Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Hajók

A GTA3-ban rendkívül látványos volt, hogy kidolgozott autókkal és hajókkal közlekedhettünk, ami a külsőnézet bevezetésének köszönhető. A Vice City-ben azonban már motorok nyergében és légi járművekkel is utazhatunk a városban, illetve a felett, és persze a vízi közlekedés sem maradt ki az új részből.

Rengeteg új jármű került bele a játékba. Az autóarzenál is kibővült. Összesen 95 vezethető közlekedési eszközt lophatunk el a városban, melyek természetesen az 1980-as évekbeli Miami utcáin látható modellek kicsit leredukált virtuális mása.

Hajók

A fejlesztők a vízi járművek számát a csekély háromról tízre emelték. A napfényben fürdő tengerpartnak köszönhetően értelme volt a jachtok megalkotásának, illetve néhány sporthajóval is megleptek minket a készítők. A vízi járművek természetesen csak a Phnom Penh ´86 c. küldetés után jelennek meg helyükön, vagy vállnak elérhetővé, értelemszerűen nehogy idő előtt megtekinthessük a nyugati szigetet.

Hajók listája

GTA

Coastgard
A küldetések alatt nem nagyon találkozunk vele, de egyébként sincs jelentős paramétere. A parti őrség használja, de ehhez képest rendkívül lassan halad a vízen.

Mindig parkol egy:

Viceport > A kikötő bejáratától valamivel északra

GTA

Cuban Jetmax
A leggyorsabb hajók egyike, mely a kubaiak egyik bandajárművének tudható be. Ettől eltekintve magányosan nem közlekednek, csupán az egyik küldetésben bukkan fel, ill. később a csónakház megvétele után áll a rendelkezésünkre egy példány. A kezelhetősége kimondottan jó.

Mindig parkol egy:

Viceport > A csónakház nyugati peronján

GTA

Dinghy
Egy motorral ellátott gumicsónakot is belecsempésztek a játékba a fejlesztők. Egyedien jó paramétere nincs, de rengeteg közlekedik belőle főleg a nyugati sziget nyugati oldalán.

Mindig parkol egy:

Washington Beach > Az Avery építkezésével szemben levő házak mögött.

GTA

Marquis
A sárga-fehér színekben előforduló Marquis egy hatalmas árboccal rendelkező luxushajó. Bármennyire is szép nagyon lassú, és kanyarodni is nehéz vele a vízen.

Mindig parkol egy:

Ocean Beach > A kikötő első peronjánál

Nincs kép

Predator
A rendőrség hajója, bár nem lehet vele speciális küldetéseket végrehajtani. Nagyon gyors és kezes, a beépített gépfegyver pedig bebiztosítja, hogy a Hunter és a Rhino mellett a vízen is tudjunk őrjöngeni.

Mindig parkol egy:

Leaf Links > A híd lábánál

GTA

Reefer
A halászhajó már ismerős lehet a GTA3-ból. A paraméterei átlagosak, de érdemes vele közlekedni. A Marquis-t lepipálja.

Mindig parkol egy:

Ocean Beach > A kikötő első peronjánál

GTA

Rio
Elegáns vitorlás hajó, de a Marquishoz hasonlóan nagyon lassú és egy örökkévalóságig tart megfordulni vele.

Mindig parkol egy:

Ocean Beach > A kikötő első peronjánál

GTA

Speeder
A GTA3-ban anno egyetlen sporthajó volt, ez a Speeder. A 80-as évekbeli változata is ugyanilyen gyors és kezes. Külsőleg sem változott sokat, csupán a motorjáról tűnt el a másféle színezésű csík.

Mindig parkol egy:

Ocean Beach > A kikötő első peronjánál

GTA

Squalo
A játék leggyorsabb hajója, melyet először Diaz küldetései alatt vezethetsz, és később a csónakházban jelenik meg a Cuban Jetmax mellett. A kezelhetősége viszont nem annyira jó, mint a kubaiak hajójáé.

Mindig parkol egy:

Viceport > A csónakház keleti peronjánál

GTA

Tropic
Szintén luxushajó, ám ez nem egy vitorlás. Persze ez nem jelenti azt, hogy gyorsabb. Van rajta egy plusz emelet, és bizonyára a belseje is tele van felesleges lim-lomokkal. Néhány híd alatt nem férsz át vele.

Mindig parkol egy:

Vice Port > Mercedes háza mögött (A Pay’n’Spray-től kicsit délre)
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:52 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek