Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Motorok

A GTA3-ban rendkívül látványos volt, hogy kidolgozott autókkal és hajókkal közlekedhettünk, ami a külsőnézet bevezetésének köszönhető. A Vice City-ben azonban már motorok nyergében és légi járművekkel is utazhatunk a városban, illetve felette.

Rengeteg új jármű került bele a játékba. Az autóarzenál is kibővült. Összesen 95 vezethető közlekedési eszközt lophatunk el a városban, melyek természetesen az 1980-as évekbeli Miami utcáin látható modellek kicsit leredukált virtuális mása.

Motorok

A kétkerekűek rendkívül előnyösek, ha egy szűk sikátoron kell keresztül menni, többségükkel jobban be lehet venni a kanyarokat, mint az autókkal. A motorok előnye, hogy előre felé is lehet lőni róluk, ha van nálunk valamilyen gépfegyver. A játék fizikájának hátránya, hogy hamar le lehet róluk esni. Összesen hat darab van a játékban.

Motorok listája

GTA

Angel
’Big’ Mitch Baker motoros bandájának járműve. Gyakorlatilag egy Freeway némi festéssel és rozsdával. Az első kerék megemelése a tömege miatt nem lehetséges. Nagy sebesség mellett lehetetlen kanyarokat bevenni vele. A kézifék használata sem ajánlott.

Mindig parkol egy:

Downtown > A Grasy Chopper kocsma előtt két darab

GTA

Faggio
A kis robogó nagyon zajos és kicsit lomha, de a kanyarokat talán ő veszi a legjobban az összes motor közül. Hasznos társ, ha lőnek rád, mert ügyesen ki lehet vele térni a lövedékek elől.

Mindig parkol egy:

Washington Beach > Rosenberg irodájának északi oldalánál
Vice Point > A Pay’n’Spray-től kicsit északra egy nagy sárga szemetes konténer  mellet.

GTA

Freeway
Ezt a motort inkább csak feszítésre ajánlott használni. A kanyarodás közel sem az erőssége, és akadnak nála gyorsabb járművek is. Ugratásokra semmiképp sem szabad használni, mert az akció többnyire visszafelé fog elsülni.

Mindig parkol egy:

Vice Point > A gyógyszertártól valamivel északra a sárga épület mellett

GTA

PCJ-600
A játék egyetlen sportmotorja. Szinte mindenre alkalmas, bár nagy sebességnél nehéz megállni vele. Olyankor elveszítheted az uralmad a jármű felett. Emellett nem a legstrapabíróbb, ugyanis pár ütközés után már füstölni kezd.

Mindig parkol egy:

Ocean Beach – A kikötő két peronjának bejárata között nagyjából félúton

Ocean Beach – A Pay’n’Spray szerelőműhellyel északról szomszédos fehér épület parkolójában

Vice Point – A negyed déli részén a hatalmas hotel mellett
Downtown > A Greasy Chopper kocsmával szembeni bolt kirakatában

GTA

Pizza Boy
Tulajdonképpen ez egy kanári színekbe öltöztetett Faggio, rajta egy 6 darab pizza tárolására alkalmas dobozzal. A paramétereik megegyeznek. A pizzafutár küldetésekhez szükséges jármű.

Mindig parkol egy:

Vice Point > A pizzéria mellett
Litle Haiti > A pizzéria mellett
Downtown > A pizzéria mellett

GTA

Sanchez
A krosszmotor szintén gyors, és egykerekezésre kimondottan alkalmas. Az ugratásokra szintén jó, ráadásul a legstrapabíróbb motor a játékban. A játékban nem egy krosszmotoros verseny van, melyekhez ezt a járművet kell használnod.

Mindig parkol egy:

Downtown > Északon a krosszpályán
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:52 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek