Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City - Szerelőműhelyek

Módosítva: 2010. 02. 26. 19:21  |  Szerző: VISALI

A küldetések teljesítésével, ill. egyéb módszerekkel szerzett pénzösszegeket természetesen el is költhetjük. A GTA Vice city-ben már jóval több dologra, mint a GTA3-ban. Vásárolhatunk ingatlanokat vagy cégeket, de a legkézenfekvőbb, ha betérünk egy boltba, és ott valami hasznos cuccért áldozunk pénzt.

A boltok alatt olyan üzleteket, garázsokat és éttermeket értünk, melyek szolgáltatásait mi is igénybe vehetjük, tehát nem csak „dísznek” vannak a városban. Ide soroljuk az Ammu-Nation fegyverboltokat, Phil telkét, ahol szintén fegyvereket vásárolhatunk, a szerszámboltokat, a Pay’n’Spray és más szerelőműhelyeket, az 8-Ball bomba boltot,  a pizzériákat és a North Point Mall áruház földszinti étkezdéit.

Szerelőműhelyek

Ha összetörted a járműved, akkor a szerelőműhelyekben megjavíttathatod azt. Ekkor 100$ ellenében újjávarázsolják a karosszériát és új színt kap a verda. Csakúgy, mint a GTA3-ban ez itt is azt jelenti, hogy tulajdonképpen elrejtőzöl a rendőrök elől olyan értelemben, hogy nem ismernek majd fel téged.

GTA GTA

GTA GTA

Ám a GTA Vice city-ben az erre vonatkozó szabályok módosultak némiképp. Maximálisan csak ötös körözési szintet rázhatsz le így, ill. miután átfújták a kocsidat a körözési csillagok a képernyőn még villognak. Ezt azt jelenti, hogy még keresnek a rendőrök, de nem ismernek fel. Ha eközben elkövetsz egy újabb bűntettet újra köröznek majd a rendőrök, de ezzel részletesebben a Körözés c. cikkünkben foglalkozunk. Ezen garázsok hivatalos feladata, hogy rendbe hozzák a megsérült motorokat és autókat. Ha úgy hajtasz be, hogy egy karcolás sincs a járgányon, akkor ingyen átfestik. Fontos tudni, hogy „behemót” és közszolgálati járművekkel a rendőrségi Cheetah-t kivéve nem foglalkoznak. Összesen öt szerelőműhely van. Ebből négyet jelölt a térkép – ezek a GTA3-ból ismert Pay’n’Spray garázsok. Van viszont egy ötödik is, ami a Sunchine Autos autószalonhoz tartozik. Azon a térképen, amit alant a cikkhez mellékeltünk ez is fel van tüntetve.

Kapcsolódó térkép

Boltok térkép
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City
Ki van itt?
Jelenleg 29 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak