Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City - Hajók

Módosítva: 2012. 07. 06. 17:44  |  Szerző: VISALI

A GTA3-ban rendkívül látványos volt, hogy kidolgozott autókkal és hajókkal közlekedhettünk, ami a külsőnézet bevezetésének köszönhető. A Vice City-ben azonban már motorok nyergében és légi járművekkel is utazhatunk a városban, illetve a felett, és persze a vízi közlekedés sem maradt ki az új részből.

Rengeteg új jármű került bele a játékba. Az autóarzenál is kibővült. Összesen 95 vezethető közlekedési eszközt lophatunk el a városban, melyek természetesen az 1980-as évekbeli Miami utcáin látható modellek kicsit leredukált virtuális mása.

Hajók

A fejlesztők a vízi járművek számát a csekély háromról tízre emelték. A napfényben fürdő tengerpartnak köszönhetően értelme volt a jachtok megalkotásának, illetve néhány sporthajóval is megleptek minket a készítők. A vízi járművek természetesen csak a Phnom Penh ´86 c. küldetés után jelennek meg helyükön, vagy vállnak elérhetővé, értelemszerűen nehogy idő előtt megtekinthessük a nyugati szigetet.

Hajók listája

GTA

Coastgard
A küldetések alatt nem nagyon találkozunk vele, de egyébként sincs jelentős paramétere. A parti őrség használja, de ehhez képest rendkívül lassan halad a vízen.

Mindig parkol egy:

Viceport > A kikötő bejáratától valamivel északra

GTA

Cuban Jetmax
A leggyorsabb hajók egyike, mely a kubaiak egyik bandajárművének tudható be. Ettől eltekintve magányosan nem közlekednek, csupán az egyik küldetésben bukkan fel, ill. később a csónakház megvétele után áll a rendelkezésünkre egy példány. A kezelhetősége kimondottan jó.

Mindig parkol egy:

Viceport > A csónakház nyugati peronján

GTA

Dinghy
Egy motorral ellátott gumicsónakot is belecsempésztek a játékba a fejlesztők. Egyedien jó paramétere nincs, de rengeteg közlekedik belőle főleg a nyugati sziget nyugati oldalán.

Mindig parkol egy:

Washington Beach > Az Avery építkezésével szemben levő házak mögött.

GTA

Marquis
A sárga-fehér színekben előforduló Marquis egy hatalmas árboccal rendelkező luxushajó. Bármennyire is szép nagyon lassú, és kanyarodni is nehéz vele a vízen.

Mindig parkol egy:

Ocean Beach > A kikötő első peronjánál

Nincs kép

Predator
A rendőrség hajója, bár nem lehet vele speciális küldetéseket végrehajtani. Nagyon gyors és kezes, a beépített gépfegyver pedig bebiztosítja, hogy a Hunter és a Rhino mellett a vízen is tudjunk őrjöngeni.

Mindig parkol egy:

Leaf Links > A híd lábánál

GTA

Reefer
A halászhajó már ismerős lehet a GTA3-ból. A paraméterei átlagosak, de érdemes vele közlekedni. A Marquis-t lepipálja.

Mindig parkol egy:

Ocean Beach > A kikötő első peronjánál

GTA

Rio
Elegáns vitorlás hajó, de a Marquishoz hasonlóan nagyon lassú és egy örökkévalóságig tart megfordulni vele.

Mindig parkol egy:

Ocean Beach > A kikötő első peronjánál

GTA

Speeder
A GTA3-ban anno egyetlen sporthajó volt, ez a Speeder. A 80-as évekbeli változata is ugyanilyen gyors és kezes. Külsőleg sem változott sokat, csupán a motorjáról tűnt el a másféle színezésű csík.

Mindig parkol egy:

Ocean Beach > A kikötő első peronjánál

GTA

Squalo
A játék leggyorsabb hajója, melyet először Diaz küldetései alatt vezethetsz, és később a csónakházban jelenik meg a Cuban Jetmax mellett. A kezelhetősége viszont nem annyira jó, mint a kubaiak hajójáé.

Mindig parkol egy:

Viceport > A csónakház keleti peronjánál

GTA

Tropic
Szintén luxushajó, ám ez nem egy vitorlás. Persze ez nem jelenti azt, hogy gyorsabb. Van rajta egy plusz emelet, és bizonyára a belseje is tele van felesleges lim-lomokkal. Néhány híd alatt nem férsz át vele.

Mindig parkol egy:

Vice Port > Mercedes háza mögött (A Pay’n’Spray-től kicsit délre)
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City
Ki van itt?
Jelenleg 21 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak