Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Ammu-Nation próba

A Malibu klub teljes tulajdonjogának megszerzéséhez szükséges második, tehát a The Shootist c. küldetés teljesítése után bármikor visszatérhetsz a Downtown-i fegyverboltba újra elvégezni az első próbát.

GTA GTA GTA
GTA GTA

A szabályok természetesen a küldetésben megismertek. Két perced van rá, hogy a pályán oda-vissza ingázó három célpont kilövéséből 45 pontot összegyűjts. Ennyi szükséges a 100%-os végigjátszáshoz, de ha már 30 pontot elértél 500$ jutalmat ad a játék. A fődíj azonban nagyon hasznos – a továbbiakban nem kell újratöltened a tárat a fegyvereidben (Fast Load), vagyis szünet nélkül zúdíthatod az ólomgolyókat az ellenfeleidre. Minden célpont öt részből áll. Mindet el kell találnod ahhoz, hogy pontot kapj. A legközelebbi bábu 1 pontot, a középső 2 pontot, a hátsó pedig 3 pontot ér. A küldetés sikertelen, ha a kellő pontszám elérése előtt lejár az időd, vagy ha kiürül a feladathoz kapott pisztoly tárja. Bármikor véget vethetsz a próbának a jobb CTRL (PC), négyzet (PS2), X (XBOX) vagy gomb lenyomásával.

Módosítva: 2019. 05. 31. 12:05 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek