Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Rejtekhelyek

A GTA Vice city-ben csak két mentőházat kapsz „ajándékba”, de az újonnan bevezetett búvóhely-vásárlásnak köszönhetően lehetőséged van különböző ingatlanokat és cégeket vásárolni, melyek mentőházként is szolgálnak.

Ezek nagyon okosan vannak elszórva a városban, hogy sose kelljen sokat autóznod egy-egy mentésért. Természetesen mivel ezekért pénzt kell áldoznod – ami jó, mert végre van is értelme a küldetésekért kapott pénzösszegeknek –, így eleinte okosan kell gondolkodnod, hogy hol vásárolsz meg egy-egy épületet. A rejtekhelyeket két csoportra oszthatjuk: ingatlanok és cégek. Utóbbiak értéke körülbelül tízszer nagyobb, mint az egyszerű apartmanoké.

Rejtekhelyek

A játék során csupán két olyan mentőhelyet szerzel meg, ami ingyenes. Ebből az egyik már a játék kezdetétől fogva elérhető lesz számodra, a másikat a történet előrehaladtával szerzed meg. Utóbbi cégként funkcionál majd.

Ezen rejtekhelyeid jelentősek a mellékküldetések szempontjából is, mivel a rejtett csomagok begyűjtéséért járó jutalmak többségét ezeken a helyeken találod meg. Alant egy táblázatból olvashatjátok ki a legfontosabb információkat, ill. egy-egy képet is mellékeltünk az épületekről. Ez alatt egy térkép is van, melyen kijelöltük ezek pontos fellelési helyét (Ugyanezen a térképen vannak feltüntetve az ingatlanok is. Azokat természetesen más színnel – rózsaszínnel jelöltük.!).

Ocean View hotelszoba
GTA Hely: Ocean Beach
Garázs: Nincs
Egyéb: A hotel bejáratánál egy Oceanic parkol, és a hotelszobádban egy ruha ikon van, mely a kinti ruhaviseletedbe öltöztet át.
Vercetti Estate (Vercetti britok)
GTA Hely: Starfish Island
Garázs: 1 darab 2 férőhellyel.
Egyéb: A tetőn egy Maverick parkol, a nyugati sövénylabirintusban egy vadászpuska van elrejtve, az alsó szinten van egy fegyverraktár, ahol egy golyóállómellény, egy életerő ikon, egy M4 és egy shotgun van, valamint a birtokon több rejtett csomag is van.

 

Kapcsolódó térkép

Búvóhelyek térkép
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:56 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek