Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Top Fun

A különböző járművekkel való versenyzés kétségkívül a Grand Theft Auto játékokban is jó móka. A GTA3-ban csupán négy Off-Road pontversenyt kellett teljesítenünk, illetve néhány telefonos küldetés során kellett részt vennünk néhány futamon. A GTA Vice city-ben természetesen már jóval több megmérettetésen kell részt vennünk ahhoz, hogy a játékot 100%-osan kijátszottnak tekinthessük.

Ez azonban nem csak a futamok számának megnövekedését jelenti, hanem azok újabb típusainak megjelenését is magában foglalja. Nyilván az új járműtípusok jelenléte is sokat tett abban, hogy minél színesebb legyen a melléktevékenység felhozatala, de talán mindez leginkább a versenyek helyszíneinek – szárazföld, levegő, víz, épületek – tudható be.

Top Fun (RC) versenyek

A GTA3-ban megkedvelt távirányítós kisautó a GTA Vice city-ben visszatér, ráadásul távirányítós kishelikopter és kisrepülőgép is belekerült a játékba. Ezúttal azonban a Toyz furgonok helyett Top Fun furgonok vannak, ill. a teljesítendő feladat is megváltozott.

Már nem a helyi bandák járgányait kell hazavágnunk egy-egy ügyes robbantással, hanem gyakorlatilag off-road pontversenyeket kell teljesítenünk ezekkel a kis játékszerekkel. Többségben konkrét futamokról van szó – természetesen ellenfelekkel –, de van olyan is, ahol csak egyszerűen kis rózsaszín köröcskéket – ellenőrzőpontokat (továbbiakban EP) kell felszerezni könnyű és nehéz helyekről. Időkorlát itt nincs. Persze a robbantás ismét bevethető a tüzelés gombra kattintva, de ez csupán arra szolgál, hogy kilépj az aktuális küldetésből. A 100%-os végigjátszáshoz szükséges teljesíteni az összesen három versenyt.

RC Bandit


A kisautóval való mókázást a Vice Point-i tengerparton kezdheted meg. Itt van egy kis versenypálya, melynek közelében ott parkol a Top Fun furgon. A feladat megnyerni a két körös versenyt. Ez alatt összesen 50 EP-t kell összegyűjtened. Három ellenfél alkotja a konkurenciát, melyek nagyon ügyesek, így a küldetése meglehetősen nehéz. Ha nem veszed szélesre a kanyarokat, ill. nem sodródsz ki a kijelölt útról, akkor megvan az esélyed a nyerésre. Persze megpróbálhatsz leszorítani egyet-kettőt a vetélytársak közül. Az első helyen kell végezned. A jutalom 100$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

RC Baron

Ez is a keleti sziget Vice Point negyedében indul. A Top Fun furgon a North Point Mall parkolóházának legfelső szintjén parkol. Ez is egy verseny három ellenféllel. A 28 EP a levegőben van. Igyekezz a sugár közepét érinteni. Az RC Baron kicsit szeszélyes jószág, de ha már egyszer felszálltál könnyű a levegőben tartanod. A kanyarodással viszont vigyázni kell. Mindenképp az első helyezést kell megszerezned. A jutalom itt is 100$. Annyit még érdemes megjegyezni, hogy a Bombshine Saigon c. küldetéshez kitűnő gyakorlás ez a mellékküldetés.

GTA GTA GTA
GTA

 

RC Raider

A nyugati szigeten csak egy Top Fun furgonos feladat van. A kocsit az Escobar International Airport déli kapujánál találod. Ezúttal nem futamot kell nyerned, hanem 20 EP-t felszerezned. Ezek gyakran elég rossz helyzetben vannak nehezen megközelíthető helyeken, ráadásul a feladathoz használt kishelikoptert nagyon nehéz irányítani – minden apró mozdulatra hirtelen és túlságosan nagyon reagál. Ha elkezdted a küldetést a jobb oldalon egy kék felirat jelenik meg, ami a hátralevő EP-ket számolja. A jutalom ezúttal is 100$.

GTA GTA GTA

Kapcsolódó térkép

Versenyek térkép
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:07 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek