Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Rejtett csomagok

A GTA2-ben jó ötlet volt a fejlesztőktől, hogy 50-50 rejtett csomagot – GTA2 ikont – rejtettek el a városokban. Ezek megkeresése nagyban hozzájárult a térképek memorizálásában, ami sok küldetésnél kapóra jött. Természetesen mint ahogy a GTA3-ban a GTA Vice City-ben is visszatér ez a melléktevékenység, ráadásul a fejlesztők megfűszerezték a mókát néhány érdekességgel és nehezítéssel.

Ezúttal azonban nem piros kötéllel átkötött pakkokat kell begyűjteni, hanem kis zöld totemszobrocskákat. Persze azonnal felmerül a kérdés, hogy hogyan is illenek ezek a képbe? A választ csak az összes – 100 darab – felvétele után kapod meg. Ekkor ugyanis egy újabb Easter Egg-et figyelhetünk meg. Az Ocean View hotelbeli szobánk étkezőasztalán egy ugyan ilyen kis szobrocska van eltörve, belőle pedig fehér por – drog szóródott ki. További újítás, hogy vannak olyan csomagok is, melyeket csak speciális módon lehet megközelíteni – helikopterrel, hajóval, esetleg egy bizonyos egyenruhában. Természetesen mellékeltünk egy térképet a csomagok megtalálásának könnyítése érdekében.

GTA GTA GTA

Az összes csomag összeszedése 100 000$ bónuszt jelent, valamint ez a 100%-os végigjátszás feltétele is. Minden egyes felszerzett szobrocskáért 100$ készpénzt kapsz, ill. minden tizedik begyűjtése után valamilyen „tárgynyereményt”. Lássuk melyek ezek:

10 – Páncél
20 – Láncfűrész
30 – Colt Python
40 – Lángszóró
50 – PSG-1 (sniper)
60 – Minigun
70 – Rakétavető
80 – Sea Sparrow
90 – Rhino (katonai tank)
100 – Hunter (katonai helikopter)

A fegyvereket három mentőházadnál veheted majd fel, értelemszerűen miután már a te birtokodban vannak. Ezek az Ocean View hotel (emeleti folyosó), Vercetti villa (a bal oldalsó sövénykerthez vezető lépcső alatt) és a Hyman Condo (tető). A Sea Sparrow, ami valójában a Sparrow vízre is leparkolható változata a Vercetti villa hátsó bejáratánál vár majd rád, de sajnos gyakran nincs ott, főleg ha ebben a mentőházadban mented el a játékállást. A két katonai járművet a katonaságon találod. Itt persze az idegeneket szitává lövik, de ha rendőr egyenruhában mész szabad utat kapsz.

Kapcsolódó térkép

Rejtett csomagok térkép
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:04 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek