Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City - Phil telke

Módosítva: 2014. 08. 10. 20:12  |  Szerző: VISALI

A küldetések teljesítésével, ill. egyéb módszerekkel szerzett pénzösszegeket természetesen el is költhetjük. A GTA Vice city-ben már jóval több dologra, mint a GTA3-ban. Vásárolhatunk ingatlanokat vagy cégeket, de a legkézenfekvőbb, ha betérünk egy boltba, és ott valami hasznos cuccért áldozunk pénzt.

A boltok alatt olyan üzleteket, garázsokat és éttermeket értünk, melyek szolgáltatásait mi is igénybe vehetjük, tehát nem csak „dísznek” vannak a városban. Ide soroljuk az Ammu-Nation fegyverboltokat, Phil telkét, ahol szintén fegyvereket vásárolhatunk, a szerszámboltokat, a Pay’n’Spray és más szerelőműhelyeket, az 8-Ball bomba boltot,  a pizzériákat és a North Point Mall áruház földszinti étkezdéit.

Phil Cassidy telke

A játék utolsó küldetései közé sorolhatjuk Phil Cassidy kéréseit. Vele már a GTA3-ban is találkozhattunk, ahol katonai telkén néhány erős fegyvert vásárolhattunk meg nem kis pénzösszegekért.

A GTA Vice city-ben úgyszintén jelen van ez jutalom, amit Phil küldetéseinek teljesítése után kaptunk. Ha abszolváltad a két küldetést a telek közepén négy erős, boltban nem kapható fegyver jelenik meg. Ezeket megvásárolhatod, de persze ezúttal is csillagászati áron. Persze ha már elérted a 100%-ot a statisztikában elméletileg szép summa birtokosa leszel majd, és ezek az árak majdhogynem olcsónak számítanak majd. Az alanti táblázatban összesítettük az itt beszerezhető fegyverek típusát, nevét és az értük fizetendő pénzösszeget.

GTA GTA

Fegyvertípus Pontos név Ár
Robbanószerek Detonátoros gránátbomba 1000$
Nehézfegyverek Minigun 10 000$
Nehézfegyverek Rakétavető 8000$
Nehézfegyverek M60 8000$

 

Kapcsolódó térkép

Boltok térkép
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City
Ki van itt?
Jelenleg 19 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak