Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City - Bombabolt

Módosítva: 2010. 02. 26. 19:23  |  Szerző: VISALI

A küldetések teljesítésével, ill. egyéb módszerekkel szerzett pénzösszegeket természetesen el is költhetjük. A GTA Vice city-ben már jóval több dologra, mint a GTA3-ban. Vásárolhatunk ingatlanokat vagy cégeket, de a legkézenfekvőbb, ha betérünk egy boltba, és ott valami hasznos cuccért áldozunk pénzt.

A boltok alatt olyan üzleteket, garázsokat és éttermeket értünk, melyek szolgáltatásait mi is igénybe vehetjük, tehát nem csak „dísznek” vannak a városban. Ide soroljuk az Ammu-Nation fegyverboltokat, Phil telkét, ahol szintén fegyvereket vásárolhatunk, a szerszámboltokat, a Pay’n’Spray és más szerelőműhelyeket, az 8-Ball bomba boltot,  a pizzériákat és a North Point Mall áruház földszinti étkezdéit.

8-Ball bombabolt

A GTA3 szerves részét képezte az autóbombák használata. Ezeket egy fontos karakter, becenevén 8-Ball, biztosította be nekünk egy nagyobb pénzösszeg ellenében. Garázsai Liberty city mindhárom nagy városrészében voltak, és a radaron is fel voltak tüntetve ezek helyei, ha a közelben jártál.

GTA GTA GTA
GTA GTA

A GTA Vice city-ben is van egy 8-Ball bombabolt, de ennek létét itt nem dörgölik az orrunk alá a fejlesztők. Ez valószínűleg annak tudható be, hogy 8-Ball 1980-as években, vagyis amikor a játék története játszódik még fiatalkorú, így nem lehet(ne) összeegyeztetni a két epizód időbelileg. Tehát hogy ne boruljon fel a tér-idő kontínum nem kell használatba vennünk a garázs szolgáltatásait a küldetések során, és csak egy van belőle a városban – ez Vice Port elkülönített raktárépületeinek egyike, alant egy térképrészleten bejelöltük a pontos helyet –, ráadásul az is eldugva, arról nem is beszélve, hogy a térképen sincs feltüntetve. Egyetlen ismertetőjegye, ami megkülönbözteti őt a többi átlagos garázstól, hogy az ajtaja felett egy fekete nyolcas számozású biliárdgolyó van. Ha ide behajtasz 500$ ellenében egy autóbomba kerül fel az autónkra. Ez lehet akár „behemót” vagy közszolgálati is. A lényeg, hogy négykerekű legyen. A felszerelt bomba típusa más, mint a GTA3-ban volt. Ezúttal nem kell külön aktiválnunk, majd megvárnunk amíg beszáll valaki, és felrobban a kocsi. Itt egy távirányítós pokolgépről van szó, tehát csak le kell parkolni a gépet a kívánt helyre, majd fedezékbe bújni és megnyomni a piros gombot.

Kapcsolódó térkép

Boltok térkép
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City
Ki van itt?
Jelenleg 10 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak