Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City - Különleges ugratások

Módosítva: 2012. 11. 07. 19:22  |  Szerző: Visali

A GTA3 már külső nézetes epizód volt a sorozatban, így már olyan új dolgokkal is gazdagíthatták a játék lehetőségeit, hogy különböző látványos feladatokat követeltek meg a 100%-os végigjátszáshoz. Ilyen például a különleges mutatványok végrehajtása (Unique Stunt Jumps), mely a GTA Vice City-ben is visszatér.

A feladat különböző ugratások és mutatványok bemutatása valamilyen szárazföldön közlekedő járgánnyal. Ilyet bárhol, bármilyen véletlennek köszönhetően végrehajthatsz, melyekért némi aprópénzt zsebelhetsz be. Vannak viszont olyan szándékosan elhelyezett ugratók és emelkedők, melyek egy-egy nagyobb ugratást tesznek lehetővé – ezekért bónusz is jár, és abszolválásuk kötelező, mint ahogy már az előző GTA részben is.

GTA GTA GTA

Összesen 36 ilyen van a városban. Ezeken felugrathatsz valamilyen gyors autóval – sportkocsival, esetleg taxival is sikerülhet, ha nagy lendülettel közelítesz a rámpához – vagy motorral – persze ez alatt nem a robogókat kell érteni, hanem a PCJ-600 sport- és Sanchez krosszmotort. Az első teljesítéséért járó extra pénzösszeg 100$, a másodikért 200$, a harmadikért 300$, és így emelkedik tovább folyamatosan a jutalom 100$-al. Tehát összesen 66 600$-t lehet bezsebelni, ami szükséges is egy-két cég megvásárlásához.

A városban elrejtett rámpák mihamarabbi megtalálásának érdekében mellékeltünk egy térképet azok fellelési helyéről.

Kapcsolódó térkép

Különleges ugratások térkép
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City
Ki van itt?
Jelenleg 15 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak