Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Egyéb futamok

A különböző járművekkel való versenyzés kétségkívül a Grand Theft Auto játékokban is jó móka. A GTA3-ban csupán négy Off-Road pontversenyt kellett teljesítenünk, illetve néhány telefonos küldetés során kellett részt vennünk néhány futamon. A GTA Vice city-ben természetesen már jóval több megmérettetésen kell részt vennünk ahhoz, hogy a játékot 100%-osan kijátszottnak tekinthessük.

Ez azonban nem csak a futamok számának megnövekedését jelenti, hanem azok újabb típusainak megjelenését is magában foglalja. Nyilván az új járműtípusok jelenléte is sokat tett abban, hogy minél színesebb legyen a melléktevékenység felhozatala, de talán mindez leginkább a versenyek helyszíneinek – szárazföld, levegő, víz, épületek – tudható be.

Egyéb futamok

Van néhány egyéb verseny a játék során, melyek nem tartoznak, vagy csak nem feltétlenül a mellékküldetések közé sorolhatjuk. Ezekkel a fő küldetések során találkozol majd, de a szükséges leírást ebben a cikkben olvashatod. Három futamot soroltunk ide.

Az egyik a Malibu klub megvételekor kapott harmadik küldetés, egy másik Big Mitch Baker bandájától kapott feladat, valamint van egy hajós verseny, mely a Boatyard (csónakház) teljes megszerzéséért kell teljesíteni. Utóbbival bármikor újra megpróbálkozhatsz majd a játék során. Mindháromért egy négy számjegyes pénzösszeget kapsz jutalmul.

Alloy Wheels of Steel


Big Mitch Baker első feladata egy motorverseny, melyben leteszteli Tommy képességeit. A verseny kimondottan könnyű, ráadásul többféle csalási technikát be lehet vetni. Összesen ? ellenőrzőpontot (továbbiakban EP) kell felszerezned menetközben, ezeket próbáld meg középen megérinteni, mert a látszat néha csal, és hiába hajtottál át a rózsaszín kör szélén, a játék ezt nem veszi figyelembe. A feladathoz egy Angel, esetleg egy Freeway motorra lesz szükséged. Angel általában parkol a bár előtt, szóval a járgány beszerzése nem nagy feladat. A rajtnál többféle csalást bevethetsz. Az egyik, hogy leparkolsz egy hosszú járművet az ellenfelek elé, így azok a rajt után bukfenceznek egyet. Egy másik, hogy akár el is lophatod az egyik vetélytársad motorját. Bár ilyenkor automatikusan elindul a verseny, egy ellenféllel máris kevesebb. A futam során nem kell majd sietned, a konkurencia gyakran vakmerő és hibázik – például teljes gázzal nekihajt a falnak. A kanyarokat óvatosan vedd, a forgalomra pedig vigyázz. Fontos, hogy fegyvert nem használhatsz a többiek ellen, mert kizárnak a versenyből. Ha befutsz az első helyre, a jutalmad 1000$ lesz.

GTA GTA GTA

The Driver

Egy nagyon különleges autóversenyt tartogat a Malibu klub megvétele. A harmadik teljesítendő feladat során egy nagyon jó sofőrrel, Hilary Kinggel kell összemérned az erőd. A feladat, hogy ? EP-t érintve menj egy kört a keleti sziget déli utcáin. Ez így persze nagyon egyszerűen hangzik, de valójában elég komoly futamról van szó, főleg mivel Hilary egy nagyon gyors Sabre Turbo-val indul, te pedig egy lomha Sentinel-lel. Szerencsére bármikor válthatsz kocsit, így ha akad egy jó sportkocsi, vagy egy PCJ-600, esetleg egy Sanchez motor már könnyű dolgod lesz. További nehezítés, hogy az illegális versenyzés miatt 2 csillagos körözést kaptok (Hilary is). Megpróbálhatod leszorítani az ellenfeled egy zsákutcába, ahonnan biztos nem kecmereg ki, de ha sikerül egy kanyarban belülről előzni akár kis is röpítheted a komát. Megölnöd értelemszerűen nem szabad, hiszen a bankrabláshoz szükséged lesz a vezetési képességeire. A jutalom nem kis summa – 3000$.

GTA GTA GTA
GTA

Checkpoint Charlie

A csónakház – Boatyard – megvásárlása után egy versenyt kell teljesítened ahhoz, hogy végképp a tied legyen a kóceráj. A feladathoz két hajó közül kell választanod egyet. Az egyik egy gyors, de kevésbé kezelhető Squalo, a másik pedig egy lassabb, de kezes Cuban Jetmax. Mindkettő a peronon vár téged. Ha beültél 2 perc 30 másodperced lesz, hogy felszerezz 20 csomagot a vízről. Az útvonal elég rázós. A célt a piros ellenőrzőpont jelöli. Ha eddig eljutsz a kapott időn belül 5000$ üti a markod. Később megpróbálhatsz rekordot dönteni, ha több pénzre van szükséged.

GTA GTA GTA

Módosítva: 2019. 05. 31. 12:07 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek