Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


GTA IV - Fő küldetések » II. rész

A második részben Roman és Niko megpróbál új életet kezdeni Bohan-ben, de ez nem sikerül nekik, mert Dimitri a nyomukban van. Egyre többet tudunk meg Liberty City alvilágáról, és már korrupt rendőrök is fenyegeteik Niko-t.

Search and Delete

 Kattints ide a videóhoz

Brucie megkér téged egy ember likvidálására. Hogy megtaláld szükséged lesz egy rendőrautóra, hogy belenézhess az adatbázisba. Hívd a 911-et, nyomd meg a 1-est és hamarosan kijön egy járőrkocsi. Ha leráztad a kapott körözést állj meg és lépj be az adatbázisba. Brucie elmondja a nevet: Lyle Rivas, de elég ha csak az egyik nevét írod be, a rendszer megtalálja. nyomd meg az E gombot, majd menj Search Police Records-ba, majd ott a Search by Name menüpontot válaszd. Ha elmentél a házához egy bejátszás erejéig látni fogod az arcát, majd elmenekül. Siess vissza az autódhoz és vedd üldzőbe. Észak felé indul, majd letér a reptér irányába. Próbálj közel férkőzni hozzá, hogy lelődd. A jutalmad 3500$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Easy As Can Be

 Kattints ide a videóhoz

Lyle Rivas kocsijának ellopását adja feladatul Brucie. A kocsi Yorktown Ave-en van Steinway negyedben. Mikor beszállsz három fekete Sultan, illetve Schafter vesz üldözőbe. Legyen nálad fegyver, hogy visszatartsd őket. Próbáld a sofőröket kilőni. Egész a garászhoz vezető útig követni fognak, így próbálj igyekezni. Vigyázz a kocsi épségére, mert ha felrobban elbukod a küldetést. A jutalmad 3500$.

GTA GTA GTA
GTA

Out of the Closet

 Kattints ide a videóhoz

Rivas unoka testvére pénzt követel Brucie-tól, ezért meg kell ölnd őt. Roman készített számodra egy profilt a love-meet.net-en. Menj az internetkávézóba, lépj be az oldalba és keresd ki a Male alatt a French Tom nevet. Majd nyomd meg a DATE gombot. Itt vége az első résznek.  Hamarosan válasz e-mailt kapsz. Roman küld SMS-t, hogy nézz utána. Valószínűleg másnap délre, vagy este 18:00-ra teszi a találkozót. A telefonod jelez majd, ha menned kell a 69th Street Dinner étterembe, ahol majd meg kell ölnd őt. Ha leültél és vége a bejátszásnak nyomj E betűt. Ekkor Niko feláll, majd lődd le. A jutalmad 6750$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

No. 1

 Kattints ide a videóhoz

Brucie versenyezni hív. Egy Banshee van a garázsban, de nem mködik, ezért Brucie egy barátjától, Steve-től kér segítséget. Freetown Ave-en vár rád egy sárga Comet. Ha beszálltál hajts a startvonalhoz. Kétféle módon indul a futam. Ha megállsz a jelzésben visszaszámlálás után indulhatsz, ha nekimész az egyik riválisnak azonnal startolnak. Utóbbinál előny, hogy már sebességgel haladsz, viszont ha kipördülsz nagyobb hátrányban leszel. Ha elindultatok középen próbálj meg előre törni. A versenynél hasznos lehet ha nekimész a vetélytársak hátuljának oldalról, így kiprdülhetnek. A kanyaroknál lassíts. A sárga pontok jelzik az útvonalat. Sok lesz az éles kanyar. A sima féket használd, mert a kézifékkel kipördülsz. Elsőnek kell beérned a célba. Ha sikerült vidd haza Brucie-t. A kocsit megtarthatod. A jutalmad 6750$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Escuela of the Streets

 Kattints ide a videóhoz

Manny megkér néhány díler kiiktatására. Először is Grand Boulevard-ba kell menned, ahol az egyik célpontod épp a találkozóra indul egy Stallion-nal. Kövesd őt. Egy kicsit nagyobb kerülővel megy. Vigyázz, tarts nagyjából két autónyi távolságot, és ne használj fegyvert, mert megijed. Eleinte még figyelmeztet a játék, de aztán elbukod a küldetést. South Bohan egyik épületébe megy. Miután bemegy indul az akció. Két megoldás van. Az ajtó zárva van, de ha lelövöd a kilincset bejutsz. Azonnal húzódj fedezékbe, ami mindjárt egy doboz kopka. A biztonságosabb megoldás ha az egyik ablakot lövöd be és ott mászol be a félreeső terembe, ahol egy első segély csomag is van. Utóbbit hagyd meg a vészesebb helyzetre. Ha kimész lődd le a legközelebbi embereket, majd húzódj a dobozokhoz. Négyen lesznek a dobozok másik oldalán, további kettő két oldalt és páran hátul. Többeknél pisztoly van, a hátsóknál Uzi és a leghátsónál egy Shotgun. Van egy targonca bal oldalt, amit felrobbanthatsz. Hátul automaták is vannak, ha életer kell. Amíg megveszed az italt nem lnek rád. Ha kész vagy menj ki. A jutalmad 1000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

Street Sweeper

 Kattints ide a videóhoz

Ismét néhány dílert kell likvidálnod, most a Windmill Street egyik raktáránál. Ketten állnak majd kint, őket inkább üsd el, ezzel megakadályozod, hogy nagyon lemaradj a járművel menekülő bandatagoktól. Az oszlopnál lesz még egy és a többi egy bordó Primo kocsival menekül majd. Hajts utánuk és próbáld meg kilőni a sofőrt. Ha megvagy jöhet a társa. Vigyázz, mert ők is lőnek majd rád. Próbáld meg bal oldalról megközelíteni a céljárművet.

GTA GTA GTA
GTA

Luck of the Irish

 Kattints ide a videóhoz

Mallorie bemutat az egyik helyi drogdílernek, Elizabeta Torres-nek, aki megkér rá, hogy vigyázz a barátjára, Packie McReary-re egy üzlet során. Menj a Joliet Street-i épület tetejére, ahol egy vadászpuska vár rád. A távcsövessel guggolj le a kijelölt helyen és várd meg amíg lebonyolítják az üzletet. Utána mikor megjelennek a piros jelzések lődd le a bandatagokat. Időközben Packie-t megtámadja egy, őt minél hamarabb szedd le. Ha végeztél még jönnek négyen hátul. A negyedik a furgonnal akar elmenekülni. Ha kiiktattál mindenkit teljesítetted a küldetést.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Blow Your Cover

 Kattints ide a videóhoz

Elizabeta bemutatja Niko-t néhány embernek. Johnny Klebitz motoros bandatagnak és Playboy X-nek, Algonquin egyik nagy gangszterének. Egy üzlet lebonyolításánál kell segédkeznek. Klebitz hamarabb odaér, te Playboy X-el mész. A parkolóban vár egy sárga Patriot. Nem kell messzire menned. Ezúttal a harmadik emeletre menj. A bevezető során kiderül, hogy az üzlet csapda, és az LCPD beépített ügynökei felfedik magukat. El kell menekülnötök a tetőn keresztül. Ki kell iktatnod a két rendőrt, majd a NOOSE kommandós csoportját. Ketten lesznek azon a szinten, és felfelé menet még lesznek páran. A tetőn is kettesével jönnek. Itt lesz elsősegélycsomag, majd golyóállómellény is. Mindig húzódj fedezékbe, a terepen lesz sok. Végül egy másik épületben mentek le. Itt is lesznek majd rendőrök. Ha kiértél lesz számotokra járgány. Pattanj be, rázd le a két csillagos körözést majd vidd haza Playboy X-et Northwood-ba. A jutalmad 2000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

The Puerto Rican Connection

 Kattints ide a videóhoz

Manny ismét egy díler kiiktatására kér meg. A célpont vonattal jön Broker-be. Az Algonquin híd lábánál kezded el követni egész a második megállóig a Cayuga Ave-en. Az út többnyire a magasvasút alatt fut, néha kitér kicsit, de próbálj párhuzamosan haladni. Ha a jobb oldalsó utakat követed nem lesz gond. A célpontot bemérheted a Caps Lock billentyűvel. Ha megérkeznek az állomásra hárman lesznek. A két testőr két oldalra húzódik, így óvatosan haladj. A jutalmad 1500$.

GTA GTA GTA
GTA

The Snow Storm

 Kattints ide a videóhoz

Elizabeta Little Jacob-bal veszekszik egy táska kokainon. A régi kórház területén van Colony Island-en. A küldetést sokkal könnyebb nappal végrehajtani, éjszaka a sötét miatt veszélyes. Ha megérkeztél két ember lesz kint. Szedd le őket, majd rögtön a bejáratnál húzódj fedezékbe. Délen van egy lépcső, ahol szintén bejuthatdsz, de akkor előbb tisztítsd meg a szobákat és csak azután vedd fel a drogot. Az első alternatíva esetében veled szemben lesz egy fickó, és fent ketten a felső szinteken. Ha leszedted őket szedd fel a melletted lévő shotgun-t. Menj előre és az ajtónál húzódj fedezékbe. Itt minden szobánál lesz valaki, őket szedd le. Érdemes egy gránátot bevetni. A hátsó hordó robban, ha közel mész lőj bele a shotgun-nal. Többen lesznek fejebb is. Több palack lesz a szobákban, ezeket még tartogasd. Ha elérkeztél a szobába ott ketten lesznek. Az első szobában és a leghátsóban elsősegély csomagok lesznek és a szobában egy golyóállómellény. Ha végeztél két csillagos körözést kapsz. Bejönnek a NOOSE kommandósok. Csald be őket a szobákba és biztos távolságban lődd ki a palackokat. Kijutni az északi bejáraton lehet. A partnál lesz egy Jetmax. Menekülhetsz ezzel vagy egy autóval is. Ha leráztad a hatósági szerveket vidd el Jacob-nak a kokaint a Spin Street-re. A bejátszásban azonban feltűnik Michelle, akiről kiderül, hogy a kormánynak dolgozik és le akarja kapcsolni Elizabeta-t, ezért elveszi a drogot. A jutalmad 2500$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

Have a Heart

 Kattints ide a videóhoz

Elizabeta elvesztette az irányítást és fél, hogy elkapják. Megjelenik Manny és a kamerás fickó, akiket lelő. Megkéri Niko-t, hogy vigye el őket Dukes Boulevard-ba az egyik orvos barátjának, aki természetes halálnak állítja majd be az esetet. Egy Voodoo-val kell menned. Vigyázz a csomagtartóra, mert ha felnyílik a rendőrök észreveszik és körözést kapsz, amit le kell majd ráznod. A jutalmad 3000$.

GTA GTA GTA

Decontsruction for Beginners

 Kattints ide a videóhoz

A bevezető valójában nem a küldetésről szól. Megjelenik Dwayne, Playboy X egyik régi barátja, aki a börtönből szabadult. Kiderül, hogy bármennyire jó barátok voltak Playboy X elhanyagolta, és félve köszönti őt. A feladatról útközben hallasz, miközben Castle Garden-be mentek Playboy X-el. Egy "rokona" aki valójában inkább egy jó üzlettárs, Yusuf Amir kér segítséget. A maffia átvette az egyik telken a védelem irányítását, ezt vissza akarja szerezni. Mikor megérkeztek egy fekete Cavalcade vár rád, benne egy mesterlövészfegyver, gránátok és AK-47. A bejátszás megmutatja a darukon álló maffia gerillákat. Oldalt menj fel a felvonóval a szemben lévő épület tetejére, ahonnan leszedheted őket. Négy daru van, de a három legközelebbin vannak távcsövesek. Ha kiiktattad őket menj le és hatolj be a kapun. Mindjárt egy másik terepjárót látsz, ami mögül fegyveres alakok indulnak feléd. Vigyázz a rácsok mögtt állókkal, mert nehezen lehet észrevenni őket. Ezért is könnyebb a küldetés nappal. Az első fő célpontod mindjárt az egyik elülső vaslábnál lesz. Haladj előre fel a feljárón. Itt lesz egy életerő csomag, ha szükséged van rá, ha nincs spórolj és később visszamész érte. Automatikusan fedezékbe húzódsz. Most a gránátokat kell használnod. Jobbra is és balra is dobj. Próbálj magasabbra erővel dobni, mert a réseken leeshetnek. Hátul is lesznek, de ott hordók is vannak, melyeket kilőhetsz. Ha továbbléptél egy korlát nyújthat fedezéket. Itt is vannak hordók, de a gránátokat továbbra is érdemes használni, ráadásul ott is van egy célpont. Viszont még néhányat hadj a következő fordulóra, ugyanis ott jó sokan lesznek. A deszkarakás mögött rejtőzz el. Ha elfogynak a gránátok még mindig ott vannak a hordók. Ha elintézted az ottlévőket még érkeznek páran,  egy helikopter is leszáll, tehát még ne mozdulj. Ha együtt lesznek dobhatod a gránátokat. Ezután sprintelj előre, mert az utolsó menekülni fog. Lesz egy lejjebb eső rész. Ide ne menj le. Várd meg, amíg elkezd felfelé mászni a célpont a létrán és akkor lődd le. A jutalmad 6500$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

Photo Shoot

 Kattints ide a videóhoz

A bejátszásban kiderül, hogy Playboy X és Dwayne között egyre nagyobb a távolság és a feszültség. Playboy X egy Marlon nevű fickó elintézésére kér, aki az Exeter Ave-en bandázik. Kapsz egy új telefont immáron a Whiz szolgáltatóval. Ezzel már fényképezni is tudsz. Ha megérkeztél menj a kosárlabda-pálya bejáratához, és készíts fényképeket az ottlévő öt emberről. Kapd elő a telefonod, nyisd meg a Camera opciót és a W billentyűvel közelíts. Ilyenkor már nem mozoghatsz. Ha elkészült a fénykép küld el Playboy X-nek az enter billentyű lenyomásával. Nemsokára SMS-t küld, ha nem az a célszemély, ha pedig megtaláltad felhív telefonon és megjelenik a piros jel a célszemély feje felett. Ki kell iktatnod, de a többi is rád támad majd. A játék véletlenszerűen dönti el, hogy ki Marlon, ezért nem ölhetsz meg bárkit. Viszont ha azonnal lőni kezdesz mindegyik felett piros nyíl lesz, és mindenki a célpontod lesz. Egy gránáttal is lebonyolíthatod a küldetést. A lényeg, hogy elintézd azt akit kell. A jutalmad 6750$.

GTA GTA GTA

Ruff Rider

 Kattints ide a videóhoz

Dwayne elég rossz hangulatban van, mert elhagyta a barátnője és még Playboy X sem figyel rá. Niko felajánlja, hogy segít visszaszerezni a barátnőjét. A kínai negyedben van Cherise egy Jyvon nevű fickóval. Cherise-t megölheted, de jobb életben hagyni, mert Dwayne ennek örülni fog  és később a nő még feladatokat is adhat amelyek nem számítanak bele a 100%-os végigjátszásba. Egy NRG-900 lesz ott. Arra pattanj fel és üldözd Jyvon-t. Ha messzire jutsz Cherise eltűnik a radarról, és már csak Jyvon lesz a célpontod. Ha elintézted őt vedd fel a pénzt. Ezután már csak el kell azt vinned Dwayne-nek. Menj a Cluckin´ Bell-be. A jutalmad 6000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Undress to Kill

 Kattints ide a videóhoz

Dwayne elvesztette a sztriptíz klubját is Bohan-ben, amit vissza kell szerezned. Menj a The Triangle Club-ba. Vigyázz, mert fegyvert nem vihetsz be, ezért válts kézre. Ha bementél két módszer van. Berontasz és lelősz minden kidobót, ekkor a hátsó kijáraton futsz a tulajdonosok után, vagy csendesebben oldod meg a missziót. Menj be a kamera terembe és iktasd ki a megfigyelőt ököllel vagy valamilyen közelharci fegyverrel. Ha lőfegyvert használsz észreveszik és a hátsó kijáraton menekülnek. Ha sikerül menj a hátsó termekbe. Ekkor már felfigyelnek rád és lőnek majd. Megpróbálnak menekülni, menj utánuk. Ha nem sikerült csendesen elintézni az első kidobót menj ki a fő bejáraton, lopj el egy kocsit és hajts utánuk. Egy Cavalcade FXT-vel menekülnek majd. A jutalmad 6250$.

GTA GTA GTA
GTA

Wrong is Right

 Kattints ide a videóhoz

Michelle vár rád a főnökénél. Elárulja az igazi nevét - Karen-nek hívák. A 396-os irodába vezet, ahol egy megbízást kapsz. Oleg Minkov elintézésére kér meg a fickó, aki nem fedi fel a nevét. Csupán U. L. Paper - United Liberty Paper - néven ismered majd. Menj a Hove Beach-i lakásába. Nem lesz otthon, így betörsz. Menj a laptopjához és nézd meg az e-mail-eit. A legfrissebben egy találkozót beszélt meg a Tulsa Street-en. Hajts oda valamilyen kompakt kétajtós autóval, aminek jó a féke, vagy egy kezelhető négyajtós jármű is megteszi. A célszemély egy fekete Sentinel-lel menekül a Broker Bridge-en keresztül Algonquin-ba, ahol nagyon kanyargósan hajt, hogy lerázzon. Eredj a nyomába és iktasd ki. A jutalmad 6500$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

The Holland Play

 Kattints ide a videóhoz (Dwayne megölése)

 Kattints ide a videóhoz (Playboy X megölése)

Ez is egy több felvonásos küldetés. Az első csupán egy bejátszás, melyben Niko Playboy X-el beszélget. Playboy X elmondja, hogy ő  nemes célokra fordítja a pénzét, és hogy Dwayne rossz ember. Niko nem akar belekeveredni. Viszont amikor már vége a bevezetőnek telefonokat kap Dwayne-től majd Playboy X-től. Egymást akarják megöletni. Másodiknak Playboy X hív fel, és döntened kell, hogy az X vagy a D betűhöz indulsz. Mivel a hívásokra várnod kell közben végezhetsz küldetéseket, de akár meg is gyorsíthatod a folyamatot azzal, hogy felhívod Dwayne-t, aztán pedig Playboy X-et, ezzel te indítod el a folyamatot. Dwayne-t egy baseball ütős alak védi. Playboy X-et azonban a barátai. Négyen lesznek a szobában. Egy a billiárdasztal mögött, ketten a kanapé mögött és egy puskával az ajtónál. Juss ki és kövesd Playboy X-et, aki a szomszéd épületen keresztül menekül ki. Kint egy fekete Patriot-tal még érkezik néhány bandatag. Végül nem sikerül betörnie egy másik épületbe, itt elintézheted. Ha Dwayne-t lőtted le akkor a jutalmad 25 000$, ha Playboy X-et megtarthatod a lakását.

GTA GTA GTA
GTA

Portrait of a Killer

 Kattints ide a videóhoz

U. L. Paper egy ember kiiktatására kér meg. Mikor kiérsz küld egy képet SMS-ben, amit feltölthetsz az egyik rendőrségi adatbázisba. Keress egy járőr kocsit. Használhatod a 911 felhívásának megoldását, vagy a Star Juniction-nél fordulj nyugatra - ott lesz egy rendőrörs. Hátul is van egy járőrkocsi, amit csendben elköthetsz. Nyomj E gombot, majd menj a Search Police Records-ra és azon belül a Search By Photo-ra. Ha megtaláltad a fickót nyomj Entert és irány a Yorktown Ave. Állj egy kicsit távol az utcán és használd fedezéknek a járőrkocsit. Innen lelőhetsz néhányat, majd menj közelebb és dobj fel gránátokat. Autók is parkolnak, melyek felrobbannak, úgyhogy vigyázz. A létrán is óvatosan menj fel. A konténereket használni lehet mint fedezék. Az utolsó embert nem muszáj megölnöd. Ha kiesik a fegyver a kezéből villog majd a jelzés felette, és ha elmész életben hagyhatod. A jutalmad 6750$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

Hostile Negotiation

 Kattints ide a videóhoz

Mallorie felhív, hogy Dimitri elrabolta Roman-t, majd maga Dimitri küld egy SMS-t. Menj a raktárhoz. Mikor bemész fedezékben leszel. Innen kezdj el lőni. A hordóknál állnak, de vigyázz mert az emeleten is vannak. Egy elsősegély csomag is van a sarokban, de ezt hagyd meg ha szükséged lesz rá. Sok a fedezék a terepen, azokat használd. Többen is jönnek majd az emeletekre. Vannak palackok, melyeket kilőhetsz. Az első szinten egy golyóállómellény is lesz. Használhatsz gránátokat is. Fent egy kiugrón többen lesznek, valamint a tetőn ketten és egy a helyiség bejáratánál. Ha bejutottál Roman-hez fogja a pisztolyát az egyik fegyveres. A kezébe lőjj és gyorsan, mert különben megöli Roman-t. Ezután menj le a lépcsőn rögtön a bal oldalon, ami egy Bobcat-hez vezet. Hátrafelé hajts, így kijutsz, majd menj a mentőházhoz.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

Dust Off

 Kattints ide a videóhoz

Néhány fickó pénzt visz terroristáknak helikopterrel. Szerezz egy járművet és menj a Civilization Plaza-hoz Ha éjszaka indulsz neki a küldetésnek a forgalom kedvez majd, de később a sötétség hátrányt jelent. A helikoptert kell követned. Haladj a gyorsúton körbe a szigeten. Ha irányt változtat a helikopter ne figyelj rá, ha nem látod nyomd a Caps Lock gombot, hogy megnézd merre van. A Kunzite Street-ig kell kövented, ahol leszáll. Itt két ember áll a kapunál, hárman a dobozoknál - az egyik puskával - és még néhányan a helikopter körül. Intézd el a nagyját, hogy felszállhass. Egy ember rá fog ugrani a helikopterre. Gyorsan szállj fel és vidd a helikoptert a reptérre. A jutalmad 7000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Call and Collect

 Kattints ide a videóhoz

Egy ismerős fickó vár a korlátnál, Francis McReary. A korrupt nyomozó mindent tud Niko-ról, és természetesen fenyegeti. Bajban van, mert valaki fotókat készített róla, amik veszélyt jelentenek a karrierjére. Nem tudja ki az, csupán a telefonszámát. Találkozót beszéltek meg a Silicon Street-en, de fél odamenni ezért Niko-t küldi. Mikor a teraszhoz érsz küld egy SMS-t a telefonszámmal. Menj le a sétányra és nyomj kétszer enter gombot, hogy felhívd. Mikor beszélni kezd menj a hang után. Fekete-sárga kabátban lesz és állva telefonál. Ha meghall akkor menekülni kezd. El kell intézned és el kell venned a tárolót tőle, majd miután leráztad a két csillagos körözést vidd el azt Francis-nek. A jutalmad 1000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Paper Trail

 Kattints ide a videóhoz

U.L.Paper felhív telefonon, és azonnal kéri a segítséged. Menj a Gummer Road-ra, ahol már vár rád az előző megbízásban kapott Maverick és Jacob. Egy helikoptert kell üldöznöd. Nagyjából Middle Park-nál éred utól. Sokat fog irányt váltani. berepül majd a magas épületek közé. Te inkább emelkedj magasba és majd csak akkor ereszkedj, ha elértél a Broker Bridge-hez. Ekkor megfordul és a híd alatt repül tovább. Ha szeretnéd megszerezni az achievement-et (vagy trófeát) repülj a híd alatt majd azonnal emelkedj föl.  Kerülj egy magasságba a célponttal, hogy Jacob lelőhesse. Nem engedheted, hogy elrepüljön Alderney-be. Ha sikerült szállj le a Union Drive East-i leszállóhelyre. A jutalmad 7500$.

GTA GTA GTA

Final Interview

Kattints ide a videóhoz

Ezúttal Francis egy ügyvéd megölésére kér meg, akihez nehéz bejutni. Niko-t nem ismeri, ezért egy állásinterjúval megoldható az akció. Először el kell menned a [email protected] Café internetkávézóba. Itt kattints a Goldberg, Ligner & Shyster vállalkozás hirdetésére. A menüben válaszd ki a Careers pontot, majd és a Submit-ra kattintva küld el a profilodat. Ekkor vége a küldetés bevezető részének. Elvégezhetsz más feladatokat, amíg a GLS vissza nem hív, és a titkárnő el nem mondja, hogy másnap 12:00-kor találkozol Tom Goldberg-gel. A telefon jelez majd egy órával az intejú előtt. Addig venned kell egy öltönyt nyakkendővel és egy cipőt a Perseus-ban. Két üzlet van Algonquin-ban, az egyik nem messze a mentőházadtól, a másik az irodától nyugatra. Ez körülbelül 1200$ kiadást jelent. Ha megjelenik a jelzés a radaron hajts az irodához és jelentkezz be. Tedd el a fegyvereidet és sétálj a titkárnőhöz, aki elvezet az irodában. A beszélgetés során felállhatsz, de aztán ha előkapod a fegyvered és rá szegezed a célszemélyre odaadja az aktákat. Ezután meg kell ölnöd. Használhatsz kést, és akkor kis szerencsével megúszod a balhét. Ha lőfegyvert használsz, két csillagos körözést kapsz, amit le kell ráznod. A küldetés cseles. Logikusan visszafelé indulnál el. A főbejárat zárva van. Sok a biztonsági őr és a rendőr. Ha leszaladsz a lépcsőn még lesznek páran és ott kijuthatsz a lenti ajtókon. Aki viszont szemfüles tudja, hogy nincs magasan, és az irodában vannak ablakok. Lődd ki valamelyiket és ugorj ki. Szállj be egy járműbe és rázd le a körözést. Indulj északi irányba. Az aktákat el kell vinned a rendőrkapitányságra. A jutalmad 1000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Holland Nights

Kattints ide a videóhoz

Kattints ide a videóhoz (könnyebb verzió)

McReary most egy drogdíler megölésére kér meg. Menj East Holland-be. A terep zárt, és sok a bandatag. Több megoldás is van. Megölheted, vagy ha úgy döntesz hagyod elmenekülni. Előbbire két megoldás van. A második emeleten van a célpontod, a leggyorsabban egy mesterlövészfegyverrel tudod megölni. Ha felmész hozzá válts kézre és indulj felfelé. Ha észrevesznek lőni fognak rád és menekülni fog a tetőre. Menj fel a lépcsőházon keresztül. Figyelj a fordulóknál, az erkélyeken és a tetőn. A második emeleten lesz egy elsősegélycsomag. Ha felértél eldöntheted, hogy megölöd Clarence-t vagy elsétálsz. Ha életben marad később feladatokat ad, melyek nem kötelezőek a 100%-os végigjátszáshoz. Mindhárom megoldásnál kapsz két csillagos körözést, amit le kell ráznod. A jutalmad 5000$.

 

GTA GTA GTA
GTA

Lure

Kattints ide a videóhoz

Kiderül, hogy Clarence csak a főnök volt, és van még egy fontos személy, akit meg kell ölnöd. Hagyott egy mesterlövészfegyvert egy Feltzer-ben. Ha beszálltál hajts a Denver Ave-re, majd menj a jelölt épület tetejére. A lépcsőházon keresztül juthatsz fel. Három módszerrel csalogathatod elő. Megkaptad a telefonszámát - 545-555-0122 -, ha gondolod felhívhatod és kisétál az ablakhoz. Kilőheted az antennát és megnézi mi van a televízioójával, szintén lelőheted. Ha belelősz a képernyőbe egy pillanatra néz ki, ekkor lelőheted. Ha megvagy fuss ki az épületből. Ha kiléptél az ajtón teljesítetted a küldetést. A jutalmad 5000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Harboring a Grudge

Kattints ide a videóhoz

Packie a bevezető alatt bemutatja Niko-nak az édesanyját és a húgát. Kate érdeklődik Niko iránt, de Packie figyelmezteti Niko-t. A feladat egy teherautó ellopása. Lesz egy Oracle a ház előtt, amivel eljuttok az Emerald Street-re. A kerítésen keresztül kövesd Packie-t. Mássz fel a gerendakásokon. A space-t kell nyomnod hogy felmássz a gerenda kopkára. Ha felmásztál a táblára kapszkodj fel. Nyomd a D betűt, hogy jobb oldalra mássz. Ha átértél nyomj F gombot, hogy elereszd a vasat. A szellőzőre kapaszkodva felmászhatsz az RS Haul tetejére. Itt egy bejátszás alatt megtudod, hogy hol állnak védelmezők. A táblát használhatod fedezéknek. innen lőfegyverrel lőj. Ha gránátot dobsz sétálj ki, mert a teherautóhoz gurul. Lesz egy ember a hajónál, egy a peronon, többen a hordóknál, a dobozok mögött, a bejáratnál, a raktár két oldalánál és bent mindkét oldalon. Használj fedezékeket, mikor lemész. Van egy szoba, ahonnan kirohan egy fegyveres. A szobában van egy elsősegélycsomag. Ha beszálltál várd meg amíg Packie is beszáll, majd hajts ki az útra. A Yankee-t egy garázsba kell vinned. Amíg odaérsz páran megtámadnak. Használj gránátot. Ha mögötted állnak várj amíg kettőt villog és csak akkor dobd ki. A Q-vel válthatsz a pistoly, a gránát és a gépfegyver között, ha van. Könnyebb azonban ha lelövöd a sofőrt. Ha eljutottál Westminster-be megjelenik Ray Boccino, aki később feladatokat fog adni. A jutalmad 7500$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Waste Not Wants Knots

Kattints ide a videóhoz

Megismerkedsz Packie néhány barátjával, akik ki akarják rabolni a maffiát. Niko beleegyezik a küldetésbe. Szerezz egy négyajtós autót, lent a garázsnál parkol egy Schafter. Várd meg amíg beszállnak, amjd indulj Coloney Island-re. A temető kapujánál mentek be. Húzódj fedezékbe és juss el a züzem bejáratához. Vannak palackok a területen, ezeket semmisítsd meg. A bejáratnál lesz egy elsősegélycsomag. Ha bementél bent is lesznek fegyveres fickók. Főleg a konténerek és dobozok mögött. A lépcsőn is lesz kettő, ahol fel kell menned az irodába, ahol szintén van egy ember. Sokaknál puska is van. Ha feljutottál és elvetted a pénzt menj le és juss ki a hátsó kapun. Menj le Packie-hez és ússz a közeli hajóra. Várd meg amíg Packie is felkapszkodik, majd hajts az East Borough Bridge lábához. A jutalmad 8000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Three Leaf Clover

Kattints ide a videóhoz

A feladat megkezdéséhez öltönyre van szükséged és cipőre. Reggel 6:00 és este 19:00 között kezdheted meg a küldetést. A bevezetőben Packie bemutat a testvéreinek, Derrick-nek és Gerry-nek. Gerry nem örül, hogy Packie belekeveri Niko-t a családi üzletbe, és részt sem vesz a bankrablásban. Michael csatlakozik a csapathoz. Keress egy négyajtós járművet, majd szedd fel a barátaidat. Hajts a Bank of Liberty épületéhez. Útközben állj meg golyóállómellényért, gránátokért és egy gépfegyverért. Ha megérkeztél a bejátszásban kirobban a széf, és egy Gun Club tag lelövi Michael-t miközben azon veszekednek Packie-vel, hogy miért árulta el, hogy testvérek. Menj le a széfbe a pénzért. Ha felértél megérkeznek a rendőrök és a NOOSE kommandós csapat. használd fedezéknek az oszlopot, és gránátokkal tisztítsd meg az utat a jobb oldali sikátor felé. Ha elindul Packie menj utánuk. Itt is elzárják az utat. A kapott gépkarabéllyal szedd le a kommandósokat, az autót pedig gránáttal intézd el. Ezután balra fordulsz, ahol szintén lesznek. Mikor beérsz a kínai negyedbe sokan lesznek az épületek bejáratainál. Lesz fedezék, innen dobj ki gránátokat. Lesz amikor több autó is elzárja az utat. Egy forduló után az erkélyen is lesznek. Ezután csak előre menj. Egy szakaszon csak tovább kell futnod a sikátorba. Megjelenik egy Annihilator, és a metróállomásba menekültök. Két rendőr lesz előtted, majd ha leérték a fémkapukhoz az oszlopoknál többen. Az egyik oszlpon lesz egy elsősegély csomag. A lépcsőn NOOSE kommandósok jönnek majd fel. Húzódj fedezékbe. Ezután szaladj le és a leghátsó oszlopnál bújj el. Jön egy metro, majd utána Packie és Derrick az alagútba fut. Menj utánuk, majd mikor leérsz dobj egy gránátot az utánatok futók felé. Fuss előre. A bal oldalsó vágányon haladj. Ha elérsz egy lépcsőhöz menj fel. Itt is lesz egy elsősegélycsomag. Mikor kiérsz már csak három csillagos körözésed lesz. Ha kiléptél a kapun tisztísd meg a terepet és szállj be a Huntley-ba. Rázd le a hatóságokat még Algonquin-ben, majd menj vissza a házhoz Dukes-ba. A jutalmad 250 000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

Módosítva: 2019. 05. 31. 11:03 ▪ Szerző: VISALI
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás