Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA IV - Étkezés

Módosítva: 2012. 08. 20. 13:07  |  Szerző: Visali

A GTA San Andreas-ban már népszerű és mitagadás elég ötletes módja volt a játékos életerejének növelése az étkezés és az ivás által. A Grand Theft Auto IV-ben ugyanígy visszatér ez a lehetőség, sőt, még a fejlesztők megfűszerezték azzal, hogy nem egy helyen utcai hamburgert, hot-dogot vagy nyalánkságokat áruló standokat állítottak fel, ahol az utcai árusok kifejezetten drágán kínálják a gyorsételeket. Alant felsoroltuk az egyes vállalatokat, amelyek a lakók étkezéséről gondoskodnak, valamint az elérhető éttermek, automaták és standok fellelési helyeiről egy térképet is mellékeltünk.

Burger Shot

GTA A Burger Shot név már ismerős lehet a GTA San Andreas-ból, bár ott kicsit máshogy nézett ki a logó. Ezúttal egyértelmű, hogy  a gyorsételekkel foglalkozó vállalat a Burger King paródiája. A hamburgereket 1$-ért kínálja, az éttermeire jellemző a piros, kék és fehér szín, valamint hogy két bejáratuk van, bár nem mindnek.

Cluckin´ Bell

GTA A csirkehúsos hamburgerek szintén a GTA San Andreas-ban üttötték fel a fejüket. A márkalogó szinte semmit sem változott.  Még mindig a harangok és a sárga csirke alkotja. Még a szlogen sem változott. A sárga, egy bejárattal rendelkező épületek belső kialakítása eltérő. A hamburger itt is 1$. Érdekes, hogy bár több is van a városban csak kettőbe térhetünk be.

69th Street Diner

GTA A Hove Beach-i mentőháztól egy sarokra van egy kis étterem, ahová kivételesen mindig be lehet térni.  Ez egy tipikus amerikai gyorskajálda. Itt szintén 1$-ért lehet hamburgert venni. A hely új, érdekessége az a bizonyos 69-es szám, ami a fejlesztők szerencseszáma, illetve egy szexpóz.

Firefly Island

GTA A Broker déli részén található vidámparkba vezető zsákutcák nyugati oldalán és a sétányon kis bódékra figyelhetsz fel. Kicsit egy piactérre hasonlít a hely. Néhány pultnál egy elárusító is áll. Bár a felirat pop-cornt reklámoz, itt is hamburgert lehet venni 1$-ért.

Italautomaták

GTA Az italautomaták 1$-ért friss üdítőt dobnak ki, mely megivása után szintén növekszik Niko életereje, ám nem annyira, mint evéskor, így lehet, hogy egymás után kétszer kell majd innod. Két márkával találkozhatunk. Az egyik az E-Cola, amely egyértelműen a Coca Cola paródiája, a másik pedig a Sprunk, ami a Sprite-ra emlékeztet, a neve pedig az említett ital és a spunk nevű drog keverékéből jöhetett..

Szódát áruló standok

GTA Több nevezetesség környékén különböző bodékra figyelhetsz fel. Bár elsőre mint újságárus standot figyeled meg őket amikor melléjük érsz a játék kiírja, hogy lehet italt vásárolni, és az animáció során már észre is vesszük, hogy bal oldalt egy hűtő is van. Itt 5$ a palackos ital ára.

Hamburger standok

GTA Egyszerű, hamburger készítésére alkalmas standok is vannak. Itt elég drágán, pontosan 5$-ért készítenek nekünk egy friss, egészségtelen hambrugert. Vigyázz a mozgással, mert ha megdobsz egy vásárlót vagy lelököd a ketchupos üvegeket nem szolgál ki az árus, sőt még rád is támad.

Hot-dog standok

GTA Az első stand amit megmutat a játék egy hot-dog stand mindjárt a Mohawk Avenue-n. A városban többnyire hot-dog standokkal találkozhatsz. Lépten-nyomon akad egy, ahol 5$-ért hot-dogot lehet vásárolni. Természetesen a standoknál álló eladók sem készítenek hot-dogot, ha megdobsz valakit vagy levered a mustáros üveget.

Nut standok

GTA Nagyon kevés édesség kínáló stand van a játékban, de azért ezek is megtalálhatóak Liberty City-ben, ahol 5$-ért úgynevezett Nut falánkságot lehet venni. Itt szerencsére nincs mit leverni, esetleg az ott álló embereket dobhatod meg, úgyhogy mindenképp kiszolgál majd az árus.

Kapcsolódó térkép

Étkezés térkép
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 39 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak