Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA IV - Autómosók

Módosítva: 2011. 01. 16. 12:49  |  Szerző: Visali

Már a GTA San Andreas-ban megfigyelhettük, hogy a járművek egy hosszas túra után koszosodnak. A Grand Theft Auto IV-ben is megírták azt a szkriptet a fejlesztők, melynek köszönhetően egy idő után mocskos, poros lesz az autó. Ezúttal viszont nem csak homokos lehet a karosszéria, de ha elütünk egy járókelőtt annak vére is rátapad a kocsira

Újdonságként a programozók belecsempésztek a játékba néhány autómosót, ahol 5$ ellenében bármikor letakarítják az aktuális járművünket. Ilyenből több is van Liberty City-ben. Az elsővel a Clean Getaway című küldetés során ismerkedsz meg, ez Dukes városrészben, Beechwood City negyedben Tutelo Avenue-n van. Továbbiakba térhetsz be Algonquin szigeten, Purgatory negyedben Hell Gate-en, illetve Alderney szigeten, Westdyke negyedben a Big Horn Drive-on és Tudor-ban a Latchkey Avenue-n.

GTA

A térkép jelöli az autómosókat egy fehér körben fekete alulról habzó autó ikonnal. A bejáratot a sárga jelzés mutatja. Ebbe beállva csakúgy, mint a hidaknál Niko bedob néhány érmét. Egy kisebb bejátszás alatt megtekinthetjük, ahogy a gépezet tisztára varázsolja az autót, de ezt akár ignorálhatjuk is a szokásos módon. Először a főhős behajt, majd jön a víz és a tisztítószer, a következő lépésben a törlés, a szárítás és a jármű már kint is van.

Érdekes és jópofa nóvum ez, de a játék van annyira fejlett, hogyha esni kezd az eső az autók is fokozatosan letisztulnak. A zápor képes teljesen lemosni a port és a vért a karosszériáról, így elegendő kivárnod a viharos időjárást, ha tiszta kocsival szeretnél a lakásod bejárata elé parkolni.

Kapcsolódó térkép


Boltok térkép
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 11 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak