Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City - Felvehető tárgyak

Módosítva: 2012. 07. 06. 17:53  |  Szerző: VISALI

Mint általában minden játékban, a Vice City-ben is vannak különböző felvehető ikonok, melyek segítik, vagy épp konkurálják a játék mihamarabbi végigjátszást. A GTA3-ban megismert tárgyakkal találkozhatunk ismét, ezen a téren nem történt túl sok újítás.

Az alapvető játékmechanizmusokhoz kapcsolódó tokenek valójában egy korongszerű objektumok, melyeken egy embléma jelzi azok funkcióját. Az előző epizódhoz képest itt történt egy kis változás a felvehető tárgyak kategorizálását illetően. A golyóállómellényt ezúttal nem a fent említett csoportba soroljuk, hanem a fegyverek közé, mivel most már egy kidolgozott védőmellény lebeg egy bizonyos színű sugárburokba zárva, csakúgy mint a harceszközök. Összesen 10 fajta tárgy van a játékban. Ezekről alant olvashattok egy-egy rövidke leírást. Bővebben más cikkekben foglalkozunk velük – a könnyebb navigálás érdekében belinkeltük ezeket. Továbbá egy térképet is találtok ezek fellelési helyeiről.

Kép
Leírás

Élet [Health]

Az életerő ikon feltölti az életerő-számlálód a maximális értékre. Természetesen, ha épp nincs rá szükséged nem tudod felszedni.

Kapcsolódó cikk: Alapok

Körözés-csillapító csillag [Police Bribe]

A körözés-csillapító csillag értelemszerűen leredukálja a körzési szintedet egy fokkal. Természetesen, ha épp nem köröznek nem tudod felvenni.

Kapcsolódó cikk: Körözés

Adrenalin kapszula [Adrenaline]

A kapszula felvétele lelassítja a mozgásod és lassabban reagálsz mindenre, viszont erősebbeket tudsz ütni.

Kapcsolódó cikk: Tippek/Trükkök

Információ [Information]

A GTA3-ban is felvehettünk információ ikonokat. Ott a metró- és vasútállomásoknál, rendőrségi épületeknél és kórházaknál találkozhattunk azokkal. A Vice City-ben szintén megtalálhatóak az utóbb említett két fajta kirendeltségnél. Csak egyszer használhatjuk őket, mihelyst informáltak el is tűnnek.

Kapcsolódó cikk: Alapok

Golyóállómellény [Body Armour]

A golyóállómellény felvételével kapsz egy védőmellényt, ami egy ideig megvéd a lövedékektől és a nagyobb esésektől. Ha már van ilyened, akkor felviszi ennek védő erejét a maximális értékre.

Kapcsolódó cikk: Alapok


Ruha

A GTA Vice city-ben már lehetőségünk nyílik lecserélni a főhősünk öltözékét. Ezt egy ilyen ikonba sétálva teheted meg.

Kapcsolódó cikk: Ruhaváltás


Őrjöngés [Rampage]

A halálfejes ikon egy mellékküldetést indít el. Összesen 35 van belőle Vice city-ben.

Kapcsolódó cikk: Őrjöngések


Ház [Buy property]

A játékban megvásárolhatsz néhány épületet. Amelyik elérhető, azelőtt egy zöld ház ábrájú ikon jelenik meg. Ha ebbe belesétálsz megveheted az ingatlant.

Kapcsolódó cikk: Ingatlanok, Cégek


Bevétel [Revenue]

A bevétel ikonba lépve a cégeid napi hozamát gyűjtheted be. Mindig a ház token helyén jelenik meg, mihelyt megvásároltad a vállalatot.

Kapcsolódó cikk: Cégek


Pénz [Money]

A pénz ikon felszerzésével némi plusz dollárra tehetünk szert. Az eszméletüket vesztett járókelők mellett, sikeres boltrablások során, illetve pénzautomaták szétverésekor jelennek meg.

Kapcsolódó cikk: Alapok

Fegyver [Weapon]

Felveheted az elejtett fegyvereket is. Ha már van egy ugyan olyanod, akkor plusz lőszert kapsz. Amennyiben az aktuális fegyvertípusból már van egy nálad, a TAB (PC, L1 (PS2), vagy a Fel (Xbox) gomb lenyomásával lecserélheted a régebbi harceszközt az újra.

Kapcsolódó cikk: Fegyverek

Rejtett csomag [Hidden Package]

A városban 100 rejtett totemszobrocska van elrejtve, amiket fel kell szerezned.

Kapcsolódó cikk: Rejtett csomagok


Mentés [Save]

Minden kapott, ill. megvásárolt búvóhelyednél - legyen az hotelszoba, ingatlan, cég - találsz egy mentés ikont - egy rózsaszín körben kazetta. Ezt felvéve elmentheted a játékállást. Ne feledd, küldetések közben nem veheted fel.

Kapcsolódó cikk: Alapok

Kapcsolódó térkép

Felvehető tárgyak térkép
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak