Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City - Irányítás

Módosítva: 2012. 07. 06. 17:24  |  Szerző: VISALI

Az irányítás jó kidolgozása rendkívül fontos egy videojátékban. A GTA Vice city-nél erre odafigyeltek a fejlesztők, bár mindhárom verziónak megvan a maga hátránya ezen a téren is, tehát mégsem mondhatjuk azt, hogy tökéletes ez a programelem.

Az ok az irányításhoz szükséges eszközök fajtája. Természetesen nem mérhetjük össze a billentyű-egér párosítást a konzolok kontrollerével. Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya. Sajnos ez ebben a játékban gyakran felszínre jön. Persze vannak bizonyos könnyítések is, amelyek a különbség kiküszöbölése érdekében vannak jelen. Több dolgot is másképp oldottak meg a fejlesztők a számítógépes változatban, ezekről bővebben a szekció többi cikkében olvashatsz.

Ötletes megoldás a fejlesztőktől, hogy két irányítás-kombináció közül választhatunk: redifine vagy classic. Ráadásul PC-n lehetőségünk van teljes mértékben testreszabni az egyes funkciókhoz rendelt billentyűket, sőt akár kettőt is hozzákapcsolhatunk egyhez. Ezen cikkünkben az alapértelmezett irányítási beállításokat olvashatjátok.

Az Irányítás cikket a platformok alapján három részre osztottuk tovább. Az alanti táblázatban kattints arra, amelyik verzióét meg akarod tekinteni.

Platformok
PlayStation 2 Személyi számítógép (PC) Xbox
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak