Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Irányítás

Az irányítás jó kidolgozása rendkívül fontos egy videojátékban. A GTA Vice city-nél erre odafigyeltek a fejlesztők, bár mindhárom verziónak megvan a maga hátránya ezen a téren is, tehát mégsem mondhatjuk azt, hogy tökéletes ez a programelem.

Az ok az irányításhoz szükséges eszközök fajtája. Természetesen nem mérhetjük össze a billentyű-egér párosítást a konzolok kontrollerével. Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya. Sajnos ez ebben a játékban gyakran felszínre jön. Persze vannak bizonyos könnyítések is, amelyek a különbség kiküszöbölése érdekében vannak jelen. Több dolgot is másképp oldottak meg a fejlesztők a számítógépes változatban, ezekről bővebben a szekció többi cikkében olvashatsz.

Ötletes megoldás a fejlesztőktől, hogy két irányítás-kombináció közül választhatunk: redifine vagy classic. Ráadásul PC-n lehetőségünk van teljes mértékben testreszabni az egyes funkciókhoz rendelt billentyűket, sőt akár kettőt is hozzákapcsolhatunk egyhez. Ezen cikkünkben az alapértelmezett irányítási beállításokat olvashatjátok.

Az Irányítás cikket a platformok alapján három részre osztottuk tovább. Az alanti táblázatban kattints arra, amelyik verzióét meg akarod tekinteni.

Platformok
PlayStation 2 Személyi számítógép (PC) Xbox
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:50 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek