Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Szerszámboltok

A küldetések teljesítésével, ill. egyéb módszerekkel szerzett pénzösszegeket természetesen el is költhetjük. A GTA Vice city-ben már jóval több dologra, mint a GTA3-ban. Vásárolhatunk ingatlanokat vagy cégeket, de a legkézenfekvőbb, ha betérünk egy boltba, és ott valami hasznos cuccért áldozunk pénzt.

A boltok alatt olyan üzleteket, garázsokat és éttermeket értünk, melyek szolgáltatásait mi is igénybe vehetjük, tehát nem csak „dísznek” vannak a városban. Ide soroljuk az Ammu-Nation fegyverboltokat, Phil telkét, ahol szintén fegyvereket vásárolhatunk, a szerszámboltokat, a Pay’n’Spray és más szerelőműhelyeket, az 8-Ball bomba boltot,  a pizzériákat és a North Point Mall áruház földszinti étkezdéit.

Szerszámboltok

A GTA Vice city fegyvertára rengeteg új taggal bővült. Az újdonságok közé tartoznak szerszámok is, melyek a baseball ütőt kivéve nem voltak jelen a GTA3-ban. Ezeket is megtalálhatjuk elrejtve a városban, de különböző szerszámboltokban legálisan is beszerezhetőek – persze egy kisebb pénzösszeg ellenében.

Összesen 3 van Vice city-ben. Ebből kettő a keleti sziget Vice Point és Washnigton negyedében, és egy a nyugati oldalon Little Havana-ban. A választék mindenütt vegyes. Vannak olyan tárgyak, amelyeket mindhárom üzletben megvehetsz, de van olyan is, ami csak kettőben, ill. csak egyben érhető el. A szerszámboltok kínálatát az alanti táblázatokban összesítettük. Ezekből kiolvashatjátok a kapható szerszámok nevét és árát.

Bunch of Tools (Washington Beach-i szerszámbolt)

GTA Szerszám neve
Ár
Csavarhúzó 10$
Kalapács 20$
Baseball ütő* 80$
Henteskés 50$
Machete* 100$

* Néhány szerszám csak a Jury  Fury c. küldetés után válik elérhetővé.

Tooled-Up (Washington Beach-i szerszámbolt)

GTA Szerszám neve
Ár
Csavarhúzó 10$
Kalapács 20$
Kés* 90$
Henteskés 50$
Katana* 300$

* A kés és a Katana csak a Back Alley Brawl c. küldetés után válik elérhetővé.

Screw This (Little Havana-i szerszámbolt)

GTA Szerszám neve
Ár
Csavarhúzó 10$
Kalapács 20$
Láncfűrész 500$
Henteskés 50$
Machete 100$

Kapcsolódó térkép

Boltok térkép
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:55 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek