Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City - Top Fun

Módosítva: 2012. 07. 09. 11:45  |  Szerző: VISALI

A különböző járművekkel való versenyzés kétségkívül a Grand Theft Auto játékokban is jó móka. A GTA3-ban csupán négy Off-Road pontversenyt kellett teljesítenünk, illetve néhány telefonos küldetés során kellett részt vennünk néhány futamon. A GTA Vice city-ben természetesen már jóval több megmérettetésen kell részt vennünk ahhoz, hogy a játékot 100%-osan kijátszottnak tekinthessük.

Ez azonban nem csak a futamok számának megnövekedését jelenti, hanem azok újabb típusainak megjelenését is magában foglalja. Nyilván az új járműtípusok jelenléte is sokat tett abban, hogy minél színesebb legyen a melléktevékenység felhozatala, de talán mindez leginkább a versenyek helyszíneinek – szárazföld, levegő, víz, épületek – tudható be.

Top Fun (RC) versenyek

A GTA3-ban megkedvelt távirányítós kisautó a GTA Vice city-ben visszatér, ráadásul távirányítós kishelikopter és kisrepülőgép is belekerült a játékba. Ezúttal azonban a Toyz furgonok helyett Top Fun furgonok vannak, ill. a teljesítendő feladat is megváltozott.

Már nem a helyi bandák járgányait kell hazavágnunk egy-egy ügyes robbantással, hanem gyakorlatilag off-road pontversenyeket kell teljesítenünk ezekkel a kis játékszerekkel. Többségben konkrét futamokról van szó – természetesen ellenfelekkel –, de van olyan is, ahol csak egyszerűen kis rózsaszín köröcskéket – ellenőrzőpontokat (továbbiakban EP) kell felszerezni könnyű és nehéz helyekről. Időkorlát itt nincs. Persze a robbantás ismét bevethető a tüzelés gombra kattintva, de ez csupán arra szolgál, hogy kilépj az aktuális küldetésből. A 100%-os végigjátszáshoz szükséges teljesíteni az összesen három versenyt.

RC Bandit


A kisautóval való mókázást a Vice Point-i tengerparton kezdheted meg. Itt van egy kis versenypálya, melynek közelében ott parkol a Top Fun furgon. A feladat megnyerni a két körös versenyt. Ez alatt összesen 50 EP-t kell összegyűjtened. Három ellenfél alkotja a konkurenciát, melyek nagyon ügyesek, így a küldetése meglehetősen nehéz. Ha nem veszed szélesre a kanyarokat, ill. nem sodródsz ki a kijelölt útról, akkor megvan az esélyed a nyerésre. Persze megpróbálhatsz leszorítani egyet-kettőt a vetélytársak közül. Az első helyen kell végezned. A jutalom 100$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

RC Baron

Ez is a keleti sziget Vice Point negyedében indul. A Top Fun furgon a North Point Mall parkolóházának legfelső szintjén parkol. Ez is egy verseny három ellenféllel. A 28 EP a levegőben van. Igyekezz a sugár közepét érinteni. Az RC Baron kicsit szeszélyes jószág, de ha már egyszer felszálltál könnyű a levegőben tartanod. A kanyarodással viszont vigyázni kell. Mindenképp az első helyezést kell megszerezned. A jutalom itt is 100$. Annyit még érdemes megjegyezni, hogy a Bombshine Saigon c. küldetéshez kitűnő gyakorlás ez a mellékküldetés.

GTA GTA GTA
GTA

 

RC Raider

A nyugati szigeten csak egy Top Fun furgonos feladat van. A kocsit az Escobar International Airport déli kapujánál találod. Ezúttal nem futamot kell nyerned, hanem 20 EP-t felszerezned. Ezek gyakran elég rossz helyzetben vannak nehezen megközelíthető helyeken, ráadásul a feladathoz használt kishelikoptert nagyon nehéz irányítani – minden apró mozdulatra hirtelen és túlságosan nagyon reagál. Ha elkezdted a küldetést a jobb oldalon egy kék felirat jelenik meg, ami a hátralevő EP-ket számolja. A jutalom ezúttal is 100$.

GTA GTA GTA

Kapcsolódó térkép

Versenyek térkép
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City
Ki van itt?
Jelenleg 23 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak