Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA IV - Szerelőműhelyek

Módosítva: 2012. 07. 13. 12:05  |  Szerző: Visali

Szintén egy olyan dolog a Grand Theft Auto epizódokban, a szerelőműhelyek jelenléte, amelyek eddig egyetlen részből sem maradtak ki. Eleinte egyszerű "Respray" felirattal ellátott garázsokba kellett behajtanunk, ha meg szerettük volna javítani az aktuális járművünket, majd a Grand Theft Auto III érában ezek a helyek konkrét nevet kaptak: Pay´n´Spray, vagyis "Fizess és fújj".

Eddig megadott összegért javították a civil autókat és motrokat a szerelőműhelyekben, a festés pedig minden alkalommal ingyenes volt. Ez továbbra is így van. Pontosan 100$-t kell fizetnünk a javítási munkálatokért, holott a festés továbbra is ingyenes, tehát ha egy komolyabb sérülés nélkül hajtasz be valamelyik műhelybe, ingyen, más színűre fújják a járműved. Újdonság, hogy már nem néhány másodperc leforgása alatt szerelik meg az autód, illetve motorod, hanem három játékbeli óráig tart, mire helyreállítják a károkat.

GTA

A garázsok helyét egy fehér körben elhelyezett, fekete festékszóró ikonja jelzi a radaron, és a térképen is. Összesen öt darab van a városban. Az elsővel még a játék elején megismerkedsz, az Easy Fare című küldetés során. Ez az Outlook negyedi Gibson Street-en van. Mikor elérhetővé válik Algonquin sziget, Purgatory-ban, a Lorimar Street-en és Northwood negyedben, valamint a Frankfort Avenue-n is használhatjuk a helyi garázsokat. Alderney-ben is kettő van, egy Leftwood negyedben, a Panhandle Road-on és egy Tudor-ban, a Hardtrack Ave keleti végénél, a sarkon.

Eddig megszokott volt, hogy mikor üldöztek a rendőrök, csak behajtottál a garázsba és mire kijöttél, már el is tűntek a járőrkocsik. Az új, bonyolultabb körözési rendszer miatt, ez már nem olyan egyszerű. Olyankor kell behajtanod, amikor nem látnak. Hogy konkrétan mikor vagy látható, azt onnan tudhatod, hogy nem a színes kör közepén vagy a radaron. Ilyenkor senki sincs a közelben, így nyugodtan behajthatsz. Hatósági, járművekkel, mentőautóval, tűzoltóautóval és busszal nem tudsz behajtani a garázsba - ez utóbbi alól kivételt képez az Outlook negyedi garázs. Utóbbival azért nem, mert némely garázs túl kicsi.

Kapcsolódó térkép

Boltok térkép
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 56 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak