Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City - Éttermek

Módosítva: 2017. 09. 11. 07:49  |  Szerző: VISALI

A küldetések teljesítésével, ill. egyéb módszerekkel szerzett pénzösszegeket természetesen el is költhetjük. A GTA Vice City-ben már jóval több dologra, mint a GTA 3-ban. Vásárolhatunk ingatlanokat vagy cégeket, de a legkézenfekvőbb, ha betérünk egy boltba, és ott valami hasznos cuccért áldozunk pénzt.

A boltok alatt olyan üzleteket, garázsokat és éttermeket értünk, melyek szolgáltatásait mi is igénybe vehetjük, tehát nem csak „dísznek” vannak a városban. Ide soroljuk az Ammu-Nation fegyverboltokat, Phil telkét, ahol szintén fegyvereket vásárolhatunk, a szerszámboltokat, a Pay’n’Spray és más szerelőműhelyeket, az 8-Ball bomba boltot,  a pizzériákat és a North Point Mall áruház földszinti étkezdéit.

Éttermek

A GTA Vice City tele van újításokkal. Az újdonságoknak köszönhetően a fejlesztők értelmét látták például annak is, hogy már jóval több épületbe mehetünk be, mint a GTA 3-ban. Ezek között szerepelnek különböző étkezdék is, melyek több szempontból is jelentősek.

Az egyik legfontosabb szempont, hogy ha az életerőd értéke kisebb a maximálisnál, akkor megjelenik egy kis rózsaszín kör a pultnál, melybe besétálva 5$ ellenében újra felugrik az életerő-számlálód a maximális értékre. Azt fontos kiemelni azonban, hogy a játék a maximális életerőnek a 100 életpontot tekinti, így hiába lenne egyébként több életed, a kajálásért "csak" 100-ra töltődik fel az életerő. Több hely van a városban, ahol a gyorséttermi étkezésre lehetőséged nyílik. Három pizzéria, és a North Point Mall étkezdéi. Így lényegében négy épületet nevezhetünk meg kajálásra alkalmasnak. Ezek 2-2 arányban oszlanak meg a nyugati és a keleti szigeten. Ami a pénzköltési lehetőségeket illeti több érdekesség nincs ezekkel a boltokkal kapcsolatban, de például a pizzériákhoz kapcsolódik egy érdekes melléktevékenység is. Ha kíváncsi vagy mi az kattints ide! Alant egy térképet mellékeltünk, melyeken a fent említett négy helyet tüntettük fel.

GTA GTA
GTA GTA

Kapcsolódó térkép

Boltok térkép
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City
Ki van itt?
Jelenleg 15 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak