Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Cégek

A GTA Vice City-ben csak két mentőházat kapsz „ajándékba”, de az újonnan bevezetett búvóhely-vásárlásnak köszönhetően lehetőséged van különböző ingatlanokat és cégeket vásárolni, melyek mentőházként is szolgálnak.

Ezek nagyon okosan vannak elszórva a városban, hogy sose kelljen sokat autóznod egy-egy mentésért. Természetesen mivel ezekért pénzt kell áldoznod – ami jó, mert végre van is értelme a küldetésekért kapott pénzösszegeknek –, így eleinte okosan kell gondolkodnod, hogy hol vásárolsz meg egy-egy épületet. A rejtekhelyeket két csoportra oszthatjuk: ingatlanok és cégek. Utóbbiak értéke körülbelül tízszer nagyobb, mint az egyszerű apartmanoké.

Felvásárolható cégek

Rendkívül ötletes volt a fejlesztőktől, hogy a mentőház-vásárlás lehetőségét kicsit összevariálták a játékmenettel. Így lehetőségünk van különböző cégeket megvásárolni, melyek később természetesen hasznot is termelnek majd.

Összesen 8 vállalkozást vásárolhatsz fel a játékban a Shakedown c. küldetés után, és a 100%-os végigjátszáshoz ezt meg is kell tenned. Mindegyikhez kapcsolódik valamilyen feladat, mely lehet verseny, alkalmi munka szerű tevékenység, vagy küldetéssor. Ha ezeket teljesítjük teljes tulajdonjoggal rendelkezünk majd a cég felett, és azok naponta egy bizonyos bevételt hoznak, melyeket bármikor felvehetünk az aktuális épület előtt lebegő bevétel ikonba lépve. Természetesen mind a nyolc helyen lehetőségünk van elmenteni a játékállást, ill. néhányhoz tartozik garázs is. Miután felvásároltad őket mindegyiknél megjelennek a Vercetti maffia emberei, akik igyekeznek távol tartani az idegeneket. Alant összesítettük a legfontosabb információkat, és egy várostérképet is mellékeltünk, melyeken az épületek fellelési helyét tüntettük fel.

Boatyard (Csónakház)
GTA Hely: Viceport
Ár: 10 000$
Napi bevétel: 2000$
Garázs: Nincs.
Egyéb: Két új sporthajó - egy Squalo és egy Cuban Jetmax - tulajdonosa leszel.
A csónakházat két fura figurától vásároljuk fel. A cég teljes tulajdonjogához egy versenyt kell teljesítenünk, melyet két hajóval is teljesíthetünk. Ezek a vízi járművek később is ott lebegnek majd a vízen a két móló mellett, és ezekbe beszállva akár felülmúlhatjuk előző teljesítményünket (rekorddöntés). Ez azonban csak némi plusz pénzzel jár, a napi bevétel értéke nem lesz több. Hogy hogyan is kell teljesítened ezt a hajós versenyt azt az Egyéb futamok c. cikkünkből tudhatod meg.
Cherry Popper fagylaltüzem
GTA Hely: Little Havana
Ár: 20 000$
Napi bevétel: 3000$
Garázs: Nincs.
Egyéb: Nincs egyéb extra.
A fagyiüzemet egy elég bogaras asszonykától vesszük meg, aki nem éppen a gyerekekre gondol, amikor a jégkrémeket árulja. Ezek speciális fagylaltok – nem egyszerű édességről van szó, ugyanis ezekbe drog van keverve. Értelemszerűen a teljes tulajdonjogért el kell adnunk párat ezekből. Ehhez az alkalmi munkához egy speciális jármű szükséges, a Mr. Whoopee, melyet természetesen megtalálsz az épületben. Egy ilyenbe beszállva el kell furikáznod egy olyan helyre, ahol sok a nép, majd ott a szirénát bekapcsolva árulni a cuccot. Ezért nagyon haragszanak a hatósági személyek, bandatagok és biztonsági őrök. Velük vigyázz, mert ha kirángatnak a járműből elbuktad a küldetést. Ha észrevettek, és megkaptad az első körözési csillagod mindenképp rázd le a zsarukat. Összesen 50 fagyit kell eladnod. A legjobb helyek az árulásra a tengerpart, Starfish Island, a Downtown-i stadion környéke és a reptéri teherterminál.

GTA GTA GTA
GTA

Pole Position sztriptízbár
GTA Hely: Ocean Beach
Ár: 30 000$
Napi bevétel: 4000$
Garázs: Nincs.
Egyéb: Nincs egyéb extra.
Nem maradhatott ki a cégek sorából egy sztriptízklub sem, hiszen egy ilyen hely kiválóan illik az ilyen típusú játékokba. A feladat értelemszerűen a vonagló bigéket nézni, pontosabban a bal első hátsó fülkében táncoló privát macát. Összesen 600$ dollárt kell rááldoznod a csajra, ami persze hosszú idő. Addig nyugodtan kimehetsz a konyhába és csinálhatsz magadnak egy kis kaját, megnézheted a kedvenc TV műsorod, vagy ha már nagyon kell kimehetsz a klotyóra. Persze mindig ellenőrizd le, hogy milyen pénzösszeggel mentél be a fülkébe, és ha már 600$-al lecsökkent annak értéke a képernyő bal felső sarkában megjelent információ alapján sétálj ki a szobából. Ezután tied a vállalat, vár rád egy szép öltöny pár házzal odébb az egyik ruhabolt előtt, ill. elindul a napi bevétel termelése. További extra jutalom, hogy a jobb hátsó szobába is bemehetsz, ahol fél percig ingyen táncol neked egy kevésbé széles alkalmazott.
Kaufman Cabs taxitársaság
GTA Hely: Little Haiti
Ár: 40 000$
Napi bevétel: 5000$
Garázs: Nincs.
Egyéb: Az épület mögött egy rejtett csomag van,
A Kaufman Cabs taxi-vállalat izgalmas, élvezetes küldetéseket tartogat az alap taxisofőr alkalmi munka mellé. Összesen három feladatot kell teljesítenünk ahhoz, hogy megkapjuk a cég teljes tulajdonjogát az előző főnőktől, egy kimondottan kedves asszonykától. Ezek a rivális taxi-társaság lealázásáról szólnak. A megbízások, melyeket mint a 13-as kocsi sofőrje vállalod a következők:

V.I.P.

Starfish Island egyik neves lakójának egy reptéri fuvarra van szüksége. 1 perced van rá, hogy kiérj a villához – ez bőven elég lesz. Fontos, hogy úgy parkolj a rózsaszín jelbe, hogy azonnal a nyugati sziget irányába tudj elindulni. Ha ezzel megvagy nyomd meg a dudát, és elindul a bejátszás. Ekkor azonban eléd furakodik a rivális taxi-társaság egyik sofőrje, és ellopja tőled a kuncsaftot. Ezt nem hagyhatod annyiban. Meg kell rongálnod a rivális taxit annyira, hogy az utas kiszálljon belőle. Ekkor azonnal átszáll hozzád, de persze a kocka taxi sofőrje szintén nem tűri, és ugyanúgy utánad ered. Épp ezért érdemes eltenni láb alól, mielőtt tovább indulnál. A feladat befejezéséhez hajts az Escobar International Airport bejáratához. A jutalmad 1000$ lesz.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Friendly Rivalry

Egy abszolút kézenfekvő bosszúállás a második feladat. A radaron három kocka taxit követhetsz nyomon, melyeket meg kell semmisítened. Ezt megteheted úgy, hogy ide-oda pofozgatod, de akár egyszerűen kilőheted őket valamilyen fegyverrel – M4, minigun, rakétavető, vagy amelyik tetszik. A célpontok természetesen mozognak, mindennapi szolgálatukat teljesítik az őket vezető sofőrök. A feladat teljesítéséért járó jutalom 2000$.

GTA GTA GTA

Cabmageddon

A kocka taxisok nem vették jó néven az előbbi hadjáratokat, így csapdába csalnak remélve, hogy megleckéztetnek. Egy privát kuncsaftot kapsz, Mercedes kisasszony külön téged kért a fuvarhoz. A csaj a kikötői nagy kék épület (raktáregyüttes) udvarán vár. Csakhogy Ms. Cortez nincs ott, a hívás csupán csali volt, hogy odahajts. Miután megálltál a rózsaszín sugárban 12 kocka taxi hajt be a kapun és sorakozik fel előtted, majd természetesen bezáródik a kapu. Mikor a bejátszás véget ér ezek mind neked rontanak. A feladatod 1 percig tartani a frontot, vagyis amíg a főnökük meg nem érkezik a Zebra Cabbel. Persze a legkézenfekvőbb, ha megsemmisíted az ellenfeleket. Erre több módszert is javasolnak az interneten, de szerintem a legegyszerűbb, ha használatba veszed a helyi bombaboltot. Azonnal hajts be a déli oldalon levő nyitott garázsba, melynek ajtaja felett egy fekete 8-as billiárdgolyó van, majd miután a bombát sikeresen felszerelték az autódra hajts át egy másik raktárba. Ekkor ha lehet várd meg, amíg teljesen a falhoz bokszolnak. Bár elvileg nem tudnál kiszállni a játék automatikusan a kocsid tetejére dob. Ekkor gyorsan kezdj el futni, és robbants. Szerencsére nem robban fel az összes autó azonnal, amíg a többség lángol van időd elfutni. Persze vigyázz, nehogy elüssenek. Miután behajtott a főnök állj szembe vele, elő egy erős fegyverrel, és mikor elindul veled szemben ólmozd be a sofőrt. A feladat teljesítéséért járó jutalom 5000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Sunshine Autos autószalon
GTA Hely: Little Havana
Ár: 50 000$
Napi bevétel: 1500$, 3000$, 6000$, 9000$
Garázs: 4 darab 2-2 férőhellyel.
Egyéb: Az épülethez egy szerelőműhely is tartozik, valamint az épületben egy rejtett csomag is van.
Az autószalon megvásárlása egyúttal két érdekes melléktevékenység megjelenését is jelenti. Az egyik a legális autóversenyzés, melyről bővebben a Vice Street Racerc. cikkünkben olvashatsz. A másik, ami lényegében a teljes tulajdonjog megszerzéséért szükséges feladat az örökzöld, kihagyhatatlan mellékküldetés, ami minden egyes GTA epizódban jelen van, vagyis a járművek leszállítása. A GTA3-hoz hasonlóan itt is egy garázsba kell leszállítanunk az ajtó melletti listán levő verdákat. Ezúttal azonban nem a kikötőbe kell vinned a kocsikat és motorokat, hanem az autószalon hátsó garázsába. További újítás, hogy nem egyszerre kell leszállítanunk azokat. Összesen 4 lista van, melyek teljesítéséért – 6-6 járgány leszállítása – egy-egy különleges járművet kapunk az autószalonba, illetve a napi hozam értéke is fokozatosan nő. Az exportálandó járművek listáját, a jutalomjármű nevét, ill. hogy melyik után mekkora lesz a napi bevétel azt alant olvashatod.
GTA

1. lista
Napi bevétel: 1500$
Jutalom autó: Deluxo

•    Landstalker
•    Idaho
•    Esperanto
•    Stallion
•    Rancher
•    Blista Compact

GTA

2. lista
Napi bevétel: 3000$
Jutalom autó: Sabre Turbo

•    Sabre
•    Virgo
•    Sentinel
•    Stretch
•    Washington
•    Admiral
GTA

3. lista
Napi bevétel: 6000$
Jutalom autó: Sandking

•    Cheetah
•    Infernus
•    Banshee
•    Phoenix
•    Comet
•    Stinger
GTA

4. lista
Napi bevétel: 9000$
Jutalom autó: Deluxe

•    Voodoo
•    Cuban Hermes
•    Caddy
•    Baggage Handler
•    Mr. Whoopee
•    Pizzaboy

Interglobal filmstúdió
GTA Hely: Prawn Island
Ár: 60 000$
Napi bevétel: 7000$
Garázs: Nincs.
Egyéb: Egy Patriot és egy Packer parkol a területen, később a Skimmer repülőgép itt lesz elérhető, illetve több rejtett csomag is van itt.
A filmstúdió megvétele 4 kimondottan ötletes, és természetesen ugyanakkor idegölő feladatot tartogat számodra. A feladatok egy pornófilm forgatása körül forognak, melynek rendezője Steve Scott, akivel már Cortez partiján találkozhattál. Olyan egyedi dolgok jelennek meg a küldetések alkalmával, mint például a vezethető repülő, vagy a fényképezőgép, melyet csak egyetlen egy megbízás alkalmával használhatsz. Hogy pontosan melyek is azok a bizonyos megbízások, amiket a film sikeréért végre kell hajtanod azt alant olvashatod.

Recruitment Drive


Egy sikeres pornófilmhez természetesen sikeres pornószínészek is kellenek. Candy Suxxx a megfelelő hölgy a szerepre, ám mikor megérkezünk Downtown-ba, hogy felvegyük őt tudatja velünk, hogy először a menedzserével kell elbeszélgetnünk. A csávó nem sokkal később egy fehér limuzinnal érkezik. Meg kell ölnöd őt. Célszerű felrobbantani a Strech-t valamilyen erős fegyverrel. Ezután a Prawn Island-i banda, a Sharks néhány tagjával is le kell számolnod, melyek nem sokkal ezután érnek a helyszínre. Ha ezzel is megvagy Keress valamilyen járművet (egyelőre egy kétszemélyes is megteszi), majd hajts a helyi pizzériába és vedd fel Mercedest is. Az épülettel szemben egy Sentinel parkol, ez négyszemélyes, és a feladat kedvéért parkol most ott, tehát nyugodtan elkötheted. A küldetés befejezéséhez fuvarozd el az új munkatársakat a filmstúdióba. A feladat teljesítéséért járó jutalom 1000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Dildo Dodo

Mielőtt még megjelenne a film természetesen propagálni is kell azt. A legkézenfekvőbb megoldás, ha szórólapokat osztogatsz, ám ezt szétadogatni az utcán fárasztó és unalmas meló lenne, meg persze túl könnyű. Sokkal izgalmasabb, ha egy repülőgépből szórod szét azokat a város felett. A feladathoz egy speciális repülőgépet kapsz, mely csak a vízre tud leszállni – a Skimmert. Ez már nem olyan, mint a GTA3-ban a Dodo, rendesen lehet vele repülni. Miután beszálltál összesen hat kék kör jelenik meg a nyugati sziget felett. Ezeken kell keresztülrepülnöd ahhoz, hogy elkezd szórni a lapokat. Ilyenkor eltűnik a többi kék sugár, és egy piros jelenik meg, melyet érintve befejezed a szórólapok kiengedését. Így lényegében bizonyos szakaszokon kell szétszórnod a reklámpapírokat. Mivel lényegében egy kört teszel meg a sziget felett mindegy, hogy honnan kezded azt, de mi mégis javasolnánk egy útvonalat. Indulj el még a vízen Leaf Links, vagyis a golfpálya felé, majd fordulj meg, és a súlypontot hátra téve emelkedj a magasba. Körülbelül a Greasy Chopper kocsma felett van egy kék kör, ebbe menj bele, majd repülj tovább Downtown keleti határán. A piros kör a Prawn island-re vezető híd felett lesz. Haladj tovább, majd szedd fel a második kéket a terepversenypálya felett, majd a köröket követve haladj tovább Little Haiti felé, onnan az Escobar International Airport felé, majd a Vice Point felett lebegő kék sugárt felszerezve fordulj meg és haladj a négysávos gyorsút felett. Így az utolsó piros sugár, melynek felszerzése a feladat befejezését jelenti két magasabb épület között van, vagyis veszélyes helyen. Könnyen nekirepülhetsz valamelyiknek, éppen ezért javasoltuk fentebb a kocsma feletti körrel való kezdést, és jobb, ha a legnehezebbet a végére hagyod. Persze ezt is fel lehet szerezni biztonságosan – nagy ívben vedd be a kanyart Little Haiti felett, és akkor már egyenesen repülsz a két ház közé. A feladatot egyébként az is nehezíti, hogy ügyelned kell az üzemanyagra is – ezt a képernyő jobb oldalán egy kék sáv jelzi, de ha ügyes vagy még bőven marad a küldetés végén. A feladat teljesítéséért járó jutalom 2000$.

GTA GTA GTA
GTA

Martha’s Mug Shot

Egy szenátor nem nézi jó szemmel a pornófilm készülését, és próbálja szabotálni azt. Persze Alex Shurb is csak egy ígérgető politikus, akinek vannak kis titkai. A legegyszerűbb módszer, hogy szófogadó legyen a kisfiú az, ha megfenyegeted. Egy titkos találkája lesz Candy-vel a Malibu klub melletti szabadidőközpontban. Egy fehér limuzint küldet Marthaért, amit egy Sea Sparrow-val kell követned. Vigyáznod kell, nehogy túl közel kerülj a limuzinhoz, vagy az épülethez, mert lebuksz. Ha megérkeztetek a találka helyszínére szállj le a szemközti szálloda mellett. Egy rózsaszín jel fog megjelenni a radaron, mely az épület oldalsó személyzeti bejáratát jelzi. Itt menj be, fuss fel a lépcsőkön és juss el egész az ablakig, ahol a fényképezőgéppel csinálj három képet Candy Suxx-ról és Alex-ról...akarom mondani Martha-ról, ugyanis a pasas az inkognitó miatt női ruhában van és Martha-nak kell szólítani. Ha megvan a három kép irány a filmstúdió – ám ez öt csillagos körözés mellett nem egyszerű. A lépcsőfordulókban és a stúdió kapuinál ügynökök várnak. Ha kijutottál érdemes visszaszállni a helikopterbe, és azzal elrepülni a céghez. A feladatért járó jutalom 4000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

G-Spotilght

Még egy nagy reklámra van szükség, ami garantáltan botrányt jelent majd. Egy PCJ-600-al kezded a feladatot. Hajts a térképen jelölt Downtown-i irodaházba, hajts fel a lépcsőn, majd a bejáraton keresztül menj a lift előtti rózsaszín jelbe. Ezután egy bejátszás keretén belül feljutsz egy felső szintre, ahonnan indul a buli. Ugrasztanod kell tetőről-tetőre, hogy eljuss a nagy reflektorhoz, ami a negyed keleti oldalán van. Ez persze nem könnyű feladat, bár időnként lenyílik egy-egy lépcső, hogy ne kelljen mindig elölről kezdened az ugrasztgatást. Ez időigényes is lenne, ami nagyban szabotálná azt, hogy még reggel 7 óra előtt odaérj a reflektorhoz. Ételemszerűen ez az időkorlát azért van, mert ha feljön a nap nem látni a reflektor fényét. Egyébként aki nem akar idegeskedni az ugrasztókkal ellophat a közelből egy helikoptert, majd azzal átszálldogálva egyik tetőről a másikra becsaphatja a játékot. Ha eljutottál a végállomáshoz egy bejátszás jön, melyben Tommy kicsit megbolygatja a reflektort, hogy az állandóan a szemközti épületre világítson, és egy meglehetősen intim képet vetítsen annak falára. A feladatért járó jutalom 8000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Print Works (Nyomda)
GTA Hely: Little Haiti
Ár: 70 000$
Napi bevétel: 8000$
Garázs: Nincs.
Egyéb: Az épület tetején egy golyóállómellény van.
Egy nyomdát is felvásárolhatsz, melyet természetesen illegális célokra használsz majd fel. A pénznyomtatás értékes biznisz, és a történetben is fontos szerepet játszik majd. Összesen 3 feladat kapcsolódik a céghez, ám ebből mindössze az első kettőt kell teljesítened ahhoz, hogy megkapd a teljes tulajdonjogot. A harmadik csupán az utolsó küldetés előjátéka, és csak azután érhető el, miután már az összes vállalkozás napi hasznot termel majd. A tulajdonjog megszerzéséért szükséges első két küldetésről alant bővebben olvashatsz.

Spilling the Beans

A pénznyomtatáshoz természetesen elengedhetetlen a nyomólemez, melynek beszerzésében Kent Paul segítségét kérjük. Kezdetben el kell hajtanod a Malibu klubba, vagy használhatod a küldetéshez kapott taxit is, amely 9$ ellenében elfuvaroz téged a keleti szigetre. Kent elárulja, hogy a Vice Port-i kikötőben az egyik teherhajón van egy kompetens személy, aki biztos segít majd nekünk. Ezután mindjárt oda kell hajtanod, majd a hajó hátulján levő lépcsőkön felmenve be kell jutnod a csávóhoz. Természetesen ellenállásra is számítanod kell majd – lesz néhány biztonsági őr is a hajón. Ha végeztél megszólal a riasztó, és két csillagos körözés mellett kell elindulnod vissza a nyomdába. Ha behajtasz a helyi Pay’n’Spray garázsba már egyszerűbb dolgod lesz. A küldetés teljesítéséért 2000$ jutalmat kapsz.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Hit the Courier

A futár a nyomólemezekkel rövidesen megérkezik a Vice Port-i dokkokba. Egy gyors járműre lesz szükséged, hogy még előtte megérkezz a helyszínre. A küldetés előtt azonban mindenképp be kell szerezned egy nehézfegyvert (lásd: Fegyverek cikk). Ha megérkeztél mindjárt szembetalálod magad a nőegylettel, ugyanis ez a banda csak nőnemű személyekből áll. Bíbelődj el a védőőrizettel, és amit mindenképp tégy meg, mielőtt kiszáll a csaj a helikopterből: robbantsd fel a három Sentinelt. Ha sikerül valamelyikbe beszállnia nagyon nehéz lesz teljesítened a küldetést, mert ért a kocsikhoz és nehéz lesz lesodornod az útról. Ha végeztél vele is vedd fel a táskát, majd amennyire a körözésed engedi hajts vissza a nyomdához. Egyébként érdemes ismét meglátogatni a helyi Pay’n’Spray garázst. A küldetés teljesítéséért 5000$ jutalmat kapsz.

GTA GTA GTA
GTA

Malibu klub
GTA Hely: Vice Point
Ár: 120 000$
Napi bevétel: 10 000$
Garázs: Nincs.
Egyéb: Az épület északi oldalánál egy rejtett csomag van, valamint ugyanitt mindig parkol egy Rumpo.
Talán a legjelentősebb tulajdonod lesz a Malibu klub. Amellett, hogy ez termeli naponta a legnagyobb bevételt izgalmas küldetéseket is tartogat számodra. A cég története egy bankrablás körül forog. Az első három küldetés a cinkostársak bebiztosításáról szól, az utolsó pedig maga a meló. Az ügyes matematikusok már kiszámolhatták, hogy összesen 4 feladatot kell végrehajtanunk a teljes tulajdonjogért. Hogy melyek ezek azt alant olvashatod.

No Escape?

Első ízben egy széfkukacra lesz szükséged. A legjobb a városban Can Jones, de ő épp börtönben csücsül. A feladat tehát kiszabadítani őt. Érdemes egy gyors és erős kocsival, a Washington Beach-i rendőrkapitányság bejárata elé állnod. Ezután gyorsan fuss be az épületbe, ott rögtön balra az öltözőben vedd fel a rendőregyenruhát. Ezután menj fel a felső szintre a kártyáért, amivel kinyithatod a cellaajtót. Ha megtaláltad menj le vissza az öltözőbe, ugyanis innen vezet az út le a pincéhez. Állj be a rózsaszín körbe, majd miután vége a bejátszásnak rohanj fejvesztve kifelé. Tisztítsd meg az utat, kint is egy kisebb hadsereg vár majd rád. Szállj be az ott leparkolt autóba, és majd ha Can is beszállt hajts a legközelebbi Pay’n’Spray szerelőműhelybe, hogy lerázd a négycsillagos körözési szinted. Nem árt útközben felszerezni néhány körözés-csillapító csillagot sem. Ezt egyébként nem kötelező, de sokkal biztonságosabb az út Mr. Jones házáig, ami a déli híd Little Havana-i lábánál van. A küldetés teljesítéséért 1000$ jutalmat kapsz.

GTA GTA GTA
GTA GTA

The Shootist

Kell valaki, aki ügyel majd a túszokra. Can ajánl egy ügyes háborús veteránt, Phil Cassidy-t aki ért a fegyverekhez. Ahhoz, hogy beszervezd a csapatban meg kell nyugtatnod, hogy nem kispályásoknak segít. Teljesítened kell egy lőgyakorlatot, ami három fordulóból áll. Az első szabályairól bővebben az Ammu-Nation próba c. cikkünkben olvashatsz. Ha ezzel megvagy fuss a hátsó helyiségbe, ott pedig állj be a rózsaszín körbe. Az ablakokban célpontok jelennek meg egy időre, akiket le kell lőnöd. Mindegyik 1 pontot ér. Ez a forduló addig tart, amíg el nem fogy a lőszered. Az utolsó megpróbáltatás szintén ebben a helyiségben van, csak kicsit előrébb kell menned. Ezúttal mozognak is a célpontok, így nehezebb eltalálnod őket. Ettől függetlenül ezek is 1 pontot érnek. Ha ezzel is megvagy menj vissza és beszélj Phillel. Ha sikerült legalább 60 pontot szerezned vállalja a melót. A küldetés teljesítéséért 2000$ jutalmat kapsz.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

The Driver

Már csak egy jó sofőr hiányzik a melóhoz. Phil javasolja Hilary Kinget, akit egy versenyben kell legyőznöd. Erről a megmérettetésről bővebben az Egyéb futamok c. cikkünkben olvashatsz. A küldetés teljesítéséért 30 000$ jutalmat kapsz.

The Job

A bankrablás következik. A küldetés elején kapsz egy kocka taxit, ami gyors és strapabíró. Mindenképp vigyázz rá, mert a későbbiekben még szükséged lesz rá. Szállj be, s miután csatlakoztak hozzád a cinkostársak hajts az El Swanko-val szemben lévő homokos terepre. Ezután óvatosan vezesd át a csapatot az úton, és menj a rózsaszín körbe a bejárat mellett lévő fa mögé. Egy bevezető következik, melyben meglátod bankrabló jelmezed. Ha ennek vége menj be a bankba. Kezdődik a meló. A túszok a falhoz mennek, Phil figyel rájuk. Vezesd Can-t az emeletre a jobb oldalt levő lépcsőházon keresztül. Útközben lesz néhány biztonsági őr, őket likvidáld. Ha eljutottál a lifthez, majd azzal feljutottál a legfelső szintre menj egyenesen a széfhez. Itt hallgasd meg Can reakcióját. Sajnos szükséges az igazgató a széf kinyitásához, ezért le kell menned vissza a lépcsőházhoz. A köztes szinten van a hátsó irodában. Látogasd meg, majd vezesd fel a széfhez. Ezután le kell menned a földszintre. Közben megszólal a riasztó, és megérkezik a rendőrség. A plafonról kötélen ereszkednek le a kommandósok, és sok a semmiből tűnik elő. Teljes a káosz. Szerezd fel a táskát, ami az egyik íróasztalnál van, és fuss ki a bankból. Kint megérkezik Hilary, aki hősködi akar, de lelövik. Tisztítsd meg a terepet, szállj be a taxiba, és miután Phil is csatlakozott – Cant nem muszáj megvárnod – hajts egyenesen Can kecójához. Ez előtt viszont érdemes lerázni a négy csillagos körözésed, nem messze van egy Pay’n’Spray garázs. Ha a taxi már nem biztonságos ellophatod az egyik Enforcer-t is a bejárat elől. Ezzel viszont azonnal a Little Havana-i házhoz kell hajtanod, mert a szerelőműhelyek nem foglalkoznak hatósági járművekkel. A küldetés teljesítéséért 50 000$ jutalmat kapsz.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Kapcsolódó térkép

Búvóhelyek térkép
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:57 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek