Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City - Rejtekhelyek

Módosítva: 2010. 02. 26. 19:34  |  Szerző: VISALI

A GTA Vice city-ben csak két mentőházat kapsz „ajándékba”, de az újonnan bevezetett búvóhely-vásárlásnak köszönhetően lehetőséged van különböző ingatlanokat és cégeket vásárolni, melyek mentőházként is szolgálnak.

Ezek nagyon okosan vannak elszórva a városban, hogy sose kelljen sokat autóznod egy-egy mentésért. Természetesen mivel ezekért pénzt kell áldoznod – ami jó, mert végre van is értelme a küldetésekért kapott pénzösszegeknek –, így eleinte okosan kell gondolkodnod, hogy hol vásárolsz meg egy-egy épületet. A rejtekhelyeket két csoportra oszthatjuk: ingatlanok és cégek. Utóbbiak értéke körülbelül tízszer nagyobb, mint az egyszerű apartmanoké.

Rejtekhelyek

A játék során csupán két olyan mentőhelyet szerzel meg, ami ingyenes. Ebből az egyik már a játék kezdetétől fogva elérhető lesz számodra, a másikat a történet előrehaladtával szerzed meg. Utóbbi cégként funkcionál majd.

Ezen rejtekhelyeid jelentősek a mellékküldetések szempontjából is, mivel a rejtett csomagok begyűjtéséért járó jutalmak többségét ezeken a helyeken találod meg. Alant egy táblázatból olvashatjátok ki a legfontosabb információkat, ill. egy-egy képet is mellékeltünk az épületekről. Ez alatt egy térkép is van, melyen kijelöltük ezek pontos fellelési helyét (Ugyanezen a térképen vannak feltüntetve az ingatlanok is. Azokat természetesen más színnel – rózsaszínnel jelöltük.!).

Ocean View hotelszoba
GTA Hely: Ocean Beach
Garázs:
Nincs
Egyéb:
A hotel bejáratánál egy Oceanic parkol, és a hotelszobádban egy ruha ikon van, mely a kinti ruhaviseletedbe öltöztet át.
Vercetti Estate (Vercetti britok)
GTA Hely: Starfish Island
Garázs:
1 darab 2 férőhellyel.
Egyéb:
A tetőn egy Maverick parkol, a nyugati sövénylabirintusban egy vadászpuska van elrejtve, az alsó szinten van egy fegyverraktár, ahol egy golyóállómellény, egy életerő ikon, egy M4 és egy shotgun van, valamint a birtokon több rejtett csomag is van.

 

Kapcsolódó térkép

Búvóhelyek térkép
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak