Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City - Cégek

Módosítva: 2012. 11. 25. 14:14  |  Szerző: VISALI

A GTA Vice City-ben csak két mentőházat kapsz „ajándékba”, de az újonnan bevezetett búvóhely-vásárlásnak köszönhetően lehetőséged van különböző ingatlanokat és cégeket vásárolni, melyek mentőházként is szolgálnak.

Ezek nagyon okosan vannak elszórva a városban, hogy sose kelljen sokat autóznod egy-egy mentésért. Természetesen mivel ezekért pénzt kell áldoznod – ami jó, mert végre van is értelme a küldetésekért kapott pénzösszegeknek –, így eleinte okosan kell gondolkodnod, hogy hol vásárolsz meg egy-egy épületet. A rejtekhelyeket két csoportra oszthatjuk: ingatlanok és cégek. Utóbbiak értéke körülbelül tízszer nagyobb, mint az egyszerű apartmanoké.

Felvásárolható cégek

Rendkívül ötletes volt a fejlesztőktől, hogy a mentőház-vásárlás lehetőségét kicsit összevariálták a játékmenettel. Így lehetőségünk van különböző cégeket megvásárolni, melyek később természetesen hasznot is termelnek majd.

Összesen 8 vállalkozást vásárolhatsz fel a játékban a Shakedown c. küldetés után, és a 100%-os végigjátszáshoz ezt meg is kell tenned. Mindegyikhez kapcsolódik valamilyen feladat, mely lehet verseny, alkalmi munka szerű tevékenység, vagy küldetéssor. Ha ezeket teljesítjük teljes tulajdonjoggal rendelkezünk majd a cég felett, és azok naponta egy bizonyos bevételt hoznak, melyeket bármikor felvehetünk az aktuális épület előtt lebegő bevétel ikonba lépve. Természetesen mind a nyolc helyen lehetőségünk van elmenteni a játékállást, ill. néhányhoz tartozik garázs is. Miután felvásároltad őket mindegyiknél megjelennek a Vercetti maffia emberei, akik igyekeznek távol tartani az idegeneket. Alant összesítettük a legfontosabb információkat, és egy várostérképet is mellékeltünk, melyeken az épületek fellelési helyét tüntettük fel.

Boatyard (Csónakház)
GTA Hely: Viceport
Ár: 10 000$
Napi bevétel: 2000$
Garázs: Nincs.
Egyéb: Két új sporthajó - egy Squalo és egy Cuban Jetmax - tulajdonosa leszel.
A csónakházat két fura figurától vásároljuk fel. A cég teljes tulajdonjogához egy versenyt kell teljesítenünk, melyet két hajóval is teljesíthetünk. Ezek a vízi járművek később is ott lebegnek majd a vízen a két móló mellett, és ezekbe beszállva akár felülmúlhatjuk előző teljesítményünket (rekorddöntés). Ez azonban csak némi plusz pénzzel jár, a napi bevétel értéke nem lesz több. Hogy hogyan is kell teljesítened ezt a hajós versenyt azt az Egyéb futamok c. cikkünkből tudhatod meg.
Cherry Popper fagylaltüzem
GTA Hely: Little Havana
Ár: 20 000$
Napi bevétel: 3000$
Garázs: Nincs.
Egyéb: Nincs egyéb extra.
A fagyiüzemet egy elég bogaras asszonykától vesszük meg, aki nem éppen a gyerekekre gondol, amikor a jégkrémeket árulja. Ezek speciális fagylaltok – nem egyszerű édességről van szó, ugyanis ezekbe drog van keverve. Értelemszerűen a teljes tulajdonjogért el kell adnunk párat ezekből. Ehhez az alkalmi munkához egy speciális jármű szükséges, a Mr. Whoopee, melyet természetesen megtalálsz az épületben. Egy ilyenbe beszállva el kell furikáznod egy olyan helyre, ahol sok a nép, majd ott a szirénát bekapcsolva árulni a cuccot. Ezért nagyon haragszanak a hatósági személyek, bandatagok és biztonsági őrök. Velük vigyázz, mert ha kirángatnak a járműből elbuktad a küldetést. Ha észrevettek, és megkaptad az első körözési csillagod mindenképp rázd le a zsarukat. Összesen 50 fagyit kell eladnod. A legjobb helyek az árulásra a tengerpart, Starfish Island, a Downtown-i stadion környéke és a reptéri teherterminál.

GTA GTA GTA
GTA

Pole Position sztriptízbár
GTA Hely: Ocean Beach
Ár: 30 000$
Napi bevétel: 4000$
Garázs: Nincs.
Egyéb: Nincs egyéb extra.
Nem maradhatott ki a cégek sorából egy sztriptízklub sem, hiszen egy ilyen hely kiválóan illik az ilyen típusú játékokba. A feladat értelemszerűen a vonagló bigéket nézni, pontosabban a bal első hátsó fülkében táncoló privát macát. Összesen 600$ dollárt kell rááldoznod a csajra, ami persze hosszú idő. Addig nyugodtan kimehetsz a konyhába és csinálhatsz magadnak egy kis kaját, megnézheted a kedvenc TV műsorod, vagy ha már nagyon kell kimehetsz a klotyóra. Persze mindig ellenőrizd le, hogy milyen pénzösszeggel mentél be a fülkébe, és ha már 600$-al lecsökkent annak értéke a képernyő bal felső sarkában megjelent információ alapján sétálj ki a szobából. Ezután tied a vállalat, vár rád egy szép öltöny pár házzal odébb az egyik ruhabolt előtt, ill. elindul a napi bevétel termelése. További extra jutalom, hogy a jobb hátsó szobába is bemehetsz, ahol fél percig ingyen táncol neked egy kevésbé széles alkalmazott.
Kaufman Cabs taxitársaság
GTA Hely: Little Haiti
Ár: 40 000$
Napi bevétel: 5000$
Garázs: Nincs.
Egyéb: Az épület mögött egy rejtett csomag van,
A Kaufman Cabs taxi-vállalat izgalmas, élvezetes küldetéseket tartogat az alap taxisofőr alkalmi munka mellé. Összesen három feladatot kell teljesítenünk ahhoz, hogy megkapjuk a cég teljes tulajdonjogát az előző főnőktől, egy kimondottan kedves asszonykától. Ezek a rivális taxi-társaság lealázásáról szólnak. A megbízások, melyeket mint a 13-as kocsi sofőrje vállalod a következők:

V.I.P.

Starfish Island egyik neves lakójának egy reptéri fuvarra van szüksége. 1 perced van rá, hogy kiérj a villához – ez bőven elég lesz. Fontos, hogy úgy parkolj a rózsaszín jelbe, hogy azonnal a nyugati sziget irányába tudj elindulni. Ha ezzel megvagy nyomd meg a dudát, és elindul a bejátszás. Ekkor azonban eléd furakodik a rivális taxi-társaság egyik sofőrje, és ellopja tőled a kuncsaftot. Ezt nem hagyhatod annyiban. Meg kell rongálnod a rivális taxit annyira, hogy az utas kiszálljon belőle. Ekkor azonnal átszáll hozzád, de persze a kocka taxi sofőrje szintén nem tűri, és ugyanúgy utánad ered. Épp ezért érdemes eltenni láb alól, mielőtt tovább indulnál. A feladat befejezéséhez hajts az Escobar International Airport bejáratához. A jutalmad 1000$ lesz.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Friendly Rivalry

Egy abszolút kézenfekvő bosszúállás a második feladat. A radaron három kocka taxit követhetsz nyomon, melyeket meg kell semmisítened. Ezt megteheted úgy, hogy ide-oda pofozgatod, de akár egyszerűen kilőheted őket valamilyen fegyverrel – M4, minigun, rakétavető, vagy amelyik tetszik. A célpontok természetesen mozognak, mindennapi szolgálatukat teljesítik az őket vezető sofőrök. A feladat teljesítéséért járó jutalom 2000$.

GTA GTA GTA

Cabmageddon

A kocka taxisok nem vették jó néven az előbbi hadjáratokat, így csapdába csalnak remélve, hogy megleckéztetnek. Egy privát kuncsaftot kapsz, Mercedes kisasszony külön téged kért a fuvarhoz. A csaj a kikötői nagy kék épület (raktáregyüttes) udvarán vár. Csakhogy Ms. Cortez nincs ott, a hívás csupán csali volt, hogy odahajts. Miután megálltál a rózsaszín sugárban 12 kocka taxi hajt be a kapun és sorakozik fel előtted, majd természetesen bezáródik a kapu. Mikor a bejátszás véget ér ezek mind neked rontanak. A feladatod 1 percig tartani a frontot, vagyis amíg a főnökük meg nem érkezik a Zebra Cabbel. Persze a legkézenfekvőbb, ha megsemmisíted az ellenfeleket. Erre több módszert is javasolnak az interneten, de szerintem a legegyszerűbb, ha használatba veszed a helyi bombaboltot. Azonnal hajts be a déli oldalon levő nyitott garázsba, melynek ajtaja felett egy fekete 8-as billiárdgolyó van, majd miután a bombát sikeresen felszerelték az autódra hajts át egy másik raktárba. Ekkor ha lehet várd meg, amíg teljesen a falhoz bokszolnak. Bár elvileg nem tudnál kiszállni a játék automatikusan a kocsid tetejére dob. Ekkor gyorsan kezdj el futni, és robbants. Szerencsére nem robban fel az összes autó azonnal, amíg a többség lángol van időd elfutni. Persze vigyázz, nehogy elüssenek. Miután behajtott a főnök állj szembe vele, elő egy erős fegyverrel, és mikor elindul veled szemben ólmozd be a sofőrt. A feladat teljesítéséért járó jutalom 5000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Sunshine Autos autószalon
GTA Hely: Little Havana
Ár: 50 000$
Napi bevétel: 1500$, 3000$, 6000$, 9000$
Garázs: 4 darab 2-2 férőhellyel.
Egyéb: Az épülethez egy szerelőműhely is tartozik, valamint az épületben egy rejtett csomag is van.
Az autószalon megvásárlása egyúttal két érdekes melléktevékenység megjelenését is jelenti. Az egyik a legális autóversenyzés, melyről bővebben a Vice Street Racerc. cikkünkben olvashatsz. A másik, ami lényegében a teljes tulajdonjog megszerzéséért szükséges feladat az örökzöld, kihagyhatatlan mellékküldetés, ami minden egyes GTA epizódban jelen van, vagyis a járművek leszállítása. A GTA3-hoz hasonlóan itt is egy garázsba kell leszállítanunk az ajtó melletti listán levő verdákat. Ezúttal azonban nem a kikötőbe kell vinned a kocsikat és motorokat, hanem az autószalon hátsó garázsába. További újítás, hogy nem egyszerre kell leszállítanunk azokat. Összesen 4 lista van, melyek teljesítéséért – 6-6 járgány leszállítása – egy-egy különleges járművet kapunk az autószalonba, illetve a napi hozam értéke is fokozatosan nő. Az exportálandó járművek listáját, a jutalomjármű nevét, ill. hogy melyik után mekkora lesz a napi bevétel azt alant olvashatod.
GTA

1. lista
Napi bevétel: 1500$
Jutalom autó: Deluxo

•    Landstalker
•    Idaho
•    Esperanto
•    Stallion
•    Rancher
•    Blista Compact

GTA

2. lista
Napi bevétel: 3000$
Jutalom autó: Sabre Turbo

•    Sabre
•    Virgo
•    Sentinel
•    Stretch
•    Washington
•    Admiral
GTA

3. lista
Napi bevétel: 6000$
Jutalom autó: Sandking

•    Cheetah
•    Infernus
•    Banshee
•    Phoenix
•    Comet
•    Stinger
GTA

4. lista
Napi bevétel: 9000$
Jutalom autó: Deluxe

•    Voodoo
•    Cuban Hermes
•    Caddy
•    Baggage Handler
•    Mr. Whoopee
•    Pizzaboy

Interglobal filmstúdió
GTA Hely: Prawn Island
Ár: 60 000$
Napi bevétel: 7000$
Garázs: Nincs.
Egyéb: Egy Patriot és egy Packer parkol a területen, később a Skimmer repülőgép itt lesz elérhető, illetve több rejtett csomag is van itt.
A filmstúdió megvétele 4 kimondottan ötletes, és természetesen ugyanakkor idegölő feladatot tartogat számodra. A feladatok egy pornófilm forgatása körül forognak, melynek rendezője Steve Scott, akivel már Cortez partiján találkozhattál. Olyan egyedi dolgok jelennek meg a küldetések alkalmával, mint például a vezethető repülő, vagy a fényképezőgép, melyet csak egyetlen egy megbízás alkalmával használhatsz. Hogy pontosan melyek is azok a bizonyos megbízások, amiket a film sikeréért végre kell hajtanod azt alant olvashatod.

Recruitment Drive


Egy sikeres pornófilmhez természetesen sikeres pornószínészek is kellenek. Candy Suxxx a megfelelő hölgy a szerepre, ám mikor megérkezünk Downtown-ba, hogy felvegyük őt tudatja velünk, hogy először a menedzserével kell elbeszélgetnünk. A csávó nem sokkal később egy fehér limuzinnal érkezik. Meg kell ölnöd őt. Célszerű felrobbantani a Strech-t valamilyen erős fegyverrel. Ezután a Prawn Island-i banda, a Sharks néhány tagjával is le kell számolnod, melyek nem sokkal ezután érnek a helyszínre. Ha ezzel is megvagy Keress valamilyen járművet (egyelőre egy kétszemélyes is megteszi), majd hajts a helyi pizzériába és vedd fel Mercedest is. Az épülettel szemben egy Sentinel parkol, ez négyszemélyes, és a feladat kedvéért parkol most ott, tehát nyugodtan elkötheted. A küldetés befejezéséhez fuvarozd el az új munkatársakat a filmstúdióba. A feladat teljesítéséért járó jutalom 1000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Dildo Dodo

Mielőtt még megjelenne a film természetesen propagálni is kell azt. A legkézenfekvőbb megoldás, ha szórólapokat osztogatsz, ám ezt szétadogatni az utcán fárasztó és unalmas meló lenne, meg persze túl könnyű. Sokkal izgalmasabb, ha egy repülőgépből szórod szét azokat a város felett. A feladathoz egy speciális repülőgépet kapsz, mely csak a vízre tud leszállni – a Skimmert. Ez már nem olyan, mint a GTA3-ban a Dodo, rendesen lehet vele repülni. Miután beszálltál összesen hat kék kör jelenik meg a nyugati sziget felett. Ezeken kell keresztülrepülnöd ahhoz, hogy elkezd szórni a lapokat. Ilyenkor eltűnik a többi kék sugár, és egy piros jelenik meg, melyet érintve befejezed a szórólapok kiengedését. Így lényegében bizonyos szakaszokon kell szétszórnod a reklámpapírokat. Mivel lényegében egy kört teszel meg a sziget felett mindegy, hogy honnan kezded azt, de mi mégis javasolnánk egy útvonalat. Indulj el még a vízen Leaf Links, vagyis a golfpálya felé, majd fordulj meg, és a súlypontot hátra téve emelkedj a magasba. Körülbelül a Greasy Chopper kocsma felett van egy kék kör, ebbe menj bele, majd repülj tovább Downtown keleti határán. A piros kör a Prawn island-re vezető híd felett lesz. Haladj tovább, majd szedd fel a második kéket a terepversenypálya felett, majd a köröket követve haladj tovább Little Haiti felé, onnan az Escobar International Airport felé, majd a Vice Point felett lebegő kék sugárt felszerezve fordulj meg és haladj a négysávos gyorsút felett. Így az utolsó piros sugár, melynek felszerzése a feladat befejezését jelenti két magasabb épület között van, vagyis veszélyes helyen. Könnyen nekirepülhetsz valamelyiknek, éppen ezért javasoltuk fentebb a kocsma feletti körrel való kezdést, és jobb, ha a legnehezebbet a végére hagyod. Persze ezt is fel lehet szerezni biztonságosan – nagy ívben vedd be a kanyart Little Haiti felett, és akkor már egyenesen repülsz a két ház közé. A feladatot egyébként az is nehezíti, hogy ügyelned kell az üzemanyagra is – ezt a képernyő jobb oldalán egy kék sáv jelzi, de ha ügyes vagy még bőven marad a küldetés végén. A feladat teljesítéséért járó jutalom 2000$.

GTA GTA GTA
GTA

Martha’s Mug Shot

Egy szenátor nem nézi jó szemmel a pornófilm készülését, és próbálja szabotálni azt. Persze Alex Shurb is csak egy ígérgető politikus, akinek vannak kis titkai. A legegyszerűbb módszer, hogy szófogadó legyen a kisfiú az, ha megfenyegeted. Egy titkos találkája lesz Candy-vel a Malibu klub melletti szabadidőközpontban. Egy fehér limuzint küldet Marthaért, amit egy Sea Sparrow-val kell követned. Vigyáznod kell, nehogy túl közel kerülj a limuzinhoz, vagy az épülethez, mert lebuksz. Ha megérkeztetek a találka helyszínére szállj le a szemközti szálloda mellett. Egy rózsaszín jel fog megjelenni a radaron, mely az épület oldalsó személyzeti bejáratát jelzi. Itt menj be, fuss fel a lépcsőkön és juss el egész az ablakig, ahol a fényképezőgéppel csinálj három képet Candy Suxx-ról és Alex-ról...akarom mondani Martha-ról, ugyanis a pasas az inkognitó miatt női ruhában van és Martha-nak kell szólítani. Ha megvan a három kép irány a filmstúdió – ám ez öt csillagos körözés mellett nem egyszerű. A lépcsőfordulókban és a stúdió kapuinál ügynökök várnak. Ha kijutottál érdemes visszaszállni a helikopterbe, és azzal elrepülni a céghez. A feladatért járó jutalom 4000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

G-Spotilght

Még egy nagy reklámra van szükség, ami garantáltan botrányt jelent majd. Egy PCJ-600-al kezded a feladatot. Hajts a térképen jelölt Downtown-i irodaházba, hajts fel a lépcsőn, majd a bejáraton keresztül menj a lift előtti rózsaszín jelbe. Ezután egy bejátszás keretén belül feljutsz egy felső szintre, ahonnan indul a buli. Ugrasztanod kell tetőről-tetőre, hogy eljuss a nagy reflektorhoz, ami a negyed keleti oldalán van. Ez persze nem könnyű feladat, bár időnként lenyílik egy-egy lépcső, hogy ne kelljen mindig elölről kezdened az ugrasztgatást. Ez időigényes is lenne, ami nagyban szabotálná azt, hogy még reggel 7 óra előtt odaérj a reflektorhoz. Ételemszerűen ez az időkorlát azért van, mert ha feljön a nap nem látni a reflektor fényét. Egyébként aki nem akar idegeskedni az ugrasztókkal ellophat a közelből egy helikoptert, majd azzal átszálldogálva egyik tetőről a másikra becsaphatja a játékot. Ha eljutottál a végállomáshoz egy bejátszás jön, melyben Tommy kicsit megbolygatja a reflektort, hogy az állandóan a szemközti épületre világítson, és egy meglehetősen intim képet vetítsen annak falára. A feladatért járó jutalom 8000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Print Works (Nyomda)
GTA Hely: Little Haiti
Ár: 70 000$
Napi bevétel: 8000$
Garázs: Nincs.
Egyéb: Az épület tetején egy golyóállómellény van.
Egy nyomdát is felvásárolhatsz, melyet természetesen illegális célokra használsz majd fel. A pénznyomtatás értékes biznisz, és a történetben is fontos szerepet játszik majd. Összesen 3 feladat kapcsolódik a céghez, ám ebből mindössze az első kettőt kell teljesítened ahhoz, hogy megkapd a teljes tulajdonjogot. A harmadik csupán az utolsó küldetés előjátéka, és csak azután érhető el, miután már az összes vállalkozás napi hasznot termel majd. A tulajdonjog megszerzéséért szükséges első két küldetésről alant bővebben olvashatsz.

Spilling the Beans

A pénznyomtatáshoz természetesen elengedhetetlen a nyomólemez, melynek beszerzésében Kent Paul segítségét kérjük. Kezdetben el kell hajtanod a Malibu klubba, vagy használhatod a küldetéshez kapott taxit is, amely 9$ ellenében elfuvaroz téged a keleti szigetre. Kent elárulja, hogy a Vice Port-i kikötőben az egyik teherhajón van egy kompetens személy, aki biztos segít majd nekünk. Ezután mindjárt oda kell hajtanod, majd a hajó hátulján levő lépcsőkön felmenve be kell jutnod a csávóhoz. Természetesen ellenállásra is számítanod kell majd – lesz néhány biztonsági őr is a hajón. Ha végeztél megszólal a riasztó, és két csillagos körözés mellett kell elindulnod vissza a nyomdába. Ha behajtasz a helyi Pay’n’Spray garázsba már egyszerűbb dolgod lesz. A küldetés teljesítéséért 2000$ jutalmat kapsz.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Hit the Courier

A futár a nyomólemezekkel rövidesen megérkezik a Vice Port-i dokkokba. Egy gyors járműre lesz szükséged, hogy még előtte megérkezz a helyszínre. A küldetés előtt azonban mindenképp be kell szerezned egy nehézfegyvert (lásd: Fegyverek cikk). Ha megérkeztél mindjárt szembetalálod magad a nőegylettel, ugyanis ez a banda csak nőnemű személyekből áll. Bíbelődj el a védőőrizettel, és amit mindenképp tégy meg, mielőtt kiszáll a csaj a helikopterből: robbantsd fel a három Sentinelt. Ha sikerül valamelyikbe beszállnia nagyon nehéz lesz teljesítened a küldetést, mert ért a kocsikhoz és nehéz lesz lesodornod az útról. Ha végeztél vele is vedd fel a táskát, majd amennyire a körözésed engedi hajts vissza a nyomdához. Egyébként érdemes ismét meglátogatni a helyi Pay’n’Spray garázst. A küldetés teljesítéséért 5000$ jutalmat kapsz.

GTA GTA GTA
GTA

Malibu klub
GTA Hely: Vice Point
Ár: 120 000$
Napi bevétel: 10 000$
Garázs: Nincs.
Egyéb: Az épület északi oldalánál egy rejtett csomag van, valamint ugyanitt mindig parkol egy Rumpo.
Talán a legjelentősebb tulajdonod lesz a Malibu klub. Amellett, hogy ez termeli naponta a legnagyobb bevételt izgalmas küldetéseket is tartogat számodra. A cég története egy bankrablás körül forog. Az első három küldetés a cinkostársak bebiztosításáról szól, az utolsó pedig maga a meló. Az ügyes matematikusok már kiszámolhatták, hogy összesen 4 feladatot kell végrehajtanunk a teljes tulajdonjogért. Hogy melyek ezek azt alant olvashatod.

No Escape?

Első ízben egy széfkukacra lesz szükséged. A legjobb a városban Can Jones, de ő épp börtönben csücsül. A feladat tehát kiszabadítani őt. Érdemes egy gyors és erős kocsival, a Washington Beach-i rendőrkapitányság bejárata elé állnod. Ezután gyorsan fuss be az épületbe, ott rögtön balra az öltözőben vedd fel a rendőregyenruhát. Ezután menj fel a felső szintre a kártyáért, amivel kinyithatod a cellaajtót. Ha megtaláltad menj le vissza az öltözőbe, ugyanis innen vezet az út le a pincéhez. Állj be a rózsaszín körbe, majd miután vége a bejátszásnak rohanj fejvesztve kifelé. Tisztítsd meg az utat, kint is egy kisebb hadsereg vár majd rád. Szállj be az ott leparkolt autóba, és majd ha Can is beszállt hajts a legközelebbi Pay’n’Spray szerelőműhelybe, hogy lerázd a négycsillagos körözési szinted. Nem árt útközben felszerezni néhány körözés-csillapító csillagot sem. Ezt egyébként nem kötelező, de sokkal biztonságosabb az út Mr. Jones házáig, ami a déli híd Little Havana-i lábánál van. A küldetés teljesítéséért 1000$ jutalmat kapsz.

GTA GTA GTA
GTA GTA

The Shootist

Kell valaki, aki ügyel majd a túszokra. Can ajánl egy ügyes háborús veteránt, Phil Cassidy-t aki ért a fegyverekhez. Ahhoz, hogy beszervezd a csapatban meg kell nyugtatnod, hogy nem kispályásoknak segít. Teljesítened kell egy lőgyakorlatot, ami három fordulóból áll. Az első szabályairól bővebben az Ammu-Nation próba c. cikkünkben olvashatsz. Ha ezzel megvagy fuss a hátsó helyiségbe, ott pedig állj be a rózsaszín körbe. Az ablakokban célpontok jelennek meg egy időre, akiket le kell lőnöd. Mindegyik 1 pontot ér. Ez a forduló addig tart, amíg el nem fogy a lőszered. Az utolsó megpróbáltatás szintén ebben a helyiségben van, csak kicsit előrébb kell menned. Ezúttal mozognak is a célpontok, így nehezebb eltalálnod őket. Ettől függetlenül ezek is 1 pontot érnek. Ha ezzel is megvagy menj vissza és beszélj Phillel. Ha sikerült legalább 60 pontot szerezned vállalja a melót. A küldetés teljesítéséért 2000$ jutalmat kapsz.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

The Driver

Már csak egy jó sofőr hiányzik a melóhoz. Phil javasolja Hilary Kinget, akit egy versenyben kell legyőznöd. Erről a megmérettetésről bővebben az Egyéb futamok c. cikkünkben olvashatsz. A küldetés teljesítéséért 30 000$ jutalmat kapsz.

The Job

A bankrablás következik. A küldetés elején kapsz egy kocka taxit, ami gyors és strapabíró. Mindenképp vigyázz rá, mert a későbbiekben még szükséged lesz rá. Szállj be, s miután csatlakoztak hozzád a cinkostársak hajts az El Swanko-val szemben lévő homokos terepre. Ezután óvatosan vezesd át a csapatot az úton, és menj a rózsaszín körbe a bejárat mellett lévő fa mögé. Egy bevezető következik, melyben meglátod bankrabló jelmezed. Ha ennek vége menj be a bankba. Kezdődik a meló. A túszok a falhoz mennek, Phil figyel rájuk. Vezesd Can-t az emeletre a jobb oldalt levő lépcsőházon keresztül. Útközben lesz néhány biztonsági őr, őket likvidáld. Ha eljutottál a lifthez, majd azzal feljutottál a legfelső szintre menj egyenesen a széfhez. Itt hallgasd meg Can reakcióját. Sajnos szükséges az igazgató a széf kinyitásához, ezért le kell menned vissza a lépcsőházhoz. A köztes szinten van a hátsó irodában. Látogasd meg, majd vezesd fel a széfhez. Ezután le kell menned a földszintre. Közben megszólal a riasztó, és megérkezik a rendőrség. A plafonról kötélen ereszkednek le a kommandósok, és sok a semmiből tűnik elő. Teljes a káosz. Szerezd fel a táskát, ami az egyik íróasztalnál van, és fuss ki a bankból. Kint megérkezik Hilary, aki hősködi akar, de lelövik. Tisztítsd meg a terepet, szállj be a taxiba, és miután Phil is csatlakozott – Cant nem muszáj megvárnod – hajts egyenesen Can kecójához. Ez előtt viszont érdemes lerázni a négy csillagos körözésed, nem messze van egy Pay’n’Spray garázs. Ha a taxi már nem biztonságos ellophatod az egyik Enforcer-t is a bejárat elől. Ezzel viszont azonnal a Little Havana-i házhoz kell hajtanod, mert a szerelőműhelyek nem foglalkoznak hatósági járművekkel. A küldetés teljesítéséért 50 000$ jutalmat kapsz.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Kapcsolódó térkép

Búvóhelyek térkép
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City
Ki van itt?
Jelenleg 10 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak