Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Hivatalos: Készül a következő Grand Theft Auto játék!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


GTA IV - [l]http://gtaplace.hu/cikkek/segedlet/730|Segédlet

Grand Theft Auto IV - Történet

Eleinte az sem volt biztos, hogy számítógépre is megjelenik a Grand Theft Auto IV, azonban 2008. augusztus 6-án bebizonyosodott, hogy a PC-sek is hozzájuthatnak a legújabb GTA-hoz. Ahogy a játék megjelent december másodikán és harmadikán, egyre több fórumon lehetett olvasgatni, hogy nem egy embernek problémája van/volt az installálással, a játék elindításával és futásával kapcsolatban. Ezt tapasztaltuk oldalunkon is, hiszen több felhasználónk jelezte, hogy neki is problémája akadt a játékot illetően, ezért most ebben a cikkben megpróbálunk (remélhetőleg sikeresen) megoldást találni az egyes hibákra. Továbbá, az esetleges javításokról is ebben a cikkben lesz tájékoztatás.

Mindenekelőtt fontos leszögezni, hogy az itt látható leírások és tartalmak, csak és kizárólag a Grand Theft Auto IV eredeti változatára érvényesek. Feltört, warez verzióról nem áll módunkban tájékoztatást adni.

Kategóriák
A játék feltelepítése
Regisztráció:
Games for Windows LIVE
Games for Windows LIVE belépés a játékon belül Regisztráció:
Rockstar Games Social Club
Bug- és hibaelhárítás
A játék offline aktiválása A játék offline deaktiválása 1.0.6.0 verziószámú javítás (PC)
Hasznos tippek a PC verzióhoz

Megjegyzés: A fenti táblázat bármikor bővülhet extra információkkal, ezért érdemes gyakran visszalátogatni erre az oldalra. Amennyiben egy olyan hibával találkozol a játékban, melynek nem találod megoldását, látogass el fórumunk GTA IV szekciójába, ahol szívesen nyújtunk segítséget.

Módosítva: 2010. 07. 07. 20:00 ▪ Szerző: Ben Dover
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás