Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA IV - Bűnüldözés

Módosítva: 2011. 01. 16. 12:50  |  Szerző: Visali

A járőrszolgálat mindig is élvezetes volt a Grand Theft Auto epizódokban. Már a harmadik fő epizódtól része a sorozat egyes részeinek és egy hatalmas fejlődéssel tér vissza a GTA IV-ben. Brucie egyik küldetésében megismerkedünk a járőrkocsikban elérhető rendőrségi adatbázissal, melyet természetesen nem egy feladathoz készítettek a fejlesztők.

A szóban forgó Search and Delete c. misszió után Brucie egy szöveges üzenetet küld, hogy bűnüldözéssel is tölthetjük az időt, amennyiben épp egy hatósági járműben ülünk. Járőrkocsit mindig találni a rendőrkapitányságok parkolójában és az utakon. Ebbe beülve a személyi számítógépeken E betűt, Xbox 360 konzolokon LB (bal gomb) gombot, PlayStation 3 atomgépezeteken pedig L1-et kell nyomni, hogy megnyisd az adatbázist. Mindjárt egy menüt látsz. A bűnüldözéshez az első menüpontot, a View Current Crimes-t kell kiválasztani.

GTA GTA

Ekkor három névtelen bűnözőt generál a játék, melyek közül ha kiválasztasz egyet a rendbontó vagy a bűnbanda helyét egy piros jelzés jelöli a radaron és a GPS elvezet oda. Összesen három féle bűn van listázva. A Criminal on foot egy bűnözőt jelent. Természetesen ez a legegyszerűbb. Valamivel nehezebb a Vehicle stolen, ami autólopást jelent. Ilyenkor a célpont egy autóban ül és mozgásban van. Sokszor társai is vannak, akik lőni kezdenek mihelyt meglátnak. A harmadik lehetőség a Gang activity. Ilyenkor egy komplett bűnbandát kell elkapnod. Ez a legnehezebb. A rendszer az utca nevét is kiírja, ahová menned kell.

GTA GTA GTA

Természetesen a feladat időre megy. Ez a korlát viszont csak arra vonatkozik, amíg kiérsz a helyszínre. Ekkor ugyanis alul egy szöveg figyelmeztet, hogy megérkeztél és észrevettek. Ekkor eltűnik a számláló, ami a távolságtól függően számol vissza és lőni kezdenek rád. A járműből 25 másodpercre lehet kiszállni. Minden egyes bűnöző vagy bűnbanda kiiktatása után a játék automatikusan ment, ha be van kapcsolva az automatikus mentés.

GTA GTA GTA

Pénzjutalom nincs, csupán egy achievement vagy trófea jár 20 bűnöző elfogása után. Ennyit kell eliminálnod, hogy 2.5%-al közelebb juss a 100%-os végigjátszáshoz. Nem szabad összekeverni a bűnüldözés feladatokat a Most Wanted-del, vagyis a Körözött bűnözők mellékküldetéssel. Azt is a rendőrségi adatbázison keresztül érheted el, de egy másik menüpontot választva.

GTA GTA GTA

A hatóságok rendszerébe csak Police Cruiser, Police Patrol, Police Patriot járőrkocsikban, illetve N.O.O.S.E. autókban és FIB Buffalo-ban, valamint ha megszerzünk egy példányt a Police Stockade rabszállítóban lehet belépni. A küldetésekhez ajánlott egy SMG vagy Micro-SMG beszerzése körülbelül 600 tölténnyel. Egy óra bőven elég 20 bűnöző elfogására. A helyszínnek érdemes Algonquin városrészt vagy Alderney déli részét választani az egyszerű úthálózat miatt, Dukes és Alderney északi része előnytelen erre a tevékenységre. A feladat megkezdése után nem léphetsz be újra az adatbázisba, így nem hívhatsz erősítést. Ha rendőrök észrevesznek körözést kapsz, de ha elkaptad a bűnözőket ez alábbhagy.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 24 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak