Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Lost and Damned - Achievementek és Trófeák

A The Lost and Damned összesen 5 új Achievementet és Trófeát ad hozzá az alapjáték listájához. Ezek 250 ponttal járulnak hozzá a Gamerscore-hoz LIVE rendszeren. Az alábbi Achievementek ugyanúgy a GTA IV profiljában találhatóak LIVE-on, de előttük egy TLAD felirat jelzi, hogy az első kiegészítőhöz tartoznak.

Ezúttal egyik csalás sem gátolja meg valamelyik Achievement vagy Trófea megszerzését. PlayStation 3-on a platina trófeához csak az alapjáték trófeái kellenek, a két DLC kihívásai nem.

TLAD: One Percenter
Segíts Billynek visszaszereznie a motorját! Az első küldetés pont erről szól, így utána megkapod.
5G

TLAD: The Lost Boy
Vedd át a vezetést a bandában! A "This Shit´s Cursed" című küldetés után megkapod.
25G

TLAD: Get Good Wood
Motorversenyek alatt üss le 69 embert baseball ütővel! A "Liberty City Choppers" küldetés után vállalhatsz versenyeket, és baseball ütőt is kapsz, amivel jobbra vagy balra tudsz ütni. A játék folyamatosan számolja a leütéseket, és egy embert akár többször is leüthetsz.
50G

TLAD: Full Chat
Érj el 100%-os keménységet (toughness) Terry-nek és Clay-nek. A sztori végére kb. 60%-osak lesznek. A leggyorsabb mód, hogy csinálsz Gang Wars küldetéseket. Minden ilyen után 2-4 százalékkal nő a keménységük. A "Coming Down" misszió után tudsz elvállalni ilyeneket, a radaron szétszórva mindig találsz. Az aktuális állást megnézheted a Stats > Player menüben.
70G

TLAD: Easy Rider
Teljesítsd az összes fő küldetést! Az utolsó misszió a "Get Lost", az achievementet pedig a Credits után kapod meg. (Amit persze lehet skippelni.)
100G

Módosítva: 2012. 06. 30. 21:22 ▪ Szerző: Ben Dover
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás