Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Fegyvervásárlás

Természetesen, mint ahogy az előző epizódban (GTA3) a GTA Vice city-ben szintúgy beszerezhetünk fegyvereket legális úton is. Az Ammu-Nation fegyverboltok, ill. most már az egyes szerszámboltok is mindig várnak minket egy közös, ill. egyedi kínálattal.

Ezen cikkünk a fegyvervásárlás menetét kívánja tudatni veled. A játékmenet során a Back Alley Brawl című küldetés során ismerkedünk meg „hivatalosan” a boltokkal, és egy rövid bejátszás erejéig a játék pár mondatban összefoglalja a szükséges instrukciókat.

GTA GTA

A legelső lépés az, hogy be kell állnod a rózsaszín jelbe a pultnál. Ekkor automatikusan a fegyverekre fókuszál a kamera, melyek veled szemben vannak a falon. Összesen öt fegyver vagy szerszám van az egyes boltokban. Van amit több helyen is beszerezhetsz és van ami csak exkluzívan egy üzletben érhető el. Néhány gyilokszerszám csak egy bizonyos küldetés után válik elérhetővé. A jobbra/balra fordulás gombokkal (PC-n jobbra/balra nyíl, PS2-n D-Pad jobb/bal, Xbox-on D-Pad jobb/bal) lehet válogatni a kínálatban szereplő árucikkek között. A fegyver felett természetesen az árat is kiírja a program. Ha megtaláltad a megfelelőt nyomd meg a sprintelésnek megfelelő billentyűt (PC-n RSHIFT, PS2-n X, Xbox-on A). Előfordulhat, hogy már van nálad egy fegyver abból a kategóriából (pisztoly, gépfegyver, puska, stb.), ekkor a játék alul egy rózsaszín betűkel kiír egy szöveget a képernyő alján, hogy valóban le szeretnéd-e cserélni a nálad levő típust. A vásárlást a ki-/beszállás gombbal fejezheted be (PC-n F vagy ENTER, PS2-n háromszög, Xbox-on Y).

GTA GTA

Valamivel egyszerűbb a fegyvervásárlás folyamata, ha Phil telkéről szeretnél vásárolni egyet az ott kapható eldobható, ill. nehézfegyverek közül. Mikor belesétálsz a fegyver ikonjába az ingatlanvásárláshoz szükséges billentyűt (PC-n a TAB, PS2-n L1, Xbox-on D-Pad fel) lenyomva veheted meg a fegyvert.

Kapcsolódó cikkek: Fegyverek, Ammu-Nation, Szerszámboltok, Phil telke

Módosítva: 2019. 05. 31. 11:53 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek