Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Légi járművek

A GTA3-ban rendkívül látványos volt, hogy kidolgozott autókkal és hajókkal közlekedhettünk, ami a külsőnézet bevezetésének köszönhető. A Vice City-ben azonban már motorok nyergében és légi járművekkel is utazhatunk a városban, illetve a felett.

Rengeteg új jármű került bele a játékba. Az autóarzenál is kibővült. Összesen 95 vezethető közlekedési eszközt lophatunk el a városban, melyek természetesen az 1980-as évekbeli Miami utcáin látható modellek kicsit leredukált virtuális mása.

Légi járművek

Nagy meglepetésünkre Vice City-t már a magasból is végigmérhetjük, ugyanis a játékban hat helikopter és egy tökéletesen vezethető, egyedi jogosítványt nem igénylő repülő is szerepel. Utóbbi a vízen tud leszállni, csakúgy mint az egyik helikopter is. Ezek vezetése nyilván kontrollerrel egyszerűbb, mint billentyűzettel.

Helikopterek listája

GTA

Maverick
Négyszemélyes helikopter, melynek egyébként rendőrségi változata is van. Nem reagál hirtelen, így könnyű irányítani. A történet előrehaladtával két mentőházad tetején is vár majd rád egy-egy példány.

Mindig parkol egy:

Starfish Island > A Diaz/Vercetti villa tetején
Downtown > A Hyman Condo tetején

GTA

Hunter
Talán a legjobb helikopter a játékban. Mindenképp előnye, hogy kétféle fegyverrel is fel van szerelve. Az egyik egy géppuska, a másikkal rakétákat tudsz kilőni. A járőrküldetésekhez is használható. Izgalmas vadászni a vadásszal. Az már csak hab a tortán, hogy közben zenét is lehet hallgatni.

Mindig parkol egy:

Escobar International > A Fort Baxter katonai támaszpont területén a Keep Your Friends Close… c. küldetés teljesítése, vagy a 100 rejtett csomag begyűjtése után
Ocean Beach > A Fort Baxter katonai támaszpont területén a Keep Your Friends Close… c. küldetés teljesítése, vagy a 100 rejtett csomag begyűjtése után

GTA

Police Maverick
A Maverick elég jó helikopter ahhoz, hogy a rendőrség is használja. A hatóság által használt változat csak a festésében tér el a hagyományos verziótól, és persze rádió nincs benne.

Mindig parkol egy:

Downtown > A rendőrkapitányság tetején

GTA

Sea Sparrow
A bevezetőben is megemlítettük, hogy a játékban szereplő egyik helikopter képes a vízre leszállni. Ez a Sea Sparrow. Paraméterei megegyeznek az egyszerű Sparrow-val, ám van rajta egy gépfegyver is.

Mindig parkol egy:

Starfish Island > A Diaz/Vercetti villa hátsó udvaránál 80 rejtett csomag begyűjtése után

GTA

Sparrow
A szitakötő kicsit hevesebben reagál, mint a Maverick, de ettől eltekintve szintén jó helikopter. Gyorsan át lehet vele szelni a várost. A helikopterversenyek során használjuk őket.

Mindig parkol egy:

Ocean Beach > Az Apartman 3C tetején
Vice Point > A Pay’n’Spray-el szemben lévő épületegyüttes udvarában
Downtown > A tűzoltósággal szemben lévő fehér felhőkarcoló emeleti bejáratához vezető erkélyen
Little Haiti > Poulet néni kunyhójától északra az egyik üzlet tetején

GTA

VCN Maverick
A Maverick kétszemélyes változata, melyet a televíziósok használnak. Kisebb méretének köszönhetően gyorsabb, mint a négyszemélyes változat, ám nincsen benne rádió.

Mindig parkol egy:

Downtown > A VCN épületének tetején, mely a Prawn Island felé vezető út északi oldalán van rögtön a híd lábánál

Repülők listája

GTA

Skimmer
A játékban egyetlen repülő van. A Skimmer nagyjából úgy néz ki, mint a Dodo, de ez egy hidroplán, vagyis a vízről tud csak felszállni. Vezetése már nem egy érdekesség, rendes irányítást kapott.

Mindig parkol egy:

Prawn Island > A filmstúdió nyugati oldalánál a Dildo Dodo c. küldetés teljesítése után
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:52 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek