Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Bombabolt

A küldetések teljesítésével, ill. egyéb módszerekkel szerzett pénzösszegeket természetesen el is költhetjük. A GTA Vice city-ben már jóval több dologra, mint a GTA3-ban. Vásárolhatunk ingatlanokat vagy cégeket, de a legkézenfekvőbb, ha betérünk egy boltba, és ott valami hasznos cuccért áldozunk pénzt.

A boltok alatt olyan üzleteket, garázsokat és éttermeket értünk, melyek szolgáltatásait mi is igénybe vehetjük, tehát nem csak „dísznek” vannak a városban. Ide soroljuk az Ammu-Nation fegyverboltokat, Phil telkét, ahol szintén fegyvereket vásárolhatunk, a szerszámboltokat, a Pay’n’Spray és más szerelőműhelyeket, az 8-Ball bomba boltot,  a pizzériákat és a North Point Mall áruház földszinti étkezdéit.

8-Ball bombabolt

A GTA3 szerves részét képezte az autóbombák használata. Ezeket egy fontos karakter, becenevén 8-Ball, biztosította be nekünk egy nagyobb pénzösszeg ellenében. Garázsai Liberty city mindhárom nagy városrészében voltak, és a radaron is fel voltak tüntetve ezek helyei, ha a közelben jártál.

GTAGTA GTA
GTAGTA

A GTA Vice city-ben is van egy 8-Ball bombabolt, de ennek létét itt nem dörgölik az orrunk alá a fejlesztők. Ez valószínűleg annak tudható be, hogy 8-Ball 1980-as években, vagyis amikor a játék története játszódik még fiatalkorú, így nem lehet(ne) összeegyeztetni a két epizód időbelileg. Tehát hogy ne boruljon fel a tér-idő kontínum nem kell használatba vennünk a garázs szolgáltatásait a küldetések során, és csak egy van belőle a városban – ez Vice Port elkülönített raktárépületeinek egyike, alant egy térképrészleten bejelöltük a pontos helyet –, ráadásul az is eldugva, arról nem is beszélve, hogy a térképen sincs feltüntetve. Egyetlen ismertetőjegye, ami megkülönbözteti őt a többi átlagos garázstól, hogy az ajtaja felett egy fekete nyolcas számozású biliárdgolyó van. Ha ide behajtasz 500$ ellenében egy autóbomba kerül fel az autónkra. Ez lehet akár „behemót” vagy közszolgálati is. A lényeg, hogy négykerekű legyen. A felszerelt bomba típusa más, mint a GTA3-ban volt. Ezúttal nem kell külön aktiválnunk, majd megvárnunk amíg beszáll valaki, és felrobban a kocsi. Itt egy távirányítós pokolgépről van szó, tehát csak le kell parkolni a gépet a kívánt helyre, majd fedezékbe bújni és megnyomni a piros gombot.

Kapcsolódó térkép

Boltok térkép
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:56 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek