Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City - Rejtett csomagok

Módosítva: 2012. 07. 09. 12:06  |  Szerző: VISALI

A GTA2-ben jó ötlet volt a fejlesztőktől, hogy 50-50 rejtett csomagot – GTA2 ikont – rejtettek el a városokban. Ezek megkeresése nagyban hozzájárult a térképek memorizálásában, ami sok küldetésnél kapóra jött. Természetesen mint ahogy a GTA3-ban a GTA Vice City-ben is visszatér ez a melléktevékenység, ráadásul a fejlesztők megfűszerezték a mókát néhány érdekességgel és nehezítéssel.

Ezúttal azonban nem piros kötéllel átkötött pakkokat kell begyűjteni, hanem kis zöld totemszobrocskákat. Persze azonnal felmerül a kérdés, hogy hogyan is illenek ezek a képbe? A választ csak az összes – 100 darab – felvétele után kapod meg. Ekkor ugyanis egy újabb Easter Egg-et figyelhetünk meg. Az Ocean View hotelbeli szobánk étkezőasztalán egy ugyan ilyen kis szobrocska van eltörve, belőle pedig fehér por – drog szóródott ki. További újítás, hogy vannak olyan csomagok is, melyeket csak speciális módon lehet megközelíteni – helikopterrel, hajóval, esetleg egy bizonyos egyenruhában. Természetesen mellékeltünk egy térképet a csomagok megtalálásának könnyítése érdekében.

GTA GTA GTA

Az összes csomag összeszedése 100 000$ bónuszt jelent, valamint ez a 100%-os végigjátszás feltétele is. Minden egyes felszerzett szobrocskáért 100$ készpénzt kapsz, ill. minden tizedik begyűjtése után valamilyen „tárgynyereményt”. Lássuk melyek ezek:

10 – Páncél
20 – Láncfűrész
30 – Colt Python
40 – Lángszóró
50 – PSG-1 (sniper)
60 – Minigun
70 – Rakétavető
80 – Sea Sparrow
90 – Rhino (katonai tank)
100 – Hunter (katonai helikopter)

A fegyvereket három mentőházadnál veheted majd fel, értelemszerűen miután már a te birtokodban vannak. Ezek az Ocean View hotel (emeleti folyosó), Vercetti villa (a bal oldalsó sövénykerthez vezető lépcső alatt) és a Hyman Condo (tető). A Sea Sparrow, ami valójában a Sparrow vízre is leparkolható változata a Vercetti villa hátsó bejáratánál vár majd rád, de sajnos gyakran nincs ott, főleg ha ebben a mentőházadban mented el a játékállást. A két katonai járművet a katonaságon találod. Itt persze az idegeneket szitává lövik, de ha rendőr egyenruhában mész szabad utat kapsz.

Kapcsolódó térkép

Rejtett csomagok térkép
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City
Ki van itt?
Jelenleg 12 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak