Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Hatalmas sikert vár a 2025-ös üzleti évére a Take-Two, ami egyet jelenthet: 2024. április – 2025. március között érkezik a GTA VI!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Fő küldetések

A GTA Vice city-ben egy rendkívül összetett és izgalmas történettel lepett meg minket a Grand Thft Auto epizódok történeteinek írója, Dan Houser. A játékmenet természetesen a GTA3-ban megismert módon indul, vagyis fokozatosan jönnek egymás után az új küldetések.

Idővel aztán bemutatkozik a nagyszerű felépítés. Az aktuális megbízók közötti szabad választást megfűszerezték a fejlesztők, és összefüggésük megnyilvánul olyan módon, hogy néha teljesítenünk kell egy másik főnök feladatait, mielőtt folytatnánk a küldetéssort. A telefon pedig ezek összekapcsolásában fontos szerepet játszik. – és ezzel még nincs vége az újítások listájának.

A legnagyobb nóvum a cégvásárlás lehetőségének köszönhető, ugyanis azt, hogy milyen sorrendben vásároljuk meg azokat tetszés szerint választhatjuk meg, ezáltal a fő küldetéssorok nagy részének időrendjét tetszés szerint kombinálhatjuk.

Az persze már csak hab a tortán, hogy mindez az 1980-as években játszódik, vagyis az egészet megfűszerezi a nosztalgikus hangulat, ami végigkíséri a játékost egész a 100% teljesítéséig.

Az előző epizódokhoz hasonlóan itt is három részre van felosztva a város, bár ez esetben csak az első és az utolsó helyszín jelentős, így ez alapján nem előnyös felosztani végigjátszás cikkünket. Úgy döntöttünk, hogy a küldetések leírását az egyes küldetésvonalak alapján osztjuk fel további cikkekre (A 2. és a 3. ugyanakkor kezdhető meg.. Természetesen megjegyeztük, ha egy küldetés eléréséhez előbb meg kell felelni bizonyos kritériumoknak, ill. hogy ha elérhetővé válik egy másik küldetéssor.

Még mielőtt rátérnénk a küldetésekre le kell szögezni néhány fontos alapszabályt. Küldetéseket sose kezdj megcsappant életerővel, mindig vidd fel legalább 100 egységre azt, és ha teheted golyóállómellényt is szerezz. Továbbá mindig jó, ha van nálad egy gépfegyver, mivel azzal járműből is tudsz lőni – egy motor nyergében nagyon hasznos -, ill. egy gépkarabélyt is érdemes vinni a húzósabb küldetésekre, mert azok lövedékei elég messzire képesek eljutni.

A történet szakaszai
1.Bevezető
2. Kutatás a drog és a pénz után 3. Barátok szerzése
4. Cégek felvásárlása
5. Befejező küldetések
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:02 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek