Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Különleges ugratások

A GTA3 már külső nézetes epizód volt a sorozatban, így már olyan új dolgokkal is gazdagíthatták a játék lehetőségeit, hogy különböző látványos feladatokat követeltek meg a 100%-os végigjátszáshoz. Ilyen például a különleges mutatványok végrehajtása (Unique Stunt Jumps), mely a GTA Vice City-ben is visszatér.

A feladat különböző ugratások és mutatványok bemutatása valamilyen szárazföldön közlekedő járgánnyal. Ilyet bárhol, bármilyen véletlennek köszönhetően végrehajthatsz, melyekért némi aprópénzt zsebelhetsz be. Vannak viszont olyan szándékosan elhelyezett ugratók és emelkedők, melyek egy-egy nagyobb ugratást tesznek lehetővé – ezekért bónusz is jár, és abszolválásuk kötelező, mint ahogy már az előző GTA részben is.

GTA GTA GTA

Összesen 36 ilyen van a városban. Ezeken felugrathatsz valamilyen gyors autóval – sportkocsival, esetleg taxival is sikerülhet, ha nagy lendülettel közelítesz a rámpához – vagy motorral – persze ez alatt nem a robogókat kell érteni, hanem a PCJ-600 sport- és Sanchez krosszmotort. Az első teljesítéséért járó extra pénzösszeg 100$, a másodikért 200$, a harmadikért 300$, és így emelkedik tovább folyamatosan a jutalom 100$-al. Tehát összesen 66 600$-t lehet bezsebelni, ami szükséges is egy-két cég megvásárlásához.

A városban elrejtett rámpák mihamarabbi megtalálásának érdekében mellékeltünk egy térképet azok fellelési helyéről.

Kapcsolódó térkép

Különleges ugratások térkép
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:04 ▪ Szerző: Visali
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek