Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Minijátékok

A fejlesztők természetesen gondoskodtak arról is, hogy a játék 100%-os teljesítése után se unatkozzunk. Néhány mellékküldetésnél lehetséges rekorddöntés mellett olyan dolgok is belekerültek a játékba, melyek kipróbálása nem kötelező.

Ezek az ún. minijátékok, melyek inkább majd csak a GTA San Andreas-ra lesznek jellemzőek, de már a GTA Vice city-ben is találkozhatunk néhánnyal. Összesen három van. Ezeket magadnak kell felfedezned a játék folyamán, mivel a fejlesztők a játékmenet során semmilyen utalást nem adnak ezekre. Csupán egy véletlen folytán, vagy a statisztikai adatok megtekintése után szerezhetsz tudomást ezekről, ill. ha elolvasod ezen cikkünket :P. Alant mind a három unaloműző tevékenységről olvashatsz egy-egy rövid leírást.

Móka a strabdlabdával

GTA

A játékban van két színes strandlabda, mellyel érdekes mutatványokat lehet mutatni. Az egyik az Ocean Beach-i tengerparton van, nem messze a világítótoronytól a sárga homokos részen, a másik az egyik Starfish Island-i villa – pontosan a keleti szigetről vezető híd jobb oldalánál levő – úszómedencéjében. Ha nekimész a labdának az a levegőbe repül, mintha felrúgtad volna. Ekkor annak árnyékát követve próbálj meg arra a helyre állni, ahol becsapódna. Ekkor visszapattan a fejedről, és máris megvan az első fejelés. Ha ezt folytatod szép rekordokat lehet dönteni, ezt a statisztikában mindig ellenőrizheted. Egy idő után azonban elpukkad a labda, így nem lehet sokat bíbelődni vele.

Buszozás

GTA

A taxizáson, a járőrözésen, a mentőzésen, a tűzoltáson és a pizzafutárkodáson kívül van még egy alkalmi munka szerű feladat a játékban – a buszsofőrködés. Ennél nincsenek különböző szintek és prémiumok, csak kisebb pénzösszeget lehet vele keresni. Ha az egyik buszmegállóban megvárod a legközelebbi járatot, majd ha megérkezik a busz ellopod azt, ráerőszakolhatod a munkamániád a játékra. Ha elindulsz tovább a fő útvonalon, és megállsz a legközelebbi buszmegállóban, akkor leszáll néhány régi utas, és újabb buszozók veszik igénybe a tömegközlekedés ezen fajtáját. Ekkor minden egyes ember után 5$-t kapsz, vagyis így egyfajta magánvállalkozást is alapíthatsz.

Bankrablás

GTA

Miután teljesítetted a Malibu klub negyedik küldetését, tehát miután sikerült kirabolnod a nyugati szigeten található bankot bármikor visszatérhetsz, ha sűrgősen szükséged van egy nagyobb pénzösszegre. Az igazgatói irodában ugyanis mindig vár rád két pénzköteg, melyek felszerzésével 1000$ készpénzhez juthatsz hozzá. Persze ez nem ingyen van. Mihelyt felmész a lépcsőn négy csillagos körözési szintet kapsz, és a bejáratnál már várni fognak rád a fakabátok.

Módosítva: 2019. 05. 31. 11:54 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek