Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA IV - Jacob feladatai

Módosítva: 2012. 11. 25. 15:56  |  Szerző: Visali

A történet során Niko barátokat szerez, az egyik első ezek közül Little Jacob. Miután teljesítettél neki néhány kötelező feladatot - pontosan miután teljesítetted a Shadow c. küldetést - megkér rá, hogy segíts neki néhány piszkos melóban. Ettől kezdve bármikor vállalhatsz drogszállító küldetéseket, amennyiben a mobiltelefon névjegyzékében Jacob neve alatt a "Job" opciót választod. Ilyenkor azonnal elindul a mellékküldetés.

A drogszállítás feladatok során egy csomagot kell elvinned a megrendelőnek vagy egy szűk időkereten belül, vagy egy szemetesben kell elrejtened, ahol a rivális banda rád támad, vagy a harmadik típussal találkozol, amikor a rendőrök szakítják meg az átadást és két csillagos körözést kapsz, amit le kell ráznod.

GTA GTA GTA

Miután beszéltél Jacob-bal egy autó vár majd nem messze a Homebrew Café-tól. Ez eleinte egy rozsdás Emperor, Vigero vagy  Sabre. Az utolsó szállításhoz jutalom gyanánt egy gyors Huntley Sport-ot kapsz. A feladatok során azonban nem kötelező a kapott járművet használni, sőt nem is ajánlott. Mindössze azért kell beszállnod, mert a drog a kocsiban van. Jobban megéri taxival menni, főleg ha időkorlát nehezíti a szállítást.

GTA GTA GTA

Minden feladat után 250$ jutalmat kapsz, ezen felül a már fent említett Huntley Sport is annak tudható be. Összesen tíz megbízást vállalhatsz, így a végén 2500$ gyűlik össze. A tíz feladatot véletlenszerű sorrendben kapod meg. Alant egy táblázatban bővebben olvashatsz ezekről.

GTA GTA GTA

Ajánlott egy Micro-SMG vagy egy SMG, esetleg valamilyen gépkarabély beszerzése 300 tölténnyel. Ezt akkor kell használod, ha találkozol a rivális bandával, ugyanis ilyenkor a célpontjaiddá válnak. A tíz drogszállító küldetés teljesítése feltétele a 100%-os végijátszásnak.

Helyszín
Leírás
Beechwood City A drogot 25 percen belül, vagyis a valóságban 50 másodperc alatt kell eljuttatnod egy Saratoga Ave-i garázsba.
Cerveza Heights A drogot egy egybejáratos sikátorba kell vinned. Érdemes egy autóval behajtani, mert azt fedezéknek használhatod, mikor a rivális banda tagjai lőnek rád. Nemcsak az érkező autókból szállnak ki, hanem a tetőkön is lesznek páran.
East Island City A drogot 45 percen belül, vagyis a valóságban 90 másodperc alatt kell eljuttatnod East Island City-be a híd alatti alatti sikátorba a fehér bolt mögé.
Meadow Hills A drogot a Stillwater Ave és a Seymour Ave közötti sikátorba kell vinned. A rivális banda mindhárom irányból támad majd.
Meadows Park A drogot a Meadows Park nyugati oldalán lévő egyik ház szemeteséhez kell vinned. Két irányból támadnak majd rád fegyveresek.
Meadows Park Festival Towers A toronynál két fickó vár majd, de miután átadod az szállítmányt megjelennek a rendőrök. Le kell ráznod a két csillagos körözést.
Outlook Park A híd alatti szemeteshez kell vinned az anyagot, ahol az alagút két vége felől támadnak rád.
Schottler A drogot Schottler-be kell vinned a híd alá 15 perc, vagyis a valóságban 30 másodperc alatt.
Steinway A drogot az egyik lakóházhoz kell vinned 50 perc, vagyis a valóságban 100 másodperc alatt.
Willis Alley A drogot a Howard Street és a Saratoga Ave közötti sikátorba kell vinned. Miután átadtad a szállítmányt előjönnek a rendőrök és le kell ráznod a két csillagos körözést.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 68 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak