Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Autók

A GTA3-ban rendkívül látványos volt, hogy kidolgozott autókkal és hajókkal közlekedhettünk, ami a külsőnézet bevezetésének köszönhető. A Vice City-ben azonban már motorok nyergében és légi járművekkel is utazhatunk a városban, illetve a felett.

Rengeteg új jármű került bele a játékba. Az autóarzenál is kibővült. Összesen 95 vezethető közlekedési eszközt lophatunk el a városban, melyek természetesen az 1980-as évekbeli Miami utcáin látható modellek kicsit leredukált virtuális mása.

Autók

Az autók listáját sem voltak rest a fejlesztők kibővíteni. Összesen 73 négykerekű van a játékban, melyek mintájával az 1980-as években találkozhatunk. Nagyon sokat tesznek a hangulat megidézéséért.

Autók listája

GTA

Admiral
Egy Mercedes W123-ra emlékeztető négyajtós szedán, melynek sebessége átlagos. A kanyarokat kézifékkel szépen be lehet venni vele. Sok mindent kibír, ezért érdemes vele közlekedni a város utcáin. Mintha GTA3-beli Kuruma helyettese lenne.

Mindig parkol egy:

Starfish Island > A Diaz/Vercetti birtokon
Starfish Island > A sziget nyugati oldalán levő zárt kapus ház udvarán

GTA

Ambulance
A mentőautó mind kinézetre, mind paramétereiben megegyezik a GTA3-ban megismerttel. Gyorsan lehet vele haladni, de a kanyarokat lassan és óvatosan kell venni vele. Nem a legellenállóbb jármű, pár ütközés után máris füstölni kezd.

Mindig parkol egy:

Ocean Beach > A kórház parkolójában
Vice Point > A kórház bejáratánál
Downtown > A kórház parkolójában

GTA

Baggage Handler
A reptereken ezúttal már mozgást is észlelhetünk. Néhol felbukkannak kis csomagszállító autók. Ezek lassúak, nehezen fordulnak, viszont nagyon ellenállóak a lövedékekkel és az ütésekkel szemben.

Mindig parkol egy:

Escobar International > A reptér területén kettő is

GTA

Banshee
A GTA Vice city Banshee-je kicsit másképp néz ki, mint az előző epizódban. Itt egy egy kocka alakú kupé, nem pedig egy gömbölyű kabrió. Persze ez csak a külső, valójában ugyanolyan gyors és kezes, mint a GTA3-ban.

Mindig parkol egy:

Ocean Beach > A Pay’n’Spray-el északról szomszédos fehér épület parkolójában a lépcső mellett
Starfish Island > A sziget nyugati oldalán az egyik középső ház udvarán

GTA

Barracks QL
A játék egyik leglassabb és legstrapabíróbb járműve, mely természetesen a katonaság részére készült. Hat csillagos körözésnél bukkan fel rajta egy tucat katonával.

Mindig parkol egy:

Escobar International > A Fort Baxter katonai támaszpont parkolójában

GTA

Benson
Lassú ugyan, de rendkívül kezelhető furgon. A kanyarokat kimondottan kecsesen veszi. Sokat nem láthatjuk az utakon, ritkán felbukkan Viceport környékén.

Mindig parkol egy:

Viceport > A Pay’n’Spray szerelőműhelytől keletre

GTA

BF Injection
A homokos tengerpartokra tervezett kétszemélyes járgány természetesen Vice city-ben nagy teret kap. Ocean Beach környékén rengeteg közlekedik a gyors, kezes és strapabíró járgányból.

Mindig parkol egy:

Vice Point > A negyed délkeleti részén az egyik hotel keleti oldalán

GTA

Blista Compact
A zord külső lágy belsőt rejt. A kis kocka kupé bármennyire is hétköznapi autónak tűnik gyors, akár egy sportautó, kezelhető és bírja az ütközéseket. Sehol sem parkol ilyen, de általában Vice Point középső részén közlekednek.

GTA
GTA

Bloodring Banger
Két változata is van. Az egyik egy átalakított Oceanic, a másik egy átalakított Glendale. A stadionban találkozol velük a roncsderbiben. Gyors, de nem a kanyarokra tervezték.

Mindig parkol egy:

Downtown > A Hyman Stadion bejáratának déli oldalán, ha teljesítetted a Bloodring versenyt

GTA

Bobcat
A pick-up 80-as modellje valamivel kezesebb, mint a GTA3-ban megismert. A kanyarokat is jobban veszi, de sem a gyorsulása, sem a féktávja nem tartozik az erősségei közé.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Boxville
Egy tipikus teherautó, méretének megfelelő tulajdonságokkal. Lassú, nehezen veszi a kanyarokat és képes felborulni. A városban nincs állandó helye, ahol mindig parkol egy példány, de a nyugati sziget déli negyedeiben általában közlekedik pár.

GTA

Burrito
A Rumpo és a Pony mellé a fejlesztők egy viszonylag jó furgont is programoztak nekünk. Gyors, jól veszi a kanyarokat és kisebb az esély arra, hogy felborul. Két változata is van, egy sima és egy tuningolt. Ezek tulajdonságai viszont megegyeznek, csupán külső szépítésről van szó.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Bus
A GTA3-ban megismert régi busz, ami az utakon szinte sosem bukkan fel. Lassú és nehéz fordulni vele.

Mindig parkol egy:

Escobar International > A negyed déli részén nagyjából a reptér déli kapujával szemben

GTA

Cabbie
A régi taxi az 1980-as években játszódó játékba sokkal jobban illik, mint az előző epizódba. Nem olyan gyors, mint a modern taxi, de a kanyarokat kecsesebben veszi kézifékkel. Az ütközéseket kimondottan jól bírja.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Caddy
A golfos kocsi természetesen nem a nagyvárosi forgalomba lett tervezve, hanem Leaf Links füves talajára. Nem gyors, de ha az oldalára borul könnyű felállítani.

Mindig parkol egy:

Ocean Beach > A negyed déli részén a part menti sétány mellett az egyik bokorban

GTA

Cheetah
Vice City utcáin a legsebesebb jármű, talán csak a Hotring Racer tudná legyőzni. Jól gyorsul, és nagy sebesség mellett is lehet irányítani. Ha szembeütközöl egy másik autóval pörögsz párat, de nagyon messzire nem repülsz el.

Mindig parkol egy:

Washington Beach > A kikötőben az első peron bejáratánál
Starfish Island > A sziget keleti oldalán a híd mellett ház bejáratánál

GTA

Coach
modern távolsági busz a GTA3-beli változattól kicsit öregebb, oldalt kocka ablakai vannak, de tulajdonságaiban megegyezik az előző epizódban tesztelttel.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Comet
A Porsche-ra emlékeztető sportkocsi nem tartozik a leggyorsabb modellek közé, de természetesen gyorsabb az átlagosnál. Az ütközések után általában pár utcával odébb repülsz, de jól bírja a koccanásokat, nem robban fel azonnal.

Mindig parkol egy:

Starfish Island > A sziget keleti oldalán az egyik külső ház garázsában
Leaf Links > A golfklub bejáratánál

GTA

Cuban Hermes
A kubaiak kicsit kipofozták a régi lomha Hermes-t. Valamivel gyorsabb, mint az alapmodell és nagyon jól bírja az ütközéseket. A hangján is lehet érezni, hogy ez bizony már nem az a gyenge kétszemélyes vasautó.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Deluxo
Egy új sportkocsi a GTA szériában, mely vélhetően a DeLorean DMC-12-ről lett mintázva. Csak az első járműlista teljesítése után jelenik meg az utószalonban. Gyors, bár az Infernus és a Cheetah lekörözi, és nagyobb ütközéseknél könnyen kezeéhetetlenné válik.

Mindig parkol egy:

Little Havana > A Sunshine Autos földszintjén az első jármű leszállítási lista kipipálása után

GTA

Enforcer
A kommandósok autója természetesen gyors és erős, ráadásul meglepően kezelhető. A GTA3-beli modellt használták ismét a fejlesztők, csak új festést kapott.

Mindig parkol egy:

Vice Point > A rendőrkapitányság előtt

GTA

Esperanto
A kétajtós hétköznapi autó már a GTA3-ban is jelen volt. Ott gyakrabban bukkant fel, és formája valamelyest gömbölyűbb volt. Nem valami gyors, és a többi paramétere sem ideális.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

FBI Rancher
Az F.B.I. ezúttal nem négyajtós szedánokkal igyekeznek elkapni, hanem komoly terepjárókkal. Mint ahogy a nevében is benne van ez a Rancher egyik változata. Mivel ötajtós valamivel hosszabb is, mint a kétszemélyes alapmodell, így stabilabb is a kanyarokban. Csak öt csillagos körözés mellett bukkan fel.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

FBI Washington
Bár öt csillagos körözéskor nem ezzel ered a nyomodba az F.B.I. a fejlesztők fosztották meg a hatósági szervet az elegáns szedánoktól. Ezúttal egy Washingtont fejlesztettek tovább. Gyors, és kimondottan kezelhető, ráadásul azon kivételes közszolgálati járművek közé tartozik, melyeket hajlandók megjavítani a Pay’n’Spray szerelőműhelyekben. A járőr küldetésekhez is használható.

Mindig parkol egy:


Downtown > A pizzeria nyugati oldalán levő sikátor végében

GTA

Firetruck
A tűzoltóautó a céljának megfelelően gyors, jók a fékei és rendkívül ellenálló. Rengeteget ütközhetsz vele, mire füstölni kezd. A kanyarokat viszont széles ívben veszi, ezért olyankor le kell lassítani vele.

Mindig parkol egy:

Downtwon > A tűzoltóság épülete előtt

GTA

Flatbed
A paraméterei nagyjából megegyeznek Barracks QL-ével, tehát lassú, de bivalyerős. A színe szürkés fehér, és hátul vagy ládákat, vagy egy letakart repülőgépet szállít.

Mindig parkol egy:

Viceport > A negyed déli részén az egyik daru közelében

GTA

Gang Burrito
A Sharks nevű utcai banda kicsit átalakította az egyszerű Burrito-t. Gyorsabb lett és stabilabb. A kinézetén is kicsit „szépítettek”. Hiába, nem vetik meg vandalizmust.

Mindig parkol egy:

Prawn Island > A közepső villa előtt

GTA

Glendale
Glendale
Átlagos négyajtós szedán, mely inkább a hétköznapi emberek tulajdona. Nem valami gyors, de a kezelhetősége nem a legrosszabb. Elég zajos, így kilométerekről hallani lehet, ha közeledik egy példány.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Greenwood
Ez is egy egyszerű szedán, ám valamivel újabb a Glendale-nél. A sebessége és a kezelhetősége átlagos. Ha nincs más megfelel. Általában Little Haitiben elég sok felbukkan belőle.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Hermes
Nagyon öreg, lassú, nehéz vasbeton járgány. Két ajtós kupé, régebben csúcsmodell lelhetett, de most csak a strapabírósága lehet az egyetlen jó pontja.

Mindig parkol egy:

Ocean > Az apartman 3C előtt

GTA

Hotring Racer
A gyorsasága és a kezelhetősége egyértelműen jó, hiszen a stadion versenyek egyikében veszed majd hasznát. Említésre méltó azonban, hogy ennek megfelelően úgy tákolták össze, hogy sok koccanást kibírjon.

Mindig parkol egy:

Little Havana > A Sunshine Autos földszintjén a negyedik (utolsó) jármű leszállítási lista kipipálása után

GTA

Idaho
Már Liberty city-ben is közlekedtél vele, és most kiderült, hogy miért olyan lassú, instabil, és a fékei miért olyan jók. A válasz annyi, hogy régi gyártmány, már a 80-as években sem tartozott a legjobb modellek közé.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Infernus
Az egyik leggyorsabb sportkocsi a játékban. Hasonlóak a paraméterei a GTA3-ban megismert újabb változattal, vagyis sebes, jól gyorsul és kezelhető, de egy ütközés képes hazavágni. Sokak kedvence.

Mindig parkol egy:

Vice Point > A North Point Mall épületében
Starfish Island > A Diaz/Vercetti villa előtt

GTA

Kaufman Cab
A sima Cabbie autókat használja a Kaufman taxitársaság is. A különbség csak annyi, hogy az oldalán ott van a cég emblémája.

Mindig parkol egy:

Little Haiti > Miután megvetted a taxitársaságot, de annak utolsó küldetésének teljesítése után már nem az lesz ott

GTA

Landstalker
A terepjáró kinézet csak csalás. Valójában ha egy apró kavicsra felhajt máris felborul. A sebessége megfelelő. Nem a „legsofőrbarátabb” jármű a játékban.

Mindig parkol egy:

Starfish Island > A sziget nyugati oldalán az egyik villa udvarában
Downtown > A krosszpályán

GTA

Linerunner
Egy kamion sem hiányozhat a játékból. Persze lassú, de nagyon erős, strapabíró verda. Főleg Viceportban közlekednek ilyenek.

Mindig parkol egy:

Viceport > A kikötő kapuja után

GTA

Lovefist
A Steretch valamivel rövidebb változata a Love Fist rock banda limuzinja. A sebessége és a féktávja egész jó, nem csak feszítésre való darab.

Mindig parkol egy:

Downtown > A V-Rock stúdió előtt, miután segítettél a Love Fist bandának

GTA

Manana
Két ajtós átlagos személygépkocsi. Nem rendelkezik a legjobb paraméterekkel, de ha nincs más elviselhető.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Mesa Grande
Egy dzsip tipikusan a tengerparti városba. Valamelyiken fel van húzva a vászontető, de többnyire nélküle bukkan fel. Kimondottan jó terepre, a sebessége sem rossz, és kezelhető.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Moonbeam
A GTA3-ban megismert családi autó a Vice City-ben is visszatér. Persze miért is ne, ha már az egyik legborulékonyabb járműről van szó? A sebessége átlagos, a kanyarokat óvatosan kell venni vele.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Mr. Whoopee
A fagylaltos kocsi az évszámnak megfelelően egy nagyobb kockaautó, kicsit emlékeztet a Boxville-re. Duda helyett egy érdekes zenét lehet bekapcsolni, mellyel a vevőket lehet magadhoz csalogatni.

Mindig parkol egy:

Little Havana > A fagylaltgyárban, miután felvásároltad

GTA

Mule
Lassú teherautó, mellyel a kanyarok előtt hamar lassítani kell. Talán egyetlen jó tulajdonsága, hogy ütközéskor kicsit pattan vissza.

Ez a jármű sehol sem parkol

GTA

Oceanic
Régi hangos szedán, de meglepően nagy sebességre képes felgyorsulni. A kanyarokat érdemes kézifék segítségével bevenni vele. Nem rossz jármű, kisebb távolság megtételére ideális.

Mindig parkol egy:

Ocean Beach > Az Ocean View Hotel előtt

GTA

Packer
Autók szállítására alkalmas jármű, mely természetesen lomha és erős. Hátul a felső rámpája le van engedve, így ha leparkolod valahova használhatod ugratóként. Persze egy épp közlekedőn is megpróbálhatsz felugratni, de ez inkább csak motorral lehetséges.

Mindig parkol egy:

Prawn Island > A filmstúdió nyugati részén
Escobar International > A reptér területén

GTA

Patriot
A GTA3-ból megismert Hummerre emlékeztető terepjáró. Bámulatos szögű emelkedőn képes felkapaszkodni, bár ezek Vice city-re nem jellemzők, így nincs sok haszna. Az utakon sem közlekedik, csupán néhány helyen parkol, de mégis belekerült a játékba.

Mindig parkol egy:

Prawn Island > A filmstúdió keleti kapujánál
Little Haiti > Phil roncstelepén a hátsó hangárban
Escobar International > A Fort Baxter katonai támaszpont parkolójában

GTA

Perennial
A GTA3-ban megismert régi kombi. Mivel elég régi gyártmány várható volt, hogy a 80-as években játszódó játékban is szerepelni fog. Nagyon lassú.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Phoenix
A Phoenix az új sportkocsik közé tartozik. Látványnak is szép, de ha kipróbálod bizonyára mégjobban megszereted. Nem a leggyorsabb, de jól kezelhető.

Mindig parkol egy:

Starfish Island > Az egyik villa udvarán

GTA

Police
A járőrkocsi természetesen a leggyorsabb járművek közé tartozik. Strapabíró, de az ütközések messzire elrepítik. Természetesen rádiót nem lehet hallgatni benne, csak a rendőrség kommunikációját.

Mindig parkol egy:

Washington Beach > A rendőrkapitányság parkolójában kettő is
Vice Point > A rendőrkapitányság előtt
Little Havana > A rendőrkapitányság előtt kettő is
Downtown > A rendőrkapitányság előtt

GTA

Pony
Ez is egy furgon, valamivel jobb a Rumpo-nál. Meneküléshez egyértelműen nem alkalmas, mert lassú és nehezen veszi a kanyarokat.

Mindig parkol egy:

Viceport > A csónakházzal szemben a kerítés mögött

GTA

Rancher
A Landstalkerrel ellentétben ez már egy valódi terepjáró, amivel érdemes terepre menni. A kétajtós változata több színkombinációban is megjelenik, ötajtós verzióját az F.B.I. használja.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Regina
Tipikus 80-as évekbeli kombi. A sebessége nem a legjobb, de a kanyarokat kimondottan jól veszi. Főleg Little Haiti negyedben bukkan fel néhány példány.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Rhino
A GTA3-ban megismert tank. Még külsőleg sem változtattak rajta, nemhogy a paramétereiben. Természetesen lehet használni a járőr feladatokhoz. Hat csillagos körözéssel előcsalogathatsz párat.

Mindig parkol egy:

Escobar International > A Fort Baxter katonai támaszpont parkolójában 90 rejtett csomag begyűjtése után

GTA

Rumpo
Az egyik furgon, ami már a GTA3 járműlistáján is szerepelt. Valamivel stabilabb, de továbbra is lassú és a kanyarokban könnyen felborul. Meneküléshez egyértelműen nem alkalmas.

Mindig parkol egy:

Vice Point > A Malubu klub északi oldalánál

GTA

Sabre
Elegáns kétajtós kupé. Nem valami gyors, bár tuningolt változata kétségkívül a legsebesebb járművek közé tartozik. Legjobb tulajdonsága, hogy jól fognak a fékei.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Sabre Turbo
A Sabre kicsit kipofozott változata. A festése jellegzetes – narancssárga alap, középen egy fehér sáv. A hangja is szebb, melyhez természetesen nagyobb végsebesség párosul.
Mindig parkol egy:
Little Havana > A Sunshine Autos épületének földszintjén a második jármű leszállítási lista teljesítése után

GTA

Sandking
Ez is csak egy jutalomautó. Sivatagokba tervezett terepjáró, így értelemszerűen a keleti sziget homokos tengerpartján érdemes vele közlekedni.

Mindig parkol egy:

Little Havana > A Sunshine Autos épületében az emeleten a harmadik jármű leszállítási lista teljesítése után

GTA

Securicar
A pénzszállító autó visszatér a GTA Vice city-ben is, ám csak ritkán találkozhatsz vele Viceportban. Teljesen megegyezik az előző epizódban megismerttel mind kinézetben, mind paramétereiben.

Mindig parkol egy:

Little Havana > A bank bejárata előtt, bár többnyire zárva van

GTA

Sentinel
A GTA3-ban megismert Sentinel egy régebbi változata. Kimondottan jó járgány. Elegáns, jól kezelhető, és az alapmodell is viszonylag gyors.

Mindig parkol egy:

Little Havana > A Sunshine Autos épületének földszintjén

GTA

Sentinel XS
A sima Sentinel sem rossz, hát még a tuningolt változata. Egy kis külső szépítésen ment keresztül, és a végsebessége is nagyobb az alapmodellénél.

Mindig parkol egy:

Escobar International > A Vice City Transport Police parkolójában

GTA

Spand Express
A Mule speciális festésű változata. Tulajdonságai semmivel sem jobbak. A Spand Express szállítócéggel a játék első küldetései során lesz dolgod, és csak két küldetés során bukkannak fel, utána eltűnnek Vice city-ből.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Stallion
Már Liberty city-ben is közlekedhettél ezzel a kétajtós kabrióval, melynek ponyvateteje egyes példányokon fel van húzva. Átlagos tulajdonságokkal rendelkezik.

Mindig parkol egy:

Ocean Beach > A negyed közepén levő parkolóház legfelső szintjén

GTA

Stretch
Hosszú limuzin. Természetesen nem a GTA3-ban megismert modellt használták ismét a fejlesztők, mivel az túl modern. Ez egy régebbi kocka változat. Természetesen lassú, és a kanyarokat a hossza miatt nagy ívben kell bevenni.

Mindig parkol egy:

Starfish Island > A Diaz/Vercetti villa előtt

GTA

Stinger
Ezúttal szögletes alakú, és csak kabrió változatban fordul elő. Nem hasonlít a GTA3-beli változatra. Ettől eltekintve továbbra is gyors és jól kezelhető.

Mindig parkol egy:

Starfish Island > A sziget közepén az egyik zárt kapujú villa garázsa előtt

GTA

Taxi
A járőrkocsi is ugyanez a modell. A paramétereik is megegyeznek, vagyis gyors, kezelhető, de az ütközések után órákat képes pörögni.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Top Fun
A Pony speciális festésű változata. Jellegzetessége nem a teljesítményében van, hozzákapcsolódó küldetések teszik érdekessé. Utcai kocsikázásra nem alkalmas.

Mindig parkol egy:

Vice Point > A tengerparton
Vice Point > A North point Mallhoz tartozó parkolóház legfelső szintjén
Escobar International > A reptér déli kapujánál

GTA

Trashmaster
A szemetesautó ezúttal a Yankee egy átalakított változata. Hasonlóan lassú, de alig akad nála erősebb gép. Ha köröznek maradj vele mozgásban, nehogy kirángassanak, de az érkező járőrkocsikkal ne törődj. Talán csak a Barraks QL és a Rhino fog ki rajta, esetleg az Enforcertől megtorpan.

Mindig parkol egy:

Vice Point > A tengerparton

GTA

Vice Cheetah
Teljesen megegyezik a civil Cheetah-val. Ugyanúgy változó festésű, csupán egy sziréna különbözteti meg. Három csillagos körözésnél bukkan fel. A Pay’n’Spray műhelyben hajlandóak megjavítani.

Mindig parkol egy:

Little Havana > A rendőrség épülete mögött

GTA

Virgo
Elegáns kétajtós limuzin. A sebessége és az egyéb tulajdonságai átlagosak. Az utakon ritkán bukkan fel, többnyire parkolóban csíphetsz el egyet.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Voodoo
Ezúttal a haitik kapták a low-rider autót. Ez annyit jelent, hogy fel van szerelve hidraulikával, ami a duda megnyomására emeli meg a kocsit. Gyors és jól kezelhető, bár a kanyarokat vagy túlságosan jól veszi, vagy nem hajlandó gyorsan megfordulni.

Mindig parkol egy:

Little Haiti > Poulet néni kunyhója előtt 

GTA

Walton
Érdekes pick-up. Inkább falvakba való, de a fejlesztők a reptér környékén képzelték el. Lassú és kicsit nehezen kanyarodni.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Washington
Átlagos sebességű elegáns négyajtós szedán. A kanyarokban néha cserbenhagy, de egyébként egész barátságos járgány.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Yankee
A GTA3-ban megismert régi lassú teherautó. Erős, de nem annyira, mint a szemetesautóvá átalakított verzió. Főleg Viceportban és a katonaság környékén közlekednek ilyenek.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Zebra Cab
Egy érdekes festésű Cabbie, ami valamivel gyorsabb és kezelhetőbb az egyszerű változatnál. Az utakon nem találkozhatsz vele. Érdemes a taxisofőr küldetésekhez használni.

Mindig parkol egy:

Little Haiti > A taxitársaság épületében, miután már ott is termelődik a napi bevétel
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:52 ▪ Szerző: Visali
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek