Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City - Tippek, Trükkök

Módosítva: 2012. 07. 08. 19:57  |  Szerző: VISALI

A GTA Vice city-ben is van néhány érdekes trükk, melyek bevetése nem számít csalásnak, és mégis nagy segítséget jelenthetnek néhány küldetés során, vagy egy jó mókát takargatnak számunkra. Összesen 8 tippet írtunk le ezen cikkünkben, de természetesen javasolhatsz újakat (írj bátran a fórumunkon), és a Te észrevételeidet felhasználva bővítjük majd ezen cikkünket.

Taxizás

GTA Ha elbuksz egy küldetést már nem muszáj visszagyalogolnod a legutóbb próbált küldetést adó megbízóhoz. A rendőrkapitánysággal, ill. a kórházzal szemben egy Kaufman taxi vár majd rád, felette egy rózsaszín nyíllal. Ha ebbe beszállsz 9$ ellenében elfuvaroz téged a legutóbb meglátogatott munkaadódhoz.

Speciális jutalmak

GTA Ha meglátod, hogy egy rendőr egy bűnöző nyomába ered ne légy rest utánuk eredni, és ököllel behúzni egyet a banditának – ezek általában barna vagy fekete dzsekis utcai gengszterek, bandatagok, esetleg biztonsági őrök. Ilyenkor 50$ jutalmat kapsz a rendőrségi munka segítéséért. Fontos, hogy ne használj fegyvert, és ne öld meg a rosszfiút, csak tartsd fel.

Robbanó hordók

GTA Gyakran kerülsz olyan helyszínekre a küldetések során, ahol erős piros színű hordók vannak, rajtuk egy sárga háromszög benne egy-egy felkiáltójellel. Ha ezekbe belelősz azok felrobbannak, ha több is van egymás közelében akár egy komplett láncreakciót is elindíthatsz. Persze neked is vigyáznod kell velük, mert visszafelé is elsülhet a móka.

A guggolás előnyei

GTA A GTA Vice city-ben egy új játékelemmel leptek meg minket a fejlesztők – a guggolással. Ilyenkor sajnos nem lehet mozogni, de persze vannak jó tulajdonságai is ennek a nóvumnak. Az egyik, hogy könnyebb jó fedezéket találni, hisz kisebb objektumok mögé is elrejtőzhetsz, illetve ilyenkor sokkal pontosabbak a lövéseid.

125 egységnyi életerő

GTA Már a GTA3-ban is jelen volt ez a móka, és ennek szabályai a GTA Vice city-ben sem módosultak. Ahhoz, hogy 25%-al megnöveld a maximális életerőd egy örömlányra van szükséged. Ocean Beach-ben a sztriptízbár környékén, ill. Downtown északi részén a sikátorokban akad egy pár prostituált. Ha kocsival odaállsz egy mellé, az jobb esetben beszáll melléd, és ha egy eldugott helyre viszed, ahol senki sem látja a jelenetet, akkor jön az „eksön”. Az autó rázkódni kezd, a pénzed fokozatosan csökken, az életerőd pedig fokozatosan nő. Félreértés ne essék: nincs szexjelenet a játékban, csupán jelképesen mocorog a jármű.

Gyorsabb tank

GTA Sokak kedvenc járműve a tank. Jól el lehet játszadozni vele, de nagy hátránya, hogy nehéz és lomha. Ezen könnyen lehet segíteni. Az irányítás cikkünkben leírt gombok segítségével fordítsd el a tank csövét 180 fokban – vagyis hogy hátrafelé álljon. Ekkor kezdj el menet közben tüzelni, és lásd száguldasz.

Hajószerzés a játék elején

GTA A játék elején ugyebár el van zárva a nyugati sziget a keleti szigettől, így nem lehet átjutni, mivel hajóhoz sem enged még hozzáférni ilyenkor a játék. Bár a jachtok ott lubickolnak a peron mellet az Ocean Beach-i kikötőben, a kapu zárva van. Viszont azt nem lehetetlen kikerülni. Ha egy hosszú tetejű járművel – például a Coach, vagy az Ambulance – odatolatsz a peron bejárata és az oldalsó korált közé, majd kiszállsz és beülsz egy másik járműbe, utóbbival betuszkolhatod az előbbit a vízbe. Ilyenkor ugorj rá a vízbe esett jármű tetejére, majd arról ugorj fel a peron kapu mögötti részére. Az sem baj, ha közvetlenül a móló mellett a vízbe zuttyansz – ilyenkor ugyanis a játék automatikusan áttesz a biztonságos aszfaltra. Már csak be kell szállnod az egyik hajóba, és mehetsz is akár egyenesen a nyugati sziget felé.

Adrenalinlöket

GTA Gyengének találod az ütéseid erejét? Van megoldás a problémára. Bár a kapszula felvehető tárgy felvétele után lelassulnak a reakcióid az adrenalinlöketnek köszönhetően jóval erősebb ütéseket mérhetsz ellenfeleidre. Hogy hol találsz ilyen ikonokat azt az egyik térképről olvashatod le, ha ide kattintasz.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City
Ki van itt?
Jelenleg 13 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak