Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City - Egyéb futamok

Módosítva: 2012. 07. 08. 19:58  |  Szerző: VISALI

A különböző járművekkel való versenyzés kétségkívül a Grand Theft Auto játékokban is jó móka. A GTA3-ban csupán négy Off-Road pontversenyt kellett teljesítenünk, illetve néhány telefonos küldetés során kellett részt vennünk néhány futamon. A GTA Vice city-ben természetesen már jóval több megmérettetésen kell részt vennünk ahhoz, hogy a játékot 100%-osan kijátszottnak tekinthessük.

Ez azonban nem csak a futamok számának megnövekedését jelenti, hanem azok újabb típusainak megjelenését is magában foglalja. Nyilván az új járműtípusok jelenléte is sokat tett abban, hogy minél színesebb legyen a melléktevékenység felhozatala, de talán mindez leginkább a versenyek helyszíneinek – szárazföld, levegő, víz, épületek – tudható be.

Egyéb futamok

Van néhány egyéb verseny a játék során, melyek nem tartoznak, vagy csak nem feltétlenül a mellékküldetések közé sorolhatjuk. Ezekkel a fő küldetések során találkozol majd, de a szükséges leírást ebben a cikkben olvashatod. Három futamot soroltunk ide.

Az egyik a Malibu klub megvételekor kapott harmadik küldetés, egy másik Big Mitch Baker bandájától kapott feladat, valamint van egy hajós verseny, mely a Boatyard (csónakház) teljes megszerzéséért kell teljesíteni. Utóbbival bármikor újra megpróbálkozhatsz majd a játék során. Mindháromért egy négy számjegyes pénzösszeget kapsz jutalmul.

Alloy Wheels of Steel


Big Mitch Baker első feladata egy motorverseny, melyben leteszteli Tommy képességeit. A verseny kimondottan könnyű, ráadásul többféle csalási technikát be lehet vetni. Összesen ? ellenőrzőpontot (továbbiakban EP) kell felszerezned menetközben, ezeket próbáld meg középen megérinteni, mert a látszat néha csal, és hiába hajtottál át a rózsaszín kör szélén, a játék ezt nem veszi figyelembe. A feladathoz egy Angel, esetleg egy Freeway motorra lesz szükséged. Angel általában parkol a bár előtt, szóval a járgány beszerzése nem nagy feladat. A rajtnál többféle csalást bevethetsz. Az egyik, hogy leparkolsz egy hosszú járművet az ellenfelek elé, így azok a rajt után bukfenceznek egyet. Egy másik, hogy akár el is lophatod az egyik vetélytársad motorját. Bár ilyenkor automatikusan elindul a verseny, egy ellenféllel máris kevesebb. A futam során nem kell majd sietned, a konkurencia gyakran vakmerő és hibázik – például teljes gázzal nekihajt a falnak. A kanyarokat óvatosan vedd, a forgalomra pedig vigyázz. Fontos, hogy fegyvert nem használhatsz a többiek ellen, mert kizárnak a versenyből. Ha befutsz az első helyre, a jutalmad 1000$ lesz.

GTA GTA GTA

The Driver

Egy nagyon különleges autóversenyt tartogat a Malibu klub megvétele. A harmadik teljesítendő feladat során egy nagyon jó sofőrrel, Hilary Kinggel kell összemérned az erőd. A feladat, hogy ? EP-t érintve menj egy kört a keleti sziget déli utcáin. Ez így persze nagyon egyszerűen hangzik, de valójában elég komoly futamról van szó, főleg mivel Hilary egy nagyon gyors Sabre Turbo-val indul, te pedig egy lomha Sentinel-lel. Szerencsére bármikor válthatsz kocsit, így ha akad egy jó sportkocsi, vagy egy PCJ-600, esetleg egy Sanchez motor már könnyű dolgod lesz. További nehezítés, hogy az illegális versenyzés miatt 2 csillagos körözést kaptok (Hilary is). Megpróbálhatod leszorítani az ellenfeled egy zsákutcába, ahonnan biztos nem kecmereg ki, de ha sikerül egy kanyarban belülről előzni akár kis is röpítheted a komát. Megölnöd értelemszerűen nem szabad, hiszen a bankrabláshoz szükséged lesz a vezetési képességeire. A jutalom nem kis summa – 3000$.

GTA GTA GTA
GTA

Checkpoint Charlie

A csónakház – Boatyard – megvásárlása után egy versenyt kell teljesítened ahhoz, hogy végképp a tied legyen a kóceráj. A feladathoz két hajó közül kell választanod egyet. Az egyik egy gyors, de kevésbé kezelhető Squalo, a másik pedig egy lassabb, de kezes Cuban Jetmax. Mindkettő a peronon vár téged. Ha beültél 2 perc 30 másodperced lesz, hogy felszerezz 20 csomagot a vízről. Az útvonal elég rázós. A célt a piros ellenőrzőpont jelöli. Ha eddig eljutsz a kapott időn belül 5000$ üti a markod. Később megpróbálhatsz rekordot dönteni, ha több pénzre van szükséged.

GTA GTA GTA

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City
Ki van itt?
Jelenleg 11 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak