Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVThe Ballad of Gay Tony - Éjszakai élet

Módosítva: 2010. 05. 06. 22:39  |  Szerző: VISALI

A játékban egy neves személy, Tony Prince testőrét alakítjuk, akinek két szórakozóhelye is van a városban. Ezek a Maisonette 9 és a Hercules. Utóbbi egy melegbár. Természetesen rivális diszkók is vannak. A történet során a Bahamas Mamas lesz az, amelyik reflektorfénybe kerül a konkurens klubok közül. Mindegyikben zajlik az éjszakai élet, melyben te is kiveheted a részed néhány minijáték által.

Klubok

Vacsora után meginnátok valamit? A Maisonette 9 kiváló hely.  Igaz csak barátok és azok barátai részére, úgyhogy idegenek csak a küszöbig jutnak. A klub Alfgonquinban van, de ha szükséged van útbaigazításra nyilván nem odaillő ember vagy. 2003-ban alapította Tony Prince, az éjszakai élet királya Liberty city-ben.

Egy kis Olümposz. Te táncolj az istenekkel, amíg Ró lángokban áll! A klub része Tony Prince éjszakai birodalmának. A Hercules a legjobb meleg szórakozóhely a városban. Ha „fűtéshiányban” szenvedsz térj be nyugodtan. Fiatal és középkorú srácok egyaránt várnak rád

A Bahamas Mamas, ahol a fejlődés megáll, és ahol indulnak a partik. A legjobb diszkó számok hallhatóak itt. Nézz be a szteroiddal pumpált pasik és csinos macához. Figyelem! Középkorú és házas férfiaknak tilos a belépés – ha csak nem gurítasz le mindjárt három pohárkával.

Tevékenységek

GTA Tánc

Légy a táncparkett ördöge! Bűvöld el a hölgyeket, alázd le a több férfit, légy te az alfahím. Ha jól táncolsz a közönség bizony jól pontoz majd. A feladatot Tony Prince két klubjában, a Maisonette 9-ben és a Hercules-ben is el kell végezned, ha a 100%-os végigjátszásra hajtasz.
GTA Pezsgőivó verseny

Na ez ám a parti. Pia dögivel! Teszteld le, mennyire bírod az alkoholt. Vegyél részt a Maisonette 9-ben megrendezett pezsgőivó versenyeken. Ha te bírod a legtovább, és nem fogsz padlót mindjárt az ital szagától nyersz, és közelebb kerül a játék 100%-os végigjátszásához.
GTA Kidobó

Mint Tony Prince testőre kidobóként is tevékenykedned kell az egyik klubjában. A Maisonette 9-be nem térhet be minden jött-ment nép, így kell valaki, aki kiteszi a rakoncátlankodó nép szűrét. Vigyázz a szórakozók biztonságára. 8 kidobó küldetést kell teljesítened, és a feladat abszolválása szükséges a 100%-os végigjátszáshoz.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 11 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak