Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City - Stadion versenyek

Módosítva: 2012. 07. 09. 11:42  |  Szerző: VISALI

A különböző járművekkel való versenyzés kétségkívül a Grand Theft Auto játékokban is jó móka. A GTA3-ban csupán négy Off-Road pontversenyt kellett teljesítenünk, illetve néhány telefonos küldetés során kellett részt vennünk néhány futamon. A GTA Vice city-ben természetesen már jóval több megmérettetésen kell részt vennünk ahhoz, hogy a játékot 100%-osan kijátszottnak tekinthessük.

Ez azonban nem csak a futamok számának megnövekedését jelenti, hanem azok újabb típusainak megjelenését is magában foglalja. Nyilván az új járműtípusok jelenléte is sokat tett abban, hogy minél színesebb legyen a melléktevékenység felhozatala, de talán mindez leginkább a versenyek helyszíneinek – szárazföld, levegő, víz, épületek – tudható be.

Stadion versenyek

A nyugati sziget északi részénél található egy nagy épület – a Hyman Stadion. Ennek a hatalmas építménynek nem csak a környéke tartogat számunkra érdekességet – rejtett csomagok, őrjöngések, stb. –, hanem maga a stadion belseje is. Ha este nyolc óra után felcaplatsz a lépcsőn, a főbejárat ajtaja tárva nyitva vár.

Ha belépsz egy versenybe csöppensz. Ez három fajta lehet. Hogy melyik futamot adja a játék már a környező reklámtáblák jóvoltából megtudhatod. Minden éjszaka más feladatot ad a játék, ezek egy meghatározott sorrendben követik egymást. Bár típusilag ezek eltérnek egymástól közös bennük, hogy rendkívül nehezek, majdhogynem lehetetlen teljesíteni őket. A 100%-os végigjátszáshoz muszáj abszolválni őket. Ha valamelyik nagyon megtetszik, később visszatérhetsz rekordot dönteni.

Bloodring


Kimondottan élvezetes, de ugyanakkor idegölő feladat a Bloodring, vagyis a roncsderbi. A feladat addig növelni a visszaszámlálót, amíg az el nem ér egy bizonyos szintet. Ehhez rózsaszín ellenőrzőpontokat (továbbiakban EP) kell felszerezned. Ezek csak néhány plusz másodpercet jelentenek, vagyis igyekezned kell zsinórban minél többet megérinteni. A feladatot nagyon nehezíti, hogy úgy egy tucat ellenfeled lesz a pályán. A konkurencia vagy megpróbálja előtted érinteni az EP-t, vagy csak simán megpróbál likvidálni a pályáról. Persze előnyt is jelenthetnek, ha kecsesen mozogsz a járgánnyal. Ezek megsemmisítése plusz 100$ jutalmat jelent egyenként. Ha egy eltűnik azonnal jön helyette egy másik. Szerencsére gépfegyvert nyugodtan használhatsz, ha felborul a kocsid a játék azonnal talpra állítja, és ha te mész neki egy kocsinak, a tied nem sérül meg. Ha sikerül elérned az első menetben 45 másodpercet 1000$-al gazdagodik a pénztárcád, ill. a parkolóban kétféle Bloodring Banger jelenik meg. Az egyik egy felújított Glendale, a másik egy kipofozott Oceanic.

GTA GTA GTA

Dirt Ring

A három verseny közül talán a Dirt Ring a legkönnyebb. A feladat 32 EP-t összegyűjteni, melyhez egy Sanchez krosszmotor lesz a segítségedre. Ezek persze nehezen elérhető helyeken, akadályokon vannak, melyek többfélék lehetnek (lásd alant a képeket). Itt is felfelé számol az óra, de nincs célidő. Csupán a nagyobb pénzösszeg adhat okot arra, hogy megpróbáld elkapkodni a feladatot. Amennyiben 5 perc alatt teljesíted a feladatot 50 000$ lesz a jutalom. Ha ennél több időre van szükséged, de ez kevesebb, mint 10 perc, akkor 10 000$-t. Ha még ennél is többre, akkor a játék kiszúrja a szemed 5$-al, de persze a 100%-hoz ez is elég. Ha időközben leesel a motorról 30 másodperced van, hogy visszaülj rá. Ha megsemmisül, vagy a kijáratnál lévő rózsaszín körbe lépsz a futamnak vége.

GTA GTA GTA

Hot Ring

Természetesen egy komoly, teljes mértékben legális autóverseny sem maradhatott le a listáról. A Hot Ring persze nem tartozik a legegyszerűbb feladatok közé. A 16. helyről indulva egy 12 körös versenyben nehéz a dobogón végezni, főleg, ha az ellenfelek mesterséges intelligenciája majdhogynem egyenlő a nullával. Gyakran előfordul tömegkarambol, amit jobb kikerülni, és tudatosan lassítani a dugók előtt. Az ellenfelek ellen bevethetsz géppisztolyt, bár ezt a nagy sebesség mellett nehéz ügyesen használni. A képernyő jobb oldalán egy állapotmérő is megjelenik majd, mely a kocsid állapotát mutatja. Ha ez teljesen lecsökken vége a mókának. Persze van lehetőség megjavítani az autód, ha kimész a boxba – nagy rózsaszín kör, de ez persze pozícióvesztéssel jár. A 100%-os végigjátszáshoz az első helyen kell végezned. A harmadik helyért 500$ a jutalom, ha második helyezett leszel 1500$-t kapsz, ha megnyered a futamot 5000$-al lesz nehezebb a pénztárcád.

GTA GTA GTA

Kapcsolódó térkép

Versenyek térkép
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City
Ki van itt?
Jelenleg 12 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak