Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA IV - Karakter

Módosítva: 2012. 07. 13. 12:07  |  Szerző: Visali

Grand Theft Auto IV - Multiplayer

Grand Theft Auto IV többjátékos módjai elkülönülnek a Single Player módtól, így az online játékban már nem Niko Bellic-et, hanem egy egyedien összeállított karaktert irányítunk. A karakter kinézete egy bizonyos mértékig testreszabható. Kevés az esély arra, hogy egy meccsbe két ugyanolyan kinézetű játékos kerüljön.

A külső módosítására a mobiltelefon Multiplayer menüjének Player Model menüpontja alatt nyílik lehetőség - ilyenkor elveszlik az elmentetlen játékállás és egy új ablakba lép át a játék - vagy a lobby képernyőn a megfelelő billentyűt lenyomva válthatunk a karaktermódosító menübe. Utóbbi esetén nem kerülünk kirúgásra a játékoslistáról, de ha indul meccs, eltűnik a karakterkészítő ablak és indul játék.

Elsősorban a karakter nemét, arcát, haját és ruházatát változtathatjuk meg. Fokozatosan elérhetővé válnak egyéb kiegészítők, ezek a sapkák, szemüvegek, szakáll típusok. A ruházat felsőruházatra és nadrágra oszlik, de egy idő után öltönyt is választhatunk. A Ranked Match-ekben szerzett pénzösszegek után egy magasabb szintre kerülhetsz, melyet a csillagban lévő szám mutat a lobby képernyőn és az eredményjelző táblán. Ez minél magasabb, annál több ruha és kiegészítő közül választhatsz. Összesen két nem, 31 arc (head), 24 haj (hair), 15 felsőruházat (torso), 10 nadrág (Legs), 16 szemüveg (glasses), 29 szakáll (bald), 19 sapka (hat) és 4 öltöny (outfit) van a kínálatban a legmagasabb, tizedik szint elérése után.

GTA GTA

Érdekesség, hogy ha egy online játék során megölsz egy fejlesztőt vagy egy olyan játékost, aki már lőtt le Rocksar Games  programozót kapsz egy speciális külső lehetőséget. Ez a zombi kinézet. A Rockstar Games Social Club rendszerben egy klubba is bekerülsz, mely a zombik által fertőzötteknek (Infected) nyílt. Ezt szintén a karakter-testreszabó ablakban választhatod ki, de nem egyesével kell összekeresni a kiegészítőket, hanem egy billentyű által változhatsz zombivá, melyről a jobb alsó sarokban informál a játék.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak