Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


GTA IV - Fő küldetések » I. rész

Az első részben kiderül, hogy Roman hazudott, és arról szólnak a küldetések, hogy Niko segít visszafizetni a tartozásokat, illetve próbálja valahogy kompenzálni őket. Végül Niko kezelésbe veszi a dolgokat, de rosszul sül el, mert kikezd az orosz maffiával, és később az egyik fejes, Dimitri Rascalov kihasználja őket.

The Cousins Bellic

 Kattints ide a videóhoz

A játék főhőse, Niko Bellic megérkezik egy hajóval Liberty City-be. A bevezető videóban, amíg a fejlesztők neveit olvashatjuk Hossan - akivel később még találkozunk Liberty City-ben - felhívja szerbünket a hídra, hogy megmutassa az éjaszakai fényekben tündöklő várost. Megtudjuk, hogy Niko még sohasem járt a virtuális nagy almában, és úgy tudja unokatestvére, Roman nagy luxusban él - sportkocsik, csajok, élvezi a gazdagságot. Egy jelenet során láthatjuk, amint egy szakács épp gyémántokat főz be. Természetesen ennek a jelenetnek is van értelme, ám ez csak később lesz jelentős, étrelme az epizodikus tartalmakban lesz majd. Miután főhősünk leszállt a hajóról megérkezik Roman feltűnően rozoga taxijával. Mikor kiszáll azonnal szembetűnik, hogy már megivott egy-két pohárkával, s később egy üveget vesz elő. Most pedig jön a küldetés aktív része. El kell vezetned a taxit Roman villájáig. A cím Mohawk Ave, Hove Beach. A GPS természetesen odavezet majd a legrövidebb úton. A kikötőből kifelé menet Niko rákérdez, hogy Roman miért nem mutatja meg a várost. Ekkor kiderül, hogy a rendőrség lezárta a hidakat a terroristák miatt. Mikor megérkezel a címre Nike megdöbben, ugyanis egy lepukkant apartmant talál. Roman azt mondja, hogy a villa még csak álom. Miután bemennek csak még lepukkantabb lesz a hely, tele bogarakkal és koszos tárgyakkal. A beszélgetés során Niko leszidja Roman-t, majd a balkán háborúról beszél, miközben Roman elalszik. Megcsörren a telefon, és Roman eliszkol. Jutalom természetesen még nem jár.

GTA GTA GTA
GTA GTA

It´s Your Call

 Kattints ide a videóhoz

Az első aktív küldetésben megismerkedünk Mallorie-vel, Roman barátnőjével, aki szintén a taxivállalatban dolgozik. Roman megkéri Niko-t, hogy menjen el vele a hardware üzletbe  aki azonnal igent mond. Először is el kell őt fuvaroznod.  A cél a Dillon Street-en van, valamivel északkeletre a cégtől.Mikor megállsz a jelzésben Roman odaadja a régi telefonját és megkér, hogy ha jönnek az albán cápák hívd fel. Erre várnod kell, addig is a játék megismerkedtet a telefonnal. Ezalatt fordulj meg 180 fokban, mert vissza felé kell majd menekülnöd. Ha meglátsz egy szürke Willard-ot két érdekes alakkal, akik most már szemben veled a mások oldalon parkolnak le kapd elő a mobilt és hívd fel Roman-t. A Phonebook-ba menj be, ahol Roman lesz az egyetlen név. Ekkor kiszalad, amit persze az albánok észrevesznek, így a nyomodba erednek. Le kell őket ráznod, ami mihelyt a taxivállalathoz érsz mindenképp megtörténik, ám érdemes hamarabb, mert fegyver van náluk. Ha kanyargósan mész nem találnak el. A jutalmad 30$.

GTA GTA GTA
GTA

Three´s a Crowd

 Kattints ide a videóhoz

Mikor belépsz a cég ajtaján az albánok épp rátámadnak Roman-re. Persze Niko elintézi őket. Megszólal a telefon. Mallorie és egy barátnője fuvart kér, ezt neked kell elintézned. Irány tehát  a helyi metróállomás. Ha megérkeztél dudálj, majd beszállnak a lányok. Michelle Rotterdam Hill-ben lakik. Útközben egy esetleges randiról folyik a beszélgetés a kocsiban. Mikor megérkeztek és a barátnők kiszállnak ést Niko felhívja Roman-t, hogy nem hiszi, hogy jó az öltözéke, így unokatestvére a Mohawk Ave-i Russians ruhaüzletet javasolja számodra, amit egy ruha ikon leze majd a radaron. Itt vásárolj egy ruhát, majd lépj ki az épületből a küldetés befejezéséhez. Jutalom nem jár.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

First Date

 Kattints ide a videóhoz

Később Michelle felhív, hogy szeretne randizni veled. A játék először bemutatja a lehetőségeket, ami étkezés és szórakozás lehet. Michelle lakása tiszta, kiderül hogy tisztaságmániás. Niko nem ismer helyeket, de eszébejut a vidámpark. Irány tehát Firefly Island. Az sajnos nincs nyitva, így marad a bowling. Menj fel a sétálóutcára és fuss a bowling termben. Először is bérelned kell egy pályát  a pultnál, majd válassz egyet. Egy 5 menetes játék lesz. Ha lejátszottátok haza kell vinned a lányt. Jutalom persze nem jár.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Bleed Out

 Kattints ide a videóhoz

Roman felhív telefonon, hogy azonnal szüksége van a segítségedre. Elindul a küldetés, a játék Hove Beach keleti részére vezet. Roman-t az albánok rúgdossák a kosárpályán. Mikor odaérsz egy bejátszás után Bledar Morina feléd fordul. Rúghatsz, üthetsz és védekezhetsz, a játék informál téged a bal sarokban a technikákról. Ha elintézted jön Kalem, majd utána szaladj Roman-hez, Dardan ekkor menekülni kezd. Ülj be a taxiba, és kövesd. Ajánlott átmászni a kerítésben, hogy ne veszíts az idődből. Miután jobbra fordultál haladj egyenesen. Dardan befordul a Mohawk Ave-re, de te csak haladj egyenesen, ugyanis később visszatér eléd. Ha a kikötőbe értek egy mellékútra kell lekanyarodnod. Ne maradj le, kövesd a szürke Willard-ot a raktárig. Vigyázz az akadályokra. Még mieltt a kiktőbe érnél lesz a bal sávon egy lezárás, ami után jobbra kell fordulnod. Ha végigmentél az úton nemsokára Dardan jobbra fordul, ahol vigyázz, mert egy teherautó jön veled szemben. Nemsokára megjelenik egy szemetes, ami tolatni kezd, így Dardan hirtelen balra fordul. Megérkezik egy udvarra, felmenekül a lépcsőn a jobb oldalsó épület végébe. El kell intézned őt, de vigyáznod kell, mert kés van nála. A küldetés befejezéséhez vidd vissza Roman-t a garázsba. A küldetés alatt vigyáznod kell az autóra. A jutalmad 50$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Easy Fare

 Kattints ide a videóhoz

A bejátszásban megismerkedsz Vlad Glebov-val, akinek szintén tartozik a kuzin. A pénzt Roman új számítógépre költötte, hisz az elzőt az egyik korábbi küldetésben tönkretették az albán fickók. Vlad néhány küldetésért cserébe hajlandó elengedni a tartozást, de majd csak később hív fel. Roman egy ismerőse, Jermaine fuvart kér. Rotterdam Hill-ben lakik, így ide kell hajtanod érte. A célállomás Masterson Street-en van, egy garázs udvara. Tolatva hajts be. Mikor megérkeztek feltűnik, hogy az ajtó nyitva van. Hamarosan megérkezik a rendőrség is  és két csillagos körözést kapsz, amit le kell ráznod. Ha sikerült el kell vinned a fickót a Gibson Street-re, ahol felajánlja, hogy fogad a Pay´n´Spray üzleteiben, ahol felújítják a járművedet. Ezzel akár a nyomodban lévő hatósági szerveket is lerázhatod.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Jamaican Heat

 Kattints ide a videóhoz

Roman egy jó barátjának kell a segítséged, Little Jacob-nak. A fickó és barátja, Badman jamaikai gengszterek. Oneida Ave-en van Jacob. Ha megérkeztél, szólaltasd meg a kocsi dudáját, mire ő beszáll hozzád.  Schottler-be kell vinned. Útközben kapsz tőle egy pisztolyt. Menj fel az erkélyre, és guggolj le. Hamarosan megérkezik néhány fegyveres alak, akiket el kell intézned. Lent hárman lesznek, majd a tetőn is megjelenik egy. Ha elintézted őket vidd el Jacob-ot a Hombrew Cafe-ba.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Bull in China Shop

 Kattints ide a videóhoz

Vlad mérges egy Dukes-i kínai árusra, aki nem akarja kifizetni a védelmi pénzt. Megkér, hogy bírd jobb belátásra a tulajdonost. Mikor megérkezel természetesen nem enged be a boltba, így valahogy meg kell félemlítened. A közelben van egy hely, ahol találhatsz néhány bontott téglát. Vegyél fel egyet az E gomb lenyomásával, majd vidd a bolthoz, és dobd valamelyik ablakába. Ha az betört kijön az árus és odaadja a pénzt. A küldetés befejezéséhez vidd el Vlad-nak Comrades bárba. A jutalmad 50$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Hung Out To Dry

 Kattints ide a videóhoz

Még egy ember van, aki nem hajlandó kifizetni Vlad pénzét. A Masterson Street-en van a mosodában. Mikor megérkezel természetesen megijed és elszalad a hátsó kijárat felé. Egy Speedo furgonnal menekül. El kell kapnod őt, de nem bánthatod. Véletlenszerű úton menekül majd, de a Outlook-i körforgalmon mindenképp keresztül megy. A parkolóban parkol még egy Sentinel és egy Blista. Utóbbi kezesebb. Neki kell hajtanod a fickó kocsijának, hogy megijedjen. Ekkor megígéri, hogy fizetni fog, amiről Niko egy telefonhívással számol be Vlad-nek.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Clean Getaway

 Kattints ide a videóhoz

Vlad egy autó megszerzésére kér meg, amihez a magasvasúton keresztül hamar eljutsz. A Hove Beach-i állomásra azonnal megérkezik a vonat, mihelyt felérsz a peronra és a következő állomás mindjárt a Blista közelében van. Épp takarítják, így elkötheted. Ezután vigyázz, mert megpróbálják visszaszerezni. Tolass gyorsan, nehogy kirángassanak. Lassan indulj el dél felé, mert bár jelez a radar Vlad megkér rá, hogy vidd el a Blista-t atisztítóba a Tutelo Ave-en. Ha ezt megtetted vidd el a kocsit a Tulsa Street-en levő garázsba. Az autó épsége nem kritérium.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Ivan the Not So Terrible

 Kattints ide a videóhoz

Vlad elárulja, hogy Ivan, az egyik embere a taxivállalat kirablására készül. A Blista rendelkezésedre áll, és mivel kezes érdemes vele menned a garázshoz. Mikor megérkezel épp menekülni próbál egy jellegzetes színű Ruiner-rel. Ha keletről mész délfelé menekül, ha dél felől indulsz kelet felé menekül. Végül egy építkezésre mentek, ahol Ivan megpróbál feljutni a lépcsőkön, majd a házak tetején ugrál. Végül egy lépcsőn leesik. Ha utólérted eldöntheted, hogy megölöd, vagy megmented. A Q gombbal meggyilkolod, az E gombbal segítesz. Ha felemeled később feladatot ad majd. Amennyiben még útközben lelövöd nem dönthetsz a sorsáról. Hogy lejuss ugorj le a jobb oldalra lévő alacsony épületre. A jutalmad 200$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Uncle Vlad

 Kattints ide a videóhoz

Roman szomorú arccal fogad a garázsban. Fél, hogy Mallorie már Vlad-dal érzi jobban magát. Niko elhatározza, hogy elintézik az oroszt. Irány a Comrades Bár. Itt egy bejátszás következik, majd Vlad a hátsó kijáraton menekül. Te menj vissza az autódhoz amerre jöttél, hisz a bárban megpróbálnak megállítani, és mire kiérsz Vlad már a kék Marbelle kocsijával elhajtott. Követned kell, a dokkokig jut el, ahol karambolozik. Itt kimenekül a partra. Itt kapod el. Miután megölted Roman felébred, és pánikolni kezd, de ezután jön a csitítás, Niko elmeséli kalandját a balkán háborúban. Egy osztag ellen indultak, akik ártatlan embereket gyilkoltak, és az egyik jó barátjuk elárulta az osztagot, így tizenketten meghaltak és ketten elmenekültek rajta kívül. Az egyetlen, aki túlélte ő volt. Megtudjuk, hogy ez volt a másik oka, hogy Liberty City-be jött, ugyanis itt él valahol az egyik aki elmenekült. Bosszút akar állni.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

Concrete Jungle

 Kattints ide a videóhoz

Little Jacob segítséget kér. Néhány dílert kell elintézned cselesen Willis-ben. Hajts a hátsó bejárathoz. Ha kijöttek gázold el vagy lődd le őket, majd hajts vissza Jacob-ért. Ezután menj a térképen jelölt Meadows Park-i házba. Húzódj fedezékbe az ajtó bal oldalán, majd lődd le a lépcsőn lejövő dílert.  Az alsó szinten is vannak. Osonj a balra az ablak alá, és lődd le a maradék három dílert. Vigyázz, mert puska is van náluk. Am konyhában lesz egy elsősegélycsomag Ha megvan a leszámolás vidd el Jacob-ot a Homebrew Cafe-ba. A jutalmad 200$.

 

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

Crime and Punishment

 Kattints ide a videóhoz

Roman a Perestroika-hoz közel bújdosik egy szemetesládában. Azt állítja követték, de Niko csak kineveti. Ezután leütik, majd egy pincében ébred fel megkötözve. Mint kiderül Vlad barátai ejtették őket fogjul. Megérkezik Mikhail Faustin is, akinek elég változó a hangulata, hiszen lelövi egyik emberét, majd Roman-be is belelő, amit Dimitri Rascalov nem szívesen néz. Niko-nak segítenie kell. Egy furgont kell megtalálnia, mely egy bizonyos TV-t szállít. Egy rendőrautóra lesz szükséged. Felhívhatod a 911-et, és kijönnek a helyszínre, vagy ha jól figyelsz meghallod a szirénát, és elindulsz az irányába. Egy járőr ugyanis kiérkezik a helyszínre. Várd meg, amíg eliszkol, hogy ne kelljen körözést leráznod, majd szállj be. Megkapod az eligazítást. A közelben három furgon van, melyek bármelyikében lehet a TV. Ezt a játék véletlenszerűen dönti el, így akár elsőre is megtalálhatod a megfelelőt. Ahhoz, hogy megállítsd őket érd utól a Speedo-t és állj eléjük. Szállj ki és sétálj az albakhoz. A kiszemelt furgonban ketten ülnek egyébként, egy fegyveres alak lő majd rád. Szállj be a furgonba és vidd a térképen jelölt garázsba a Concord Ave-en. A jutalmad 200$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

Do You Have Protection?

 Kattints ide a videóhoz

Mikhail nem teljesen ép elméjű mikor fogad, hiszen kokaint szív. Elég zavaros a bejátszás, majd jön a meló. El kell intéznetek egy embert Dimitri-vel, aki pornó videókat készít. Irány a szex shop. Útkzben Dimitri úgy dönt, hogy nem ölitek meg, csupán ráijesztetek, hiszen még pénzt lát az üzletben. Mikor bementek a jobb oldali fickóra céloznod kell, a közepsőnek, Josepth-nek  pedig a lábába kell lőnöd. Ezután Dimitri elvezet a Liberty City Gun Club épületébe a Dillon Street-en, ahol fegyvereket vásárolhatsz meg. Micro-SMG-t kell vásárolnod. Érdemes több lőszert vásárolnod hozzá. Ezután vidd vissza Dimitri-t. A jutalmad 400$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

Final Destination

 Kattints ide a videóhoz

Faustin és az orosz maffia bajban van, mert egy patkány összejátszott zsarukkal. Lenny-re gyanakszanak, aki Bohan-ben van a Guantanamo Ave-en. A hídon való áthaladásért fizetned kell 5$-t, bármerre mész. Viszont a táv hosszú, ezért választhatod a magasvasutat, vagy a taxit. Mikor odaérsz egy telefon után megkapod az instrukciót, hogy az állomáson van, így menj fel a lépcsőn. Egy testőr vele lesz, aki lő majd rád. Érdemes a kezébe lőnöd, mert nem eredhetsz azonnal az áldozatod nyomába az épp befutó vonat miatt és amíg az áthalad lelő. Van még egy megoldás, hiszen lefelé menekül az áldozatod, vagyis akár vissza is fordulhatsz. Lent egy Banshee-be száll be. Számodra parkol majd egy Vincent. Valamilyen fegyverrel célozz a sofórülésre, vagy a kocsit próbáld meg felrobbantani. A jutalom 500$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

No Love Lost

 Kattints ide a videóhoz

Mikhail mérges, mert a lánya, akit igyekezett jó körülmények között nevelni kicsúszott a szülők kezei közül, és összeállt egy motoros banda, a The Lost Motorcycle Club egyik tagjával. A fickó Firefly Island-ben van, és természetesen motoron. Persze a lány nem igazán örül Niko megjelenésének. Megpróbálja elküldeni, de mivel Niko feladatot kapott teljesítenie kell azt. A bejátszás után lesz egy PCJ-600 lesz a korlátnál startra készen. Pattanj fel rá, és üldözd a bandatagot. Igyekezz közel kerülni hozzá, így pontosabban tudsz majd lőni és nagyobb eséllyel találod el. Kelet felé menekül a gyorsúton, így ott felgyorsulhatsz. Ha nem sikerül elkapnod csatlakoznak a társai is Dukes-ban, és megállnak a Meadows Park-ban, így több dolgod lesz, mert ők is a célpontoddá válnak. A jutalom 600$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Shadow

 Kattints ide a videóhoz

Badman fogad, akiről eddig csak szóban hallottál Jacob-tól. Az óvatos fogadtatás után bevezet a nappaliba, ahol Jacob a kanapén fekve szív valamit, ami nem épp egyszerű cigaretta. Kicsit nehéz követni a jamaikai angolt, mert nagyon gyors és összefonódnak a szavak, viszont a lényeg érthető. A feladat egy díler eltüntetése, aki füvet árul. Ezt nem nézik jó szemmel, így megkérnek a díler eltüntetésére. South Bohan-ben találod meg, a sárga jelzés odavezet. Itt rajtakapod egy telefonhíváson, majd elindul egy üzletre. Kövesd, de ne rémiszd meg, mert akkor elszalad és nehéz lesz követned. Tartsd a távolságot. Időközben felhív Roman, de értelemszerűen ezt nyomd ki, mert ha beszélgetsz észre veszi, hogy követed. Viszonylag hosszú utat tesz meg a sikátorokon keresztül, végül egy kerítést is át kell másznod. Az egyik épület hátsó bejáratán megy be, majd felfelé halad a lépcsőn. A legfelső emeleten lesz a szoba, ahol üzletel. Először lődd ki a zárat, majd a falat használva fedezékként lődd le a dílert, majd menj be és lődd le a két kuncsaftot, akik a konyhában bújnak el két oldalt. Ne menj be utánuk, mert egy gázpalack van ott, amit ha eltalálsz azonnal vége a küldetésnek. Előfordulhat, hogy a jobb oldalsó kuncsaft kijön és a kanapé mögé húzódik. Próbálj a kezükre célozni először.  A jutalom 250$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Logging On

 Kattints ide a videóhoz

Roman garázsában találkozol Brucie-val, Roman egyik barátjával. Rávesznek, hogy regisztrálj egy e-mail fiókot az interneten, így a [email protected] Café internetkávézóba kell menned az Oneida Ave-re. Ha beléptél menj a pulthoz, majd válassz egy gépet és jelentkezz be az E gomb lenyomásával. Kattints a WEB-re, majd az Eyefind.info-nál kattints az 1 mail-re, ami megnyitja a fiókod. Egy aktiváló e-mail lesz benne, melyet nyiss meg és a jobb oldalt kattintsd a pozitív válaszra a megerősítéshez. Az Esc gombbal jelentkezz ki és hagyd el az épületet.

GTA GTA GTA
GTA

Rigged To Blow

 Kattints ide a videóhoz

A bejátszásban nem rögtön a feladatról van szó. Faustin épp nincs itthon, így a felesége, Ileyna fogadja Niko-t és elmeséli neki, hogy valamikor boldogok voltak. Niko is mesél a múltjáról, hogy mitt tett emberekkel. Mikor Faustin megérkezik kicsit ideges. Megkér, hogy segíts egy bosszúállásban. Schottler-ben a Montauk Ave mellett egy  Flatbed vár rád. Ebben egy bomba van, így vigyáznod kell, amíg el nem viszed a South Bohan-i garázsba. Egy pittyegést hallhatsz. Minél sűrűbb annál hamarabb bekövetkezhet a detonáció. Ha megérkeztél a raktárhoz az E gombbal aktiváld a bombát, majd miután felrobbant a hely fuss el a környékről. A jutalmad 700$.

 

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

The Master and the Molotov

 Kattints ide a videóhoz

A No Love Lost c. küldetésben Kenny Petrovic fiát kellett megölnöd, aki ezt nem hagyja annyiban. Dimitri-vel találkozol a vidámparkban. Elmondja, hogy alkut ajánlott neki. Megölik vagy meg kell ölnie Faustin-t. Ezért a feladat az, hogy megöld Faustin-t. A Perestroika-ban lesz. Miután megérkeztél és a célpontod is megérkezett Dimitri egy SMS-t küld, hogy a közeli szemetes mögött egy golyóállómellényt hagyott neked. Ezt zöld nyíl jelzi. Ha bementél a bevezető után Faustin a hátsó kijáraton át menekül. Húzódj fedezékbe és lődd le a testőröket, majd ha közel mész vagy belelősz Faustin testébe kirohan. Vigyázz mert, szembejönnek majd veled és ha kiértél a szemetesládáknál is állnak majd. Faustin a tetőre menekül, ha eljutottál odáig meg kell ölnöd. A pénzed elvileg később kapod meg.

 

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

Russian Revolution

 Kattints ide a videóhoz

Dimitri felhívja Niko-t, hogy egy raktárban van a pénze. Little Jacob már ott vár rád. Csapdába csaltak, megjelenik egy régi megbízód, Bulgarin. Ezután elmennek és neked el kell menekülnöd Little Jacob-bal. Automatikusan fedezékbe kerülsz. A következő fedezéknél egy golyóállómellény vár rád, oldalt pedig a szobában egy elsősegély csomag. Testőrök az emeleten is vannak és az oszlopok mögött is.  A hátsó kijárat felett is áll majd egy. Kint két csapat rendőr lesz. Ha tiszta a terep szállj be egy autóba és rázd le a két csillagos körözést. Érdemes a Pay´n´Spray felé menni, és ha nem látnak hajts be. A küldetés befejezéséhez vidd el Jacob-ot a Hombrew café-ba.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

Roman´s Sorrow

 Kattints ide a videóhoz

A Hopper Street-en vár Roman, és elmondja, hogy veszélyben van. Mikor Niko az elző küldetés eseményeiről számol be eldönti, hogy elmennek Broker-ből. Először az apartmanhoz kell majd menned, majd a céghez, de mind a kettő felrobbant. Roman Mallorie segítségét kéri, aki egy lakást ad Bohan-ben. Mikor odaérsz még lepukkantabb házat találsz. Mallorie örül, hogy jól vagytok.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

Módosítva: 2019. 05. 31. 11:03 ▪ Szerző: Visali
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás