Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


Vice City - Fő küldetések » Barátok szerzése

Avery Corrington

Avery Corrington megbízásait szintén Rosenberg küldetéseinek teljesítése után vállalhatod el. Feladatai természetesen az építkezésével kapcsolatosak. Washington Beach-en veheted fel a küldetéseit. A kék négyzetben A betű ikon vezet el hozzá. Ezeket a missziókat érdemes későbbre halasztani, mivel ez az ág nem az elveszett drog és pénz megtalálása felé terel.

Four Iron

Első lépésben egy golfozó likvidálásával bíz meg minket Avery. Ahhoz, hogy bejuthass a Leaf Links golfklubba golföltözékre van szükséged, melyet a Jock’s sport üzletben kapsz. Ha ezzel megvagy irány a golfpálya, melynek kapuja most nyílik meg előtted. A fémkapunál le kell adnod a fegyvereidet. A tárgyak természetesen maradhatnak nálad, de mindenképp érdemes mindjárt jobb oldalt felszerezni a golfütőt, hiszen hasznos szerszám erre a feladatra. A fickó északnyugaton bénázik, és természetesen a testőrei vigyáznak rá. Mikor elindulsz felfelé a lépcsőn azok mindjárt rád szállnak, és persze a golfozó megpróbál elmenekülni. Ha gyors vagy elpüfölheted még mielőtt beszállna a Caddy-be. Persze ha van időd beterelheted a golfos kocsikat a vízbe, de vigyázz nehogy te is belehajts az óceánba. Ha nem érzed magad gyorsnak mindenképp egy közelben parkoló másik Caddy felé indulj, hogy még azelőtt el tudj indulni a járművel, mielőtt beérnek a testőrök. Ugyanis ha kirángatnak gyakorlatilag elbuktad a küldetést. Egy gerilla golfos kocsival próbál majd meg elkapni. Ha nekimész, mielőtt még felmennél a lépcsőn azonnal elindul az akció, és ha épp te is egy Caddy-ben van el is ütheted az áldozatod. Ha sikerül kijutnia a területről egy Sentinel-lel menekül. Neked egy Comet-et hagytak a fejlesztők, amivel kint simán elkaphatod. Ha van nálad gépfegyver akár másodpercek alatt is. Avery 500$-t fizet, ha sikerül teljesítened a küldetést.

GTAGTAGTA
GTAGTA

Demolition Man

Egy rendkívül idegesítőnek titulált küldetés a következő, bár szerintem aranyos kis misszió, meglehet vele pihenni. A feladat megsemmisíteni a másik, útban levő éppen épülő irodaházat. Nem messze parkol számodra egy Top Fun furgon. Ebbe beülve egy RC Baron távirányítós helikoptert kapsz, és négy bombát. A feladat a térképen megjelölt hordók tetejére dobni a bombákat, melyeket úgy vehetsz fel, ha leszállsz rájuk. Elengedni a tüzelés gombbal tudod. Nehogy félredobd, inkább repülj lassan és alacsonyan, majd ereszkedj le a hordóra és akkor engedd el a pokolgépet. Az idő miatt ne aggódj, 7 perc bőven elég a küldetés teljesítéséhez – még a fele is sok. Persze a kishelikopterre is vigyáznod kell, amit haragos munkások és pisztollyal felszerelt biztonsági őrök próbálnak meg megsemmisíteni. Haladj fokozatosan az alsó szinttől kezdve a harmadik emeletig. Fentről is kezdheted, bár az tovább tart, mert hosszabb utat kell megtenned a plusz visszaút miatt. Mikor ledobod az utolsó bombát elindul a bejátszás, és láthatod, ahogy felrobban az épület. 1000$ a jutalom.

GTAGTAGTA
GTAGTAGTA

A következő küldetést csak a Phnom Penh ’86 c. küldetés teljesítése után kaphatod meg.

Two Bit Hit

Az ingatlanárak csökkenését bandaháborúk által lehet a legkönnyebben elérni. A feladat kirobbantani egyet. A kubaiak és a haitik között már így is feszült a hangulat. Avery kérésére azonban megindítjuk a lavinát. Egy tiszteletbeli tagot temetnek épp Little Haiti-ban. Első lépésben az egyik Little Havana-i ruhaboltban fel kell öltened a kubai uniformist. Ha ezzel megvagy irány a védett terület. Robogj be, és öld meg a rózsaszín nyíllal jelölt célpontot. Természetesen a pár tucat haiti bandatag azonnal tüzelni kezd rád, mihelyt észrevesznek. Ha sikerül azonnal lelőnöd a célpontot már csak annyi a feladatod, hogy eltűnj Little Haitiből, de ha sikerül beszállnia a halottaskocsiba megpróbál elmenekülni. Ezután nem könnyű elkapni, mivel a Romero’s Hearse egy speciális fegyverrel van felszerelve. Folyton koporsókat dobál ki, mihelyt a kocsi mögé kerülsz, ami egy idő után, vagy ha nekiütközöl felrobban. Érdemes egy motorral indulni a küldetéshez, mert azzal könnyebb kerülgetni és hamarabb szétlőheted az autót. Avery harmadik és egyben utolsó feladatának teljesítéséért 2500$ a jutalom.

GTAGTAGTA
GTA

Umberto Robina

Umberto Robina-hoz már volt szerencséd telefonon keresztül. Még a játék elején ő kereste Leo-t, akitől elvetted a mobilt. Avery Corrington küldetéseinek teljesítése után újból felkeres, és szeretné, ha meglátogatnád a Little Havana-i kávézóban.

Stunt Boat Challenge

Első lépésben be kell bizonyítanunk, hogy valóban méltók vagyunk kubaiak vezetőjének barátságára. Egy hajóversenyt kell teljesítenünk. Ez a Leaf Links-től indul, a híd lábánál kezdesz. A bejátszás alatt odakerülsz, így nem kell keresztülkocsikáznod a fél városon. A feladat egyértelmű. Kövesd a sárga köröket. Ne sajnáld a sebességet, mert gyakran ugratnod kell. Ilyenkor vigyázz, hogy jól ugrass fel a rámpán. Előfordulhat, hogy félreugrasztasz, felborulva érkezel a vízre vagy egyszerűen kiröppensz a partra. Persze vannak szűkös kanyarok is. Ilyenkor szabad csak lassítani. Összesen 25 ellenőrzőpontot kell megérinteni 3 perc alatt. Az utolsó helye megegyezik a kiindulóponttal, és ez már piros színű lesz. A verseny teljesítéséért 1000$ a jutalom.

GTAGTAGTA

Cannon Fodder

Umbert máris bandaháborúba küld minket. Először is szükség van egy négyajtós verdára, hogy a többieket is el tudjuk vinni. A Sunshine Autos épületében parkoló Sentinel jól jön, ha más nem bukkan fel. Parkolj le a bejáratnál, majd ha beszálltak a társaid vedd az irányt a haitik üzeme felé. Az első menet a bejutás. Egy Stinger mögött több haiti bandatag is rejtőzik. Ezeket iktasd ki, hogy eljussatok a kapuig. Célszerű a kocsit felrobbantani. Ha megvagy hárman beszaladnak, de leszedik őket egy mesterlövészfegyverrel. Szerencsére van egy távcsöves a helyszínen. Ezt szerezd fel, és lődd le az épület tetején lesben álló rivális bandatagot. Ezután tisztítsd meg a szűk átjárót, és jön is a feladat nehezebb része. Parkol egy furgon, amit el kell lopnod. Érdemes először valamelyest megtisztítani az udvart. Egy gránát remek fegyver erre a feladatra. Ezután pattanj be. Hajts kicsit előre, majd tolatva irány kifelé. A kapunál lesznek páran, de velük ne törődj. A kocsi kerekeit bizonyára már úgyis kilőtték. Megkapod a két csillagos körözést, ami mellett el kell vinned a kocsit Umbertonak. A jutalom 2000$.

GTAGTAGTA
GTAGTAGTA

Naval Engagement

A haitik és a Sharks drogüzletet készülnek lebonyolítani az egyik Starfish Island-i villánál. A feladatunk megszerezni az anyagot. Az előző küldetésben megismert Rico ismét segítségünkre lesz. Viceportban vár minket egy Cuban Jetmax-szal. Ha odaértél jön egy bejátszás. Megérkeztek a helyszínre. A terep tele lesz a rivális bandák tagjaival Először is iktasd ki a két Tropic nevű hajón levő csapatot. Lődd robbanásig a jachtokat. Jól jön, ha útközben felszerezted a Viceport-i narancssárga épület úszómedencéjéből a rakétavetőt. Ha megtisztítottad a terepet Rico kitesz, hogy felszerezd a táskákat. Egy van a mólónál, kettő a bejárat közelében. Mielőtt az utóbbi kettőt felszereznéd óvatosan iktasd ki a maradék bandatagot. Ketten állnak az ajtónál, egy a tető, két Sharks tag pedig az épület két végében. Az utóbbiakkal vigyázz, mert erős puska – Stubby Shotgun – van náluk. Ha megvagy vedd fel a két bőröndöt. Ekkor két bandatag megjelenik Rico mögött, és gránáttal felrobbantják a hajót. Ezután kiszállnak a partra. Iktasd ki őket, majd vidd el a cuccot Umbertonak. Ez nem lesz egyszerű négy csillagos körözés mellett. A kubaiak feje azonban jól fizet. 4000$ készpénzt kapsz jutalom gyanánt.

GTAGTAGTA
GTAGTAGTA

Umberto utolsó küldetésének megpróbálásához teljesítened kell Poulet néni megbízásait.

Trojan Voodoo

Itt az idő, hogy a második küldetésben megismert drogüzemet megsemmisítsük. Társnak Pepe-t kapjuk. Először is szereznünk kell egy haiti bandajárművet – Voodoo-t –, melyet ha máshol nem Poulet néni kunyhója előtt bizonyára találsz. Pattanjatok be Pepe-vel, majd hajtsatok a találkozópontra, ami nagyjából a Kaufman taxi társaság épületével szemben van. Ezután lassan araszolj a csapattal. Ne akarj előretörni, csak az akciót szabotálod. Ha beengedtek parkolj le a bejáratnál és irány a rózsaszínű sugarak. Három van. Persze bent lesznek haiti bandatagok is, őket iktasd ki, mielőtt elhelyeznéd az első pokolgépet a gyárban. Az első aktiválása után ugyanis 45 másodperced van, hogy lerakd a másik két bombát és épségben kijuss. A kaput bezárják, így arra nem tudsz menekülni, de ha az előudvarban, ahol a második küldetésben a mesterlövészpuskát felszerezted észak felé futsz meglátsz egy lépcsőt. Ezen szaladj fel. A többieket nem kell megvárnod. Ha időben kiértél megkapod a jutalmat – 10 000$-t.

GTAGTAGTA
GTAGTAGTA

Poulet néni

Poulet néni a haitik vezetője. Varázsszereivel kicsit összezavar, és három feladat végrehajtására kényszerít. Egy fekete vudubabát ábrázoló ikon odavezet a kunyhójához.

Juju Scramble

Nem egy egyszerű feladat az első megbízás. A kubaiak rájöttek, hogy a haitik hol rejtegetik a drogokat, és beköpték őket a zsaruknak. A rendőrség tehát megfigyeli a táskákat. Az első bőrönd a roncstelepre vezető út déli oldalán levő fehér épület tetején van. Ha ezt felszerezted két csillagot kapsz, és elindul az óra. Egy perced maradt a másik két cucc begyűjtésére. A második valamivel keletre van az egyik utcasarkon. Ha felszerezted további két csillagot kapsz. Az utolsó a negyed északi részén van. Érdemes egy gyors járművel odamenni. Ne motor legyen, mert azon hamar elkaphatnak a rendőrök. Ha felvetted a táskát dönthetsz. Gyalog viszed el őket Poulet nénihez, vagy autóval. Mindenképp a körülbelül szemben levő rámpát válaszd. A sikátorban könnyebb menekülni a már öt csillagosra duzzadt körözés mellett. A pörgős küldetés teljesítéséért 1000$ a jutalom.

GTAGTAGTA

Bombs Away!

A kubaiak sem piskóták, ők is Starfish Islandon üzletelnek. A feladat megsemmisíteni a három hajójukat. A feladathoz 3 RC repülőt kapunk. Első lépésben tehát be kell szállnunk egy Top Fun feliratos furgonba nem messze a fent említett szigetre vezető hídtól. Egy rövid bejátszás erejéig a játék megmutatja a terepet. Érdemes először a bandatagokat kiiktatni, mert ha meglátnak menekülőre fogják a dolgot. Szállj le az épület udvarában. Maradj a talajon. Teljes gázzal üsd el a kubaiakat, ezt érdekes módon nem veszik észre. Ha ezzel megvagy a tüzelés gombbal engedd ki a bombát valahol a két egymáshoz közelebb levő hajók között. Valószínűleg a távirányítós repülő is megsemmisül, így jöhet a második. Ezzel már repülj a megmaradt sárga jelzés(ek) felé, és próbáld meg időben elengedni a bombákat. Ha sikerül pont a hajó(k)ra dobnod kész is van a küldetés. Nem muszáj elhasználnod mind a három repülőt, akár egy is elég lehet, mivel mindegyik végtelen számú bombával van felszerezve. Ha ledobtál egyet megjelenik a következő. A feladat teljesítéséért 2000$ készpénz a jutalom.

GTAGTAGTA
GTA

Dirty Lickin’s

A kubaiak és a haitik bandaháborúra készülnek, mely során a tervek szerint nem használnak majd fegyvereket. Persze ez kinek mit jelent. Kapunk egy vadászpuskát, mellyel le kell majd lőnünk a kubai bandatagokat egy közeli épület tetejéről – úgy látszik ez kifejezetten haiti stílus. Vigyázz, nehogy egy haitit is megölj, mert kevesen lesznek. Hamarosan erősítés érkezik Umbertotól. Egy négyfős csapat érkezik kelet felől egy Burritoval, illetve délnyugat felől gyalog jönnek még páran. Az egyiknél katana is van, próbáld meg őt leszedni először. Vigyázz, nehogy leess, mert ha észrevesznek elbukod a küldetést. A jutalom 5000$.

GTAGTAGTA

Módosítva: 2019. 05. 31. 12:03 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek