Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Tippek, Trükkök

A GTA Vice city-ben is van néhány érdekes trükk, melyek bevetése nem számít csalásnak, és mégis nagy segítséget jelenthetnek néhány küldetés során, vagy egy jó mókát takargatnak számunkra. Összesen 8 tippet írtunk le ezen cikkünkben, de természetesen javasolhatsz újakat (írj bátran a fórumunkon), és a Te észrevételeidet felhasználva bővítjük majd ezen cikkünket.

Taxizás

GTA Ha elbuksz egy küldetést már nem muszáj visszagyalogolnod a legutóbb próbált küldetést adó megbízóhoz. A rendőrkapitánysággal, ill. a kórházzal szemben egy Kaufman taxi vár majd rád, felette egy rózsaszín nyíllal. Ha ebbe beszállsz 9$ ellenében elfuvaroz téged a legutóbb meglátogatott munkaadódhoz.

Speciális jutalmak

GTA Ha meglátod, hogy egy rendőr egy bűnöző nyomába ered ne légy rest utánuk eredni, és ököllel behúzni egyet a banditának – ezek általában barna vagy fekete dzsekis utcai gengszterek, bandatagok, esetleg biztonsági őrök. Ilyenkor 50$ jutalmat kapsz a rendőrségi munka segítéséért. Fontos, hogy ne használj fegyvert, és ne öld meg a rosszfiút, csak tartsd fel.

Robbanó hordók

GTA Gyakran kerülsz olyan helyszínekre a küldetések során, ahol erős piros színű hordók vannak, rajtuk egy sárga háromszög benne egy-egy felkiáltójellel. Ha ezekbe belelősz azok felrobbannak, ha több is van egymás közelében akár egy komplett láncreakciót is elindíthatsz. Persze neked is vigyáznod kell velük, mert visszafelé is elsülhet a móka.

A guggolás előnyei

GTA A GTA Vice city-ben egy új játékelemmel leptek meg minket a fejlesztők – a guggolással. Ilyenkor sajnos nem lehet mozogni, de persze vannak jó tulajdonságai is ennek a nóvumnak. Az egyik, hogy könnyebb jó fedezéket találni, hisz kisebb objektumok mögé is elrejtőzhetsz, illetve ilyenkor sokkal pontosabbak a lövéseid.

125 egységnyi életerő

GTA Már a GTA3-ban is jelen volt ez a móka, és ennek szabályai a GTA Vice city-ben sem módosultak. Ahhoz, hogy 25%-al megnöveld a maximális életerőd egy örömlányra van szükséged. Ocean Beach-ben a sztriptízbár környékén, ill. Downtown északi részén a sikátorokban akad egy pár prostituált. Ha kocsival odaállsz egy mellé, az jobb esetben beszáll melléd, és ha egy eldugott helyre viszed, ahol senki sem látja a jelenetet, akkor jön az „eksön”. Az autó rázkódni kezd, a pénzed fokozatosan csökken, az életerőd pedig fokozatosan nő. Félreértés ne essék: nincs szexjelenet a játékban, csupán jelképesen mocorog a jármű.

Gyorsabb tank

GTA Sokak kedvenc járműve a tank. Jól el lehet játszadozni vele, de nagy hátránya, hogy nehéz és lomha. Ezen könnyen lehet segíteni. Az irányítás cikkünkben leírt gombok segítségével fordítsd el a tank csövét 180 fokban – vagyis hogy hátrafelé álljon. Ekkor kezdj el menet közben tüzelni, és lásd száguldasz.

Hajószerzés a játék elején

GTA A játék elején ugyebár el van zárva a nyugati sziget a keleti szigettől, így nem lehet átjutni, mivel hajóhoz sem enged még hozzáférni ilyenkor a játék. Bár a jachtok ott lubickolnak a peron mellet az Ocean Beach-i kikötőben, a kapu zárva van. Viszont azt nem lehetetlen kikerülni. Ha egy hosszú tetejű járművel – például a Coach, vagy az Ambulance – odatolatsz a peron bejárata és az oldalsó korált közé, majd kiszállsz és beülsz egy másik járműbe, utóbbival betuszkolhatod az előbbit a vízbe. Ilyenkor ugorj rá a vízbe esett jármű tetejére, majd arról ugorj fel a peron kapu mögötti részére. Az sem baj, ha közvetlenül a móló mellett a vízbe zuttyansz – ilyenkor ugyanis a játék automatikusan áttesz a biztonságos aszfaltra. Már csak be kell szállnod az egyik hajóba, és mehetsz is akár egyenesen a nyugati sziget felé.

Adrenalinlöket

GTA Gyengének találod az ütéseid erejét? Van megoldás a problémára. Bár a kapszula felvehető tárgy felvétele után lelassulnak a reakcióid az adrenalinlöketnek köszönhetően jóval erősebb ütéseket mérhetsz ellenfeleidre. Hogy hol találsz ilyen ikonokat azt az egyik térképről olvashatod le, ha ide kattintasz.
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:09 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek