Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City - Minijátékok

Módosítva: 2010. 02. 21. 12:21  |  Szerző: VISALI

A fejlesztők természetesen gondoskodtak arról is, hogy a játék 100%-os teljesítése után se unatkozzunk. Néhány mellékküldetésnél lehetséges rekorddöntés mellett olyan dolgok is belekerültek a játékba, melyek kipróbálása nem kötelező.

Ezek az ún. minijátékok, melyek inkább majd csak a GTA San Andreas-ra lesznek jellemzőek, de már a GTA Vice city-ben is találkozhatunk néhánnyal. Összesen három van. Ezeket magadnak kell felfedezned a játék folyamán, mivel a fejlesztők a játékmenet során semmilyen utalást nem adnak ezekre. Csupán egy véletlen folytán, vagy a statisztikai adatok megtekintése után szerezhetsz tudomást ezekről, ill. ha elolvasod ezen cikkünket :P. Alant mind a három unaloműző tevékenységről olvashatsz egy-egy rövid leírást.

Móka a strabdlabdával

GTA

A játékban van két színes strandlabda, mellyel érdekes mutatványokat lehet mutatni. Az egyik az Ocean Beach-i tengerparton van, nem messze a világítótoronytól a sárga homokos részen, a másik az egyik Starfish Island-i villa – pontosan a keleti szigetről vezető híd jobb oldalánál levő – úszómedencéjében. Ha nekimész a labdának az a levegőbe repül, mintha felrúgtad volna. Ekkor annak árnyékát követve próbálj meg arra a helyre állni, ahol becsapódna. Ekkor visszapattan a fejedről, és máris megvan az első fejelés. Ha ezt folytatod szép rekordokat lehet dönteni, ezt a statisztikában mindig ellenőrizheted. Egy idő után azonban elpukkad a labda, így nem lehet sokat bíbelődni vele.

Buszozás

GTA

A taxizáson, a járőrözésen, a mentőzésen, a tűzoltáson és a pizzafutárkodáson kívül van még egy alkalmi munka szerű feladat a játékban – a buszsofőrködés. Ennél nincsenek különböző szintek és prémiumok, csak kisebb pénzösszeget lehet vele keresni. Ha az egyik buszmegállóban megvárod a legközelebbi járatot, majd ha megérkezik a busz ellopod azt, ráerőszakolhatod a munkamániád a játékra. Ha elindulsz tovább a fő útvonalon, és megállsz a legközelebbi buszmegállóban, akkor leszáll néhány régi utas, és újabb buszozók veszik igénybe a tömegközlekedés ezen fajtáját. Ekkor minden egyes ember után 5$-t kapsz, vagyis így egyfajta magánvállalkozást is alapíthatsz.

Bankrablás

GTA

Miután teljesítetted a Malibu klub negyedik küldetését, tehát miután sikerült kirabolnod a nyugati szigeten található bankot bármikor visszatérhetsz, ha sűrgősen szükséged van egy nagyobb pénzösszegre. Az igazgatói irodában ugyanis mindig vár rád két pénzköteg, melyek felszerzésével 1000$ készpénzhez juthatsz hozzá. Persze ez nem ingyen van. Mihelyt felmész a lépcsőn négy csillagos körözési szintet kapsz, és a bejáratnál már várni fognak rád a fakabátok.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak