Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Éttermek

A küldetések teljesítésével, ill. egyéb módszerekkel szerzett pénzösszegeket természetesen el is költhetjük. A GTA Vice City-ben már jóval több dologra, mint a GTA 3-ban. Vásárolhatunk ingatlanokat vagy cégeket, de a legkézenfekvőbb, ha betérünk egy boltba, és ott valami hasznos cuccért áldozunk pénzt.

A boltok alatt olyan üzleteket, garázsokat és éttermeket értünk, melyek szolgáltatásait mi is igénybe vehetjük, tehát nem csak „dísznek” vannak a városban. Ide soroljuk az Ammu-Nation fegyverboltokat, Phil telkét, ahol szintén fegyvereket vásárolhatunk, a szerszámboltokat, a Pay’n’Spray és más szerelőműhelyeket, az 8-Ball bomba boltot,  a pizzériákat és a North Point Mall áruház földszinti étkezdéit.

Éttermek

A GTA Vice City tele van újításokkal. Az újdonságoknak köszönhetően a fejlesztők értelmét látták például annak is, hogy már jóval több épületbe mehetünk be, mint a GTA 3-ban. Ezek között szerepelnek különböző étkezdék is, melyek több szempontból is jelentősek.

Az egyik legfontosabb szempont, hogy ha az életerőd értéke kisebb a maximálisnál, akkor megjelenik egy kis rózsaszín kör a pultnál, melybe besétálva 5$ ellenében újra felugrik az életerő-számlálód a maximális értékre. Azt fontos kiemelni azonban, hogy a játék a maximális életerőnek a 100 életpontot tekinti, így hiába lenne egyébként több életed, a kajálásért "csak" 100-ra töltődik fel az életerő. Több hely van a városban, ahol a gyorséttermi étkezésre lehetőséged nyílik. Három pizzéria, és a North Point Mall étkezdéi. Így lényegében négy épületet nevezhetünk meg kajálásra alkalmasnak. Ezek 2-2 arányban oszlanak meg a nyugati és a keleti szigeten. Ami a pénzköltési lehetőségeket illeti több érdekesség nincs ezekkel a boltokkal kapcsolatban, de például a pizzériákhoz kapcsolódik egy érdekes melléktevékenység is. Ha kíváncsi vagy mi az kattints ide! Alant egy térképet mellékeltünk, melyeken a fent említett négy helyet tüntettük fel.

GTA GTA
GTA GTA

Kapcsolódó térkép

Boltok térkép
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:56 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek