Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


GTA IV - Fő küldetések » III. rész

A harmadik rész a gyémántról szól, amely Niko hajóján érkezett a városba és mindenki szeretné megszerezni. A küldetéseket többnyire az olasz maffiákkal kapcsolatosak, illetve ismét terítékre kerülnek az albánok. Niko megleli az egyik embert, akit keresett.

A Long Way to Fall

Kattints ide a videóhoz

Ray egy barátja, Teddy Benevides likvidálására kér meg. Glaveston-ban lakik. Ray küld egy SMS-t egy fényképpel, mely Alonzo-t mutatja, aki segíthet megtalálni. Mikor megérkezel azonosítsd, majd kézzel üsd le a földre. Ne öld meg. Ha megvan a címe menj a bejárathoz és a liftet használva menj fel a huszadik emeletre. Alonzo informálja Teddy-t, hogy Niko felmegy, így fegyveres emberek jönnek majd veled szemben. Egy kört kel tenned, hogy feljebb juss egy szinttel, mert oda a lift nem visz fel. A lépcsőknél is vigyázz. Sokan lakásokból rontanak majd ki. Oldalt a falon lesz elsősegélycsomag. Ezen a szinten is tovább kell jutnod, mert a célszemély a tetőre menekül. Most már puska is lesz a bandatagoknál. A tetőn két társa védi majd. A tűzlépcsőhöz menekül, de ott nem tud elmenekülni, így lelőheted. A jutalmad 8500$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Taking in the Trash

Kattints ide a videóhoz

Egy érdekes munkára kéri meg Boccino Niko-t. Gyémántokat kell összegyűjtenie szemeteszsákokból. A Drusilla´s mögött vár egy Trashmaster Luca-val és kollégáival. Kapsz egy szemetes ruhát és szállj be. Hajts az első helyhez. Luca elmondja, hogy minden bűnszervezet a városban a  gyémántokat akarja. Ha visszajönnek a szemetesek az enter gombbal emeld fel a szemetes hátulját. Ha bedobták zárd le és menj a harmadik és negyedik zsákhoz a Hematite Street-re. Ezután már megtámadnak egy szedánnal. Lődd ki a sofőrjét és menj Fishmarket South-ba. Niko megkérdezi, hogy elvigye-e a gyémántokat, de Luca azt mondja, hogy azt ők megkeresik. A jutalom 9000$.

GTA GTA GTA
GTA

Meltdown

Kattints ide a videóhoz

Luca és társai ellopták a gyémántokat. Vissza kell szerezned őket. Egy Lokus-szal menekülnek Castle Garden City-től. Niko egy Banshee-be pattan be. Bár pirossal jelez a radar ne öld meg őket. Ha lelövöd Luca-t nem tudod meg hol vannak a gyémántok, vagyis üldöznöd kell egész Middle Park East-ig, ahol balesetet szenvednek. A három társa védeni próbálja, őket meg kell ölnöd. Az oszlopoknál vigyázz, mert puska lesz náluk. Ha kiiktattad őket menj be az illemhelyiségbe, és nézd meg az ajtók mögött. A játék véletlenszerűen dönti el, hogy melyikben van. Ha megtaláltad intézd el és vedd el tőle a gyémántokat. Menj ki az ajtón, és Niko felhívja Ray-t, hogy odaadja a gyémántokat a hídon. Menj oda és add vissza a drágaköveket. A jutalmad 9500$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Museum Piece

Kattints ide a videóhoz

Ray most megkéri Niko-t, hogy segítsen eladni a gyémántokat egy arab, Isaac nevű embernek. Niko nem egyezik bele, csak ha megkeresi neki Florian Cravic-ot. Ray inkább segít, minthogy futni hagyja Niko-t. Menj a Libertonian-ba Middle Park East-en. A bejáratnál találkozol Johnny-val. Az üzletet egy ismers fickó zavarja meg. Te jobbra menekülsz majd. Azonnal fedezékben leszel. Onnan tisztítsd meg az utadat. Mindjárt melletted lesz egy, majd minden oszlopnál mind a két oldalt. A vászonnal letakart tárgyak mögött is lesznek majd. Lassan haladj előre. A fordulónál hárman lesznek. Itt lesz egy elsősegélycsomag is. Ha leérsz a lépcshöz jönnek majd veled szemben. Egy golyóállómellény lesz ott, amit ha felvettél húzódj fedezékbe valamilyen kiugrónál. Lődd le a terem közepén álló puskást, majd az ajtónál állókat. Fuss ki. A fordulónál szintén lesznek. A kijáratnál megint lesz egy elsősegélycsomag. A falnál állj meg és lődd le a kocsiknál állókat, majd menekülj el. Két csillagos körözést kapsz és további emberek üldöznek majd. Rázd le a PMP600-asokat, nem kell hogy, megöld őket. Rázd le a rendőrséget. A jutalmad 9500$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

No Way on the Subway

Kattints ide a videóhoz

A bevezetőben Ray bemutatja Niko-ot Phil Bell-nek. A The Lost már problémát jelent, ráadásul lehet, hogy náluk van a gyémánt és a pénz. A Vauxite Street-en találkoznak. Menj oda, majd ülj a motorra és üldözd őket. Az első motorost könnyen megölheted, a másikra azonban várnod kell. Frankfort Ave-en lemennek a metróba. Óvatosan menj a sinek bal oldalán. Többször jönnek vonatok melletted és veled szemben. Ha elértél az Algonquin Bridge-re hajts balra, és egy kisiklott vonatot látsz. Ekkor már lelőheted a másikat is. A gyémánt és a pénz nem lesz náluk. A jutalmad 9500$.

GTA GTA GTA
GTA

Late Checkout

Kattints ide a videóhoz

Az arabok nem örülnek, hogy nincsenek meg a gyémántok és a két millió dolláruk. Ray megkér rá, hogy öld meg Isaac-ot. Menj a Majestic Hotel-be. Menj fel a felvonóval. Itt vigyázz. Gépfegyverre lesz szükséged. Vagy azonnal elindulsz előre és mindenkit lelősz, vagy jobb oldalt a falnál fedezékbe húzódsz és bedobsz egy gránátot. A folyosó végén ketten lesznek, és a lépcsőknél is lefut egy testőr. Ha felmentél a szobából kirohan egy. A szobába lépve húzódj fedezékbe. Az óránál áll egy fegyveres, az asztalnál kettő, a konyhánál hárman, az elemeten egy. Van egy üzlettárs a konyhában, akit nem muszáj megölnöd, a falon pedig egy elsősegélycsomag van, amit szerezz fel. Az emeleten Isaac egyedül van. Ha iiktattad menj fel a tetőre. A lépcsőn egy fegyveres lesz, kint pedig hárman. Az üvegen keresztül lőjj. Ha kiértél öld meg a harmadikat, ha nem sikerült még a lépcsről. Ekkor két csillagos körözést kapsz. Menekülhetsz visszafelé, vagy a lépcsőn menj le és intézd el az ott lév két testőrt. Lesz itt egy felvonó. Menj le vele. A jutalmad 11 000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Weekend at Florian´s

Kattints ide a videóhoz

Ray felhív, hogy tud egy embert, aki ismeri Florian Cravic-ot. Vedd fel Roman-t a mentőházadban Algonquin keleti partjánál. Kiderül, hogy ismeri a Telbot Daniels-t, és The Triangle-ben sétál. Mikor először kérdezi Niko mindent tagad, majd később felajánlja, hogy segít. Keress egy négyajtós járművet. A másik oldalon parkol majd egy Dilettante. Lassan hajts, mert szavakkal mondja, hogy merre menj. Ne menj gyorsan, mert akkor nem tud tájékozódni. A kanyaroknál lassíts. Ha azt mondja left, akkor balra kanyarodj, ha azt mondja right akkor fordulj jobbra, ha azt mondja hogy straight vagy head on, akkor menj egyenesen. A Pyrite Street-re vezet. A bejátszásban kiderül, hogy Florian megváltoztatta a nevét Bernie Crane-re, rájött másságára, és hogy szerinte Darko Brevic árulta el a csapatot.

GTA GTA GTA
GTA

Actions Speak Louder than Words

Kattints ide a videóhoz

Gerry nem óhajtja megtenni, amire Jimmy Pegorino megkérte és Niko-t kéri meg a feladat elvégzésére. Viszályt akar szítani az Ancelotti család és az albánok között. Menj az Inchon Street melletti sikátorba, és szerezd fel a bombát. Ezután hajts a megjelölt helyre, menj az autó csomagtartójához, majd az E gomb megnyomásával tedd fel a bombát. Ezután szerezz egy járművet és állj a jelzésbe. Megérkezik Tony Black, és elindul a találkozóra. Kövesd biztos távolságról. Egy ideig a gyorsúton fog haladni, majd kanyargós utakon érkezik meg a Grummer Road-ra. Ekkor hajts a jelzésbe, vedd elő a telefonodat, menj bele a Phenebook-ba, ott azonnal Gerry-n lesz a választó, nyomj enter-t, majd menj a Detonate meüpontra. Ezzel aktiválhatod a bombát. Felrobban a helyszín, de páran életben maradnak. Le kell őket lőnöd. Egy mesterlövészfegyver alkalmas erre. Két csillagos körözést kapsz, amit le kell ráznod. A jutalmad 9000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

I Need Your Clothes, Your Boots, and Your Motorcycle

Kattints ide a videóhoz

Kate fogadja Niko-t, aki később elbeszélget Mrs. McReary-vel. Gerry fél elvégezni Pegorino megbízását, mert szerinte egy rendőr van a nyomában. A hűtőben egy tetemet mutat, aki egy albán bandatag. Felveszed a ruháját és a motorját fogod használni a küldetéshez. Hajts a Denver-Exeter Ave-re. Itt megtalálod Frankie-t. A feladat nem nehéz. Meg kell ölnöd őt. Mellékutcákon menekül majd, vigyázz a kanyaroknál. A jutalmad 9250$.

GTA GTA

Smackdown

Kattints ide a videóhoz

Mikor megérkezel a parkba Derrick ittas állapotban van, viszont nem derül ki, hogy mit ivott. Bizonyára nem egyszerű alkoholt,mert hallucinál. Nehéz vele beszélni, de elmondja, hogy van egy fickó, aki bosszút akar állni, és ki akarja írtani az egész családját. A neve Bucky Sligo. Keress egy járőrkocsit. Északra van egy rendőrkapitányság - itt parkol kettő. Szállj be és nyom E gombot, hogy megnyisd az adatbázist. A Search Police Record, majd Search by Name útvonalat követve eljutsz a kereséshez. Írd be, hogy Bucky Sligo. Nyomj entert, majd mégegyszer, ha megtaláltad és Esc gombbal lépj ki. Északra vezet a jel Burger Shot épületéhez. Itt háttal állj be, hogy azonnal indulni tudj. Derrick azt  kéri telefonon, hogy kövesd a társaihoz, így egyelőre csak üldözd. Balra indul el, majd átmegy az egyik ház kertjébe. Ott jobbra fordul és majd a sétány végén kikanyarodik az útra. Itt ne fordulj balra, haladj jobbra, majd a kereszteződésnél várj, amíg elhalad melletted. Ezután kövesd. Jobbra fordul egy mellékúton, majd balra és ismét egy ház kertjén hajt keresztül. Végül jobbra fordul. A ház bejáratánál még ketten lesznek rajta kívül. Használd a járművet fedezéknek. Innen kidobhatsz egy gránátot. Ezután lőjj bele az ajtóba, hogy kinyíljon, húzódj oldalra és dobj be egy gránátot mindkét sarokba. Használhatsz lőfegyvert is, csak vigyázz, mert sokuknál puska van. Ha bejutottál az emeleten is lesz egy shotgun-nal. Ezután két csillagos körözést kapsz, amit le kell ráznod. Hátul van egy kijárat és parkol egy Stallion a garázs bejárata előtt. A jutalmad 6500$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Babysitting

Kattints ide a videóhoz

Derrick Alderney City egyik mólójához hív, ahol felvesz hajóval. Segítenetek kell egy hamis pénz átszállításában. Haladj Kim hajója felé északra. Amíg odaérsz Derrick beszél egy Aiden nevű fickóról, aki börtönben van, és ugyan abban a munkában vett részt Derrick-kel és Bucky-val, akit már ismersz. Kim elindul Bohan felé. Útközben több Dinghy érkezik. A küldetés alatt ad neked Derrick egy SMG-t és egy rakétavett három rakétával. Előbbivel célozd a sofőröket vagy a hajók motorját. Mikor az egyik hídhoz értek megjelenik egy helikopter. Várd meg, amíg megáll, majd lődd le a rakétavetővel. Más megoldás is van, hiszen akár le is lőheted annak sofőrjét. Még jönnek páran, majd kövesd Kim-et a Bohan-i mólóhoz. A jutalmad 7000$.

GTA GTA GTA
GTA

Tunnel of Death

Kattints ide a videóhoz

Derrick megkér Aiden O´Malley megölésére. Átszálltják egy másik börtönbe. Packie segít majd. Hagyott egy teherautót Mahesh Ave-en. Mikor beszállsz egy bejátszás során látod, ahogy elindulnak. Menj a Booth Tunnel-be, és a jelekbe parkolva zárd el az utat. Szállj ki, majd húzódj fedezékbe. Lődd le a rendőröket. Ha sikerült szállj be az Enforcer-be. Nem ölheted méd meg Aiden-t, mert szabasítási kísérletnek kell beállítanod. Három csillagos körözést kapsz. Fordulj vissza Algonquin-ba, mert ott könnyebb lerázni. Ha sikerült menj a jelölt helyre, ahol átszálltok egy Presidente-be. Vidd Aiden-t Leftwood-ba. A parton öld meg, amit nem bán, mert elhagyta a felesége, Julia. A jutalmad 7500$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Blood Brothers

Kattints ide a videóhoz (Derrick megölése)

Kattints ide a videóhoz (Francis megölése)

Francis Castle Drive-ra  hívja Niko-t. Megkéri, hogy ölje meg Derrick-et, mikor találkoznak, mert előléptethetik, de rossz fényt vet rá bátyja tevékenysége. Menj Lancet-be. A deszkarakáson kapaszkodj fel a lifthez, majd menj fel a tetőre. Egy távcsövessel lődd le a testvérek egyikét. Rajtad áll, hogy melyikük szimpatikusabb. Francis  érdekes feladatokat bízott rád, amiket nem feltétlenül végeztél el úgy, ahogy szerette volna. Derrick kicsit bogaras, viszont mégha jobban az illegális tevékenységek oldalán áll gondol a családjára, és ne feledd a közös akciókat sem. A jutalom sem biztos. Ha Derrick-et ölöd meg pénzjutalmat kapsz, amit megnövelhetsz 20 000$-ra, ha felhívod Francis-t, amikor a parkban ül. Ezen kívül egyszer a történet befejezéséig felhívhatod, hogy lerázd a körözésed. Ez azonban kiüti Kiki ajánlatát, akit az egyik társkereső portálon ismersz meg. Ha Francis-t ölöd meg könnyebb lesz a következő küldetés, és a McReary családnak is kevésbé fáj a korrupt redőr testvét elvesztése.

GTA GTA GTA
GTA

Undertaker

Kattints ide a videóhoz (Derrick temetése)

Kattints ide a videóhoz (Francis temetése)

Az előző küldetés után Packie felhív, és meghív a temetésre. Azonnal indul a küldetés. Válts át öltönyre és nyakkendőre, valamint cipőből is válassz alkalomhoz illőt. Ezután Kate felhív, és menj a Suffolk-i templomba. A bejátszás után albán bandatagok érkeznek. Húzódj fedezékbe. Védd meg a Hearse-t. Hasznos lehet a gránát és a rakétavető. A két autó környékén lesznek és északon. Ha elintézted őket északról jönnek, majd délről. Ezután a szemközti sikátorból is jönnek páran. Ha szabad az út szállj be és indulj a temetőbe. Amennyiben Derrick-et ölted meg Dukes-ba kell menned, ha Francis-t Coloney Island-re. Útközben még rádtámadnak. A sofőrökre célozz. Azért könnyebb a küldetés, ha Francis-t öld meg, mert kisebb a táv, és kevesebb életerő is elég.

GTA GTA GTA
GTA

Hating the Haters

Kattints ide a videóhoz

Bernie-t aggasztja egy alak, aki nem szívleli a melegeket. Vidd el Middle Park West-be, majd kövesd, amíg fut. Tartsd a távolságot, hogy a homofóbiás észre ne vegyen. Ha az alagúthoz értek megjelenik, leti Bernie-t, majd felfelé menekül a lépcsőn. Fuss utána és szállj fel az egyik Faggio-ra. Meg kell ölnöd, ami nehéz a kanyargós sétányon. Ha a tóhoz értek könnyen elkaphatod. Ha megvagy vedd fel Bernie-t és vidd el a Perseus-ba The Exchange-be. A jutalmad 6000$.

GTA GTA GTA
GTA

Union Drive

Kattints ide a videóhoz

Bernie fél, hogy elhagyja Bryce Dawkins, aki egy családos politikus, mert fenyegtik azzal, hogy a híradóban beszélnek a kapcsolatukról. A Grummer Road-on lesz a találkozó a fenyegetőkkel. Hajts oda. Parkol a közelben egy Turismo, használd ezt. Mindenképp sportkocsira lesz szükséged. Kiderül, hogy a két orosz Dimitri Rascalov embere. Meg kell ölnd őket. Dél felé indulnak, majd rákanyarodnak a Union Drive East-re. A sofőrt próbáld meg eltalálni. Ha elérkeztek a Algonquin délnyugati részére behajt a városba és a Glaveston Street-en állnak meg. Időközben átmegy a másik sávba kétszer is. Egyszer amikor az aluljáróba értek, majd később a hosszabb szakaszon, aminek nem szabad bedőlnöd. A gyorsúton sok busz halad majd, próbáld kikerülni őket. Nagy ívben vedd a kanyarokat. A jutalmad 6000$.

GTA GTA GTA

Buoys Ahoy

Kattints ide a videóhoz

Bernie Algonquin keleti partjához, a Pier 45-höz hívja Niko-t. Csak ott árulja el, hogy szórakozni akar, ami miatt Niko mérges lesz és felháborodásában összefoglalja, hogy több ember akarja holtan látni, mint élve. A történet szempontjából talán emiatt a monológ miatt fontos ez a küldetés. Egyébként egy átlagos küldetés, melyet a vízen való közlekedés tesz érdekessé, illetve prezentálja az azon lévő különleges ugratókat. Bernie végül elmondja, hogy szüksége van Niko-ra, és elindulnak. Menj a jelzésbe Hove Beach felé. Ha megérkeztél megjelennek Dimitri emberei. El kell hogy intézd őket. Észak felé menekülnek. Lelőheted a hajót, vagy célozhatsz az emberekre. A hátsó orosznál fegyver is van. Vigyázz a forgalomra. Az első kanyarban lesz egy Reefer, a Broker Bridge nyugati lábánál egy Marquis jön eléd, távolabb ismét egy Reefer bukkan fel. Vigyázz az oszlopokkal, mert bárminek nekiütkzöl a csónak felborul. Dukes-ba menekülnek, ahol aztán elkaphatod őket. Ha leszámoltál velük menj vissza Bernie-hez. A jutalmad 6500$.

GTA GTA GTA
GTA

I´ll Take Her

Kattints ide a videóhoz

Egy két felvonásos küldetés. Gerry-t elkapták a rendőrök, így óvatosan beszél majd veled a börtönben. Packie-t hívja fel Niko, aki elmondja, hogy mit kell tenned. Menj a [email protected] Café internetkávézóba, ott pedig kattints az AutoEroticar hirdetésére, ott a View Cars-ra, majd keresd ki a rózsaszín Feltzer-t. Elrakod a telefonszámot, majd lépj ki. A küldetés folytatásához reggel 8:00 és este 21:00 kzöött hívhatod Gracie Ancelotti-t, aki Mob Daughter néven az első lesz a névjegyzékben. Hívd fel, madj menj a házához Schneider Ave-re. Beszálltok a kabrióba, majd indulj dél felé tesztvezetésre. Később megfordulsz, és el kell vinned a rejtekhelyre  Gracie-t. Telefonálni próbál majd, elfordítja a kormányt és megpróbál kiugrani az autóból. Vezess lassan. A jutalmad 9500$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Ransom

Kattints ide a videóhoz

Packe felhív, hogy készítened kell egy képet Gracie-ről. Menj a rejtekhelyre, vedd elő a mobilt, válaszd ki a Camera pontot,majd készíts egy fényképet Gracie arcáról. Lehet, hogy elfordul majd. Nyomj E gombot, hogy Niko megpofozza, így odanéz a telefon felé, és eôkészítheted a fotót. Ha megvan küld el Packie-nek és hagyd el az épületet valamelyik bejáraton.

 

GTA

She´s a Keeper

Kattints ide a videóhoz

Gerry óvatosan fogalmaz, amit meg kell fejtenie Niko-nak. Gracie-t megtalálták, és át kell vinned egy másik rejtekhelyre Northwood negyedbe Algonquin sziget északi részén. Hajts a rejtekhelyhez, majd mikor Gordon betette a lányt a csomagtartóba indulj hátrafelé, és a lépcsőn menj le. Fekete PMP600-asok és Sentinel-ek lesznek a nyomodban. A sofőröket lődd. Ha megérkeztél Packie ügyel Gracie-re. A jutalmad 9750$.

GTA GTA GTA
GTA

Diamonds Are a Gril´s Best Friend

Kattints ide a videóhoz

Gerry elmondja, hogy Ancelotti hajlandó odaadni amit szeretnének Gracie-ért cserébe. Menj a rejtekhelyre, majd vidd el Packie-t és Gracie-t Charge Island-re. Gay Tony és Luis leteszi a gyémántokat középre, Packie lengedi a lányt. Elmennek, majd megjelenik Bulgarin, és megszerzi a gyémántokat. Ki kell jutnod Packie-vel. Fedezékben leszel. Onnan dobj gránátokat a testőrökre. Vigyázz, nehogy Packie-t találd el. Tisztítsd meg az utat, majd lődd le a két rámpán álló fegyverest is. Itt lesz egy golyóállómellény. Ha felértél két alak jelenik meg a korlátnál, majd ha feljebb jutsz egy tucat rohan ki az ajtón a bal oldalsó hídon. Van ott egy hordó, amit kilőhetsz. Ha továbbjutottál egy gránátot szerezhetsz fel, amit a jelölt pontra érve ledobhatsz az érkező kocsikra, persze fedezékből. Ha megtisztítottad a kapukat menj Packie után, és segíts neki eljutni a henger alakú építmény tetejére, ahol még két fickó lesz. Ezután mássz le a lépcsőn, és vidd haza Packie-t.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

Truck Hustle

Kattints ide a videóhoz

Phil megkérte valamire Ray-t, de ő átadja a munkát. A triád egy drogüzletre megy. Egy teherautó a célpont. Ha megérkeztél a Franklin Street-re húzódj fedezékbe. Megérkeznek a triád bandatagok. Jó pár Bobcat lesz a helyszínen, amit rakétavetővel kilőhetsz. Több bandatagnál puska lesz és gépkarabély. Bal oldalt ketten lesznek fedezékben, jobb oldalon a terület hátsó részén lesznek. A teherautó környékén is lesznek. Használd fedezéknek a roncsokat. Ha közel érsz elindul a teherautó. Lődd ki a sofőrt, vagy fuss a sárga jelzésbe, és Niko felugrik a teherautóra. Nyomogasda space-t, hogy feljebb kapaszkodjon. Ha fent vagy a W-t nyomd, hogy elrefelé haladjon. A kanyarokban oldalracsúszol, ezért használd az A és a D gombot, hogy középre fordulj. Ha elértél a kabinhoz Niko bemászik az ablakon és ellopja a teherautót. Vidd a Sacramento Ave-re, ahol Phil unokaöccse, Frankie átveszi. A jutalmad 11 000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Pegorino´s Pride

Kattints ide a videóhoz

Válts öltönyre, nyakkendőre és elegáns lábbelire, ha Pegorino-hoz mész. Az egyik testőre, Anthony bekísér. Első lépésben egy találkozót kell felügyelned. Szállj be a fekete Schafter-be, és várd meg, amíg Pegorino is beszáll. Ezután menj Acter Indutrial Park-ba. Hátul két további fegyveres ül majd, Marco és Pete. Mikor megérkezel kapsz egy mesterlövészpuskát, amivel fuss be az ajtón és a folyosó végén menj fel a lépcsőn, ahol az ablakon át figyelemmel követheted a Pavano család és Pegorino üzletét. Célozz a középen állóra, aki üzletel. Pár másodperccel később két alak érkezik hátulról. Ekkor jelennek meg a piros jelzések a Pavano testőrök felett. Lődd le őket. Az oszlopok mögé bújnak, az autó mögé és egy a lépcsőn is felmegy. Mikor Pegorino befut a szobába még további fegyveresek érkeznek. Menj le és rohanj ki az ajtón. Azonnal lőnek majd rád. A lépcsőnél ketten lesznek, távolabb még egy, a lépcsőn egy és az épület oldalánál. A szobákban is lesznek, de ne arra menj. Célszerű egy rakétavetőt használni, mert Pegorino hátul van, így nem jelent rá veszélyt. Amilyen gyorsan csak tudsz juss el az épület hátuljához Pegorino-hoz. Ekkor egy bejátszás után az autóba kerülsz, és üldöznöd kell néhány menekülőt. A gyárak területén haladnak. Egyszer megy át egy úton, ahol lassíts, mert jön két négyajtós. Ezután hajts utána a Red Wing Ave-re. Itt kiszállnak. Az egyiknél lesz a táska, és menekülni próbál. Lesznek még az épületnél és a járműnél is, de hajts tovább. Ha elintézted a táskás alakot vedd fel a batyut és vidd haza Pegorino-t. A jutalmad 10 500$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Payback

Kattints ide a videóhoz

Jimmy bosszút akar állni. Megtudta, hogy a Pavano család egy üzletre készül Alderney-ben. Menj a Mueri Street-re és ha nincs gyors járműved szállj be az ott parkoló Sentinel-be, majd parkolj északi irányba. Észreveszik, hogy ott vagy, és menekülni fognak. Kövesd őket, és bár lőni fognak ne támadd meg őket. Többnyire mellékutcákon és kerítéseken át hajtanak, úgyhogy lassíts a kanyaroknál. Ha megérkeztél az AutoEroticar-hoz használd fedezéknek az autót, majd dobj gránátokat három irányba. A többieket lődd le. Páran menekülni próbálnak majd, de ne hagyd őket elfutni. Két csillagos körözést kapsz, amit le kell ráznod. A rendőrök hamarabb érkeznek a helyszínre, ezért sokan lesznek.

GTA GTA

Catch the Wave

Kattints ide a videóhoz

Phil a Honkers Club-ban vár rád. Egy drogszállítmányt akar ellopni, ami egyenesen Vice City-ből érkezett. Az oroszok és az Ancelotti család üzletel, de Phil egyik embere ellopta a furgon-t, amivel Ancelotti ment volna a találkozóra, így álcában mehettek oda. A Steed Leftwood egyik zsákutcájábn vár rád a gyorsút alatt. Hajts oda, szállj be, aztán indulj a találkozóra Charge Island-re. A hídnál vigyázz, mert nem mehetsz körözéssel az oroszokhoz. Mikor beparkolsz a srága jelzésbe egy bejátszás alatt megtekintheted a terepet és Phil lebukik, mert az orosz nem ért angolul. Tolass hátra, majd lődd le. Ekkor persze rád támadnak. Amennyit csak tudsz lőjj le a furgonból, majd menj a raktár bejáratához és húzódj fedezékbe. Jobb oldalt a hordóknál lesznek, az oszlopnál, és fent a lépcsőn hárman. Bal oldalon az oszlopok és a konténer mögött állnak. Hátul hárman állnak, egy fent a hídon, illetve a mólónál ketten. Egy golyóállómellény van mindjárt balra a konténernél és egy elsősegélycsomag lesz tovább egy szürke generátoron. használhatsz gránátokat is, de vigyáznod kell Bell-re. A hordókat is lőheted. Ha kijutottál egy golyóállómellény lesz bal oldalt a korlátnál. Szállj be a hajóba majd menj Phil után. North Holland-ig két Dinghy ered a nyomodba, de egy idő után lehagyjátok őket. A jutalmad 7500$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Trespass

Kattints ide a videóhoz

Az Ancelotti család feje, Chubby Charlie megtudta, hogy Pegorino lopta el a kokainját. Nincs sok idő, Phil azonban a régi Sprunk gyárhoz irányít. Két úton mehetsz be. A bejáraton hamar bejutsz, viszont azonnal lőnöd kell, mihelyt beérsz. A második lehetőség, hogy az alagúton mész be, ami egy kis kerülő, de csendesen osonhatsz be, és elintézheted a bejáratnál álló két fegyverest, mielőtt még lőni kezdenének rád. Menj fel a lépcsőn. Itt azonnal lesz egy fegyveres a kanapé előtt. Ha már nem jelent veszélyt azonnal húzódj fedezékbe a kanapé mögé, de ne előre lőjj, hanem balra, ahol áll egy alak. Azután dobj egy gránátot a leszakadt emelet felé. Ha még valaki feláll fegyverrel lődd le. Az egyik betonlap mögött van egy golyóállómellény. Óvatosan menj a lejőt felé, mert az emeleten ketten állnak, őket iktasd ki, és csak azután menj fel. A falnál mindjárt áll egy fegyveres, vele vigyázz. Húzódj fedezékbe, és dobj be egy gránátot. Az oszlopoknál állókat ezzel letudtad, de még van egy balra a hordóknál. Ha tiszta az út menj a következő szobába, ahol Charlie kiugrik az ablakon. Hárman vannak ebben a szobában. Ketten az oszlopoknál és egy a leszakadt fal mögött. Ugorj ki te is az ablakon. Balra az egyik ventillátor mögött lesz ismét egy alak, majd tovább a tető peremén és a fahídon. Juss át a másik oldalra, majd kanyarodj vissza a másik hídon. A végében a létránál megint áll majd fegyveres. Mielőtt még felmennél szedd le a fent állót is, majd menj Charlie után. Mikor az épület tetejére értek  megjelenik egy helikopter Charlie felugrik rá. Lődd le rakétavetővel vagy célozz Charlie-ra egy gépkarabéllyal. A jutalmad 10 500$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

To Live and Die in Alderney

Kattints ide a videóhoz

Kiderül, hogy Phil és Pegorino felesége viszonyt folytat. Niko megkéri Phil-t, hogy segítsen neki megtalálni egy embert. Phil beleegyezik. A triádtól ellopott szállítmánnyal akar üzletelni. Menj Westdyke-ba. Frankie nem elég óvatos, és hamarosan megérkezik az FIB. Kövesd Phil-t. Maradj közel hozzá. Három csillagos körözést kapsz, amit nem tudsz lerázni. Kanyargós útvonalon megy és egyszer lekanyarodik egy gyár udvarára. Ha a Fleming Street-re értek felhív, hogy inkább gyalog meneküljetek. A Farnsworth Road-on áll meg. Az északi oldalon egy járőrkocsi jön, itt használj lőfegyvert. A déli oldalon azonban két Police áll majd meg. Húzódj fedezékbe és dobj ki egy gránátot. Hamarosan megérkezik az Enforcer. Ne vesztegesd az időt, használd a rakétavetőt. Ha tiszta a terep átfuttok a szomszéd parkolóba, ahol egy Speedo parkol. Megjelenik egy helikoptert, amit lelőhetsz, de nem muszáj. Ha beszálltál le kell ráznod a három csillagos körözést. A Tenmile Street-i étterembe kell vinned a furgont. A jutalmad 12 000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

Flat Line

Kattints ide a videóhoz

Pegorino elmondja, hogy régen a fia öngyilkos lett, és azóta Anthony-t tekintette fiának, de most megváltoztak a dolgok, és holtan akarja látni. A kórházban van Leftwood-ban. Ahhoz, hogy bejuss a beteghez fel kell venned egy kórházi alkalmazott ruháját. A bejárat után fordulj jobbra, és a félreeső helységben lesz egy sárga jel, amibe besétálva az E gomb lenyomásával Niko átöltözik orvosi ruhába. Menj előre, juss el a hátsó folyosóra. Sok lesz a rendőr, de ne vedd elő fegyvered. Ha bejutottál a szobába várd meg amíg kimegy a nyomozó, majd sétálj a géphez és az E gomb megnyomásával kapcsold ki a gépet. Ne vesztegesd az időt. Ne törődj azzal hány rendőr jön veled szemben, mikor észreveszik, hogy Anthony halott, csak fuss ki minél hamarabb az épületből. Ha leállsz lövöldözni nem biztos, hogy kijutsz. A bejáratnál van egy elsősegélykészlet ha szükséged van rá. Kiérve két csillagos körözést kapsz, amit le kell ráznod. Ha nem vetted fel a csomagot szállj be az egyik mentőautóba, ekkor ugyanis felmegy az életerőd a maximumra. A jutalmad 13 000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Pest Control

Kattints ide a videóhoz

Ismét egy két felvonásos küldetés vár rád. Az első rész csupán egy bejátszás. Pegorino összehívott egy találkozót, melyen Phil, Ray és Niko is részt vesz. A konfliktus éleződik. Valaki árulkodik, de nem tudja, hogy ki. Ezért miután elmennek megkér rá, hogy öld meg valamelyikőjüket. Egyelőre nem tudja, hogy kit, ezért később felhív telefonon. Szerinte Ray játszik össze egy másik családdal. East Holland-ben van a testőreivel, úgyhogy a sarokra kell hajtanod. Boabo egyik garázsába indulnak, de Pegorino megkérte Ray-t, hogy álljon meg a benzinkútnál. Előbb ne támadj rájuk, mert valószínűleg elmenekül az Oracle-ben. Hajts Lancaster-ben a gyorsút szélén levő benzinkútra, és várd meg őket. Megállnak, így egy rakétavetővel vagy gránáttal felrobbanthatod a kocsikat. Vigyázz, nehogy a helyszínen maradj, mert az állomás is felrobban. A jutalmad 14 500$.

GTA GTA

Entourage

Kattints ide a videóhoz

Jon Gravelli a Schottler Medical Center-ben fekszik. A segítségedért cserébe eltűntet téged a rendőrség adatbázisából, és segít megtalálni akit keresel. Egy neves politikus, Bobby Jefferson beszédet tart a szervezett orosz bűnözésről, de ezt meg akarják akadályozni. Hajts a Grand Easton Terminal-hoz, ahol bemutatkozol, majd szállj be a kocsiba. Maradj középen, amíg City Hall-ba ér a konvoly. Az oroszok csapdába csalnak, és elzárják az utat. Meg kell védened Jefferson-t. Egy sikátorban találod magad. Négy irányban lesznek fegyveresek. Ha kilépsz az útra még többen érkeznek. Ha tiszta az utca menj ki és lődd le az épület tetején levő két oroszt. Ha elfogy az életerőd van egy elsősegélycsomag a sikátorban. Ha ezzel megvagy vidd el Jefferson-t City Hall-ba. Négy Schafter érkezik majd, A sofőröket lődd ki, aztán a másikat. A jutalmad 12 000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

Dining Out

Kattints ide a videóhoz

A bejátszásban Gravelli megosztja veled, amit tud. Darko Brevic nem Svájcban, hanem Bukarestben van. Egy koreai megölésére kér meg. A neve Kim Young-Guk. Már találkoztál vele Derrick egyik küldetésében. Alderney City kínai éttermében van, a Mr. Fuk Rice Box-ban. Hajts oda, majd ha bejutottál beszélj a portással. Elmondja, hogy az emeleten van, de nem akar beengedni. Vedd elő a fegyvered, lődd le és indulj jobbra. Máris két fegyveres rohan veled szemben, majd a lépcsőnél többen lesznek a korlátnál. Ha tiszta a terep menj fel. Ekkor három további fegyveres érkezik. Menj be az irodába, ahol megtudod, hogy Kim a konyhában van. Mikor kilépsz ismét jönnek. Menj a konyhába, ahol a célszemély kimegy az erkélyre, lemászik és egy PMP600-al menekül. Neked egy NRG-900 jut, amelyről könnyen lelőheted és a sofőrt is. A jutalmad 13 250$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Liquidize the Assets

Kattints ide a videóhoz

U. L. Paper is ott lesz a szobában. Mr. Gravelli ismét az oroszok megleckéztetésére kér. Ezúttal egy drogszállítmány megsemmisítésére kér meg. Menj a Mueri Street-re. Két irányból juthatsz be. A bonyolultabb, ha a jobb oldalon mész be a sikátorba és az ott lévő épületen keresztül felmászol a tetőre. Az egyszerűbb, ha azonnal a kapun mész be, és fent fedezékbe húzódol. A területen sok fegyveres lesz, az öt Speedo mellett és a tetőn is. Folyamatosan dobálj gránátokat, így a furgonokat is elintézheted. Ha a kapun mentél be a hátsó furgon elindul, így legyen nálad rakétavető. A küldetés véget ér, ha felrobbantottad az összes droggal teli furgont. A jutalmad 14 500$.

GTA GTA GTA

Módosítva: 2019. 05. 31. 11:03 ▪ Szerző: Visali
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás