Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


GTA IV - Fő küldetések » IV. rész

A negyedik részben Mr. Gravelli Niko kezére adja Darko Brevic-et, vagyis bosszút állhat. Roman és Mallorie összeházasodnak, de mindenképp tragédiába torkollik az esemény. Hogy ki lesz az áldozat az dönti el, hogy vállalod-e Jimmy Pegorino utolsó megbízását vagy sem. Itt az ideje, hogy leszámolj Dimitri Rascalov-val.

That Special Someone

Kattints ide a videóhoz

A telefonodon felhív U. L. Paper. Elmondja, hogy Drako Brevic a reptéren van. Vedd fel Roman-t Hove Beach-en. Mehettek egy autóval is, de akár a magasvasutat is használhatod. Darko-t egy furgonból dobják ki. A bejátszásban kiderül, hogy Darko ezer dollárért árulta el a barátait, mert szüksége volt pénzre. Megkéri Niko-t, hogy ölje meg, Te döntöd el, hogy lelövöd, vagy elsétálsz. Ez nincs hatással a történetre, csupán a véleményeket változtatja meg. Ha bosszút álltál Niko nem fogja magát jobban érezni. Ha életben hagyod Niko álláspontja megváltozik, nem változtatott volna semmin, ha leszámol Darko-val, és Bernie büszke lesz  rá, hogy életben hagyta. Vidd el Roman-t, Brucie házához, miközben Niko azt mondja, hogy továbblép.

GTA GTA GTA
GTA

One Last Thing

Kattints ide a videóhoz

Pegorino a Honkers Culb-ba hív, ahol elmondja, hogy veszélyben van a család. Egy munka menthetné meg. Az oroszoknak kell dolgoznod, vagyis ismét Dimitri-nek. Niko végül kénytelen beleegyezni, mert Pegorino fenyegeti. A bejátszás után Niko felhívja Roman-t, aki azt javasolja, hogy végezze el a munkát, de elszólja magát, hogy Dimitri a Broker-i kikötőben bújkál, és Niko felháborodik, hogy nem mondta el. Ezután Kate-et hívja, akinek csak általánosan beszél, vagyis nem tudja miről van szó, de azt mondja, hogy nem kell Niko-nak dolgoznia, ha nem akar. Ezután két ikon jelenik meg. Egy dollár jel a feladathoz vezet, a kard pedig a hajóhoz, amivel érkeztél. Roman küld egy SMS-t, hogy maradj az üzletnél. Valamelyik utat kell választanod a folytatáshoz.

 

GTA

DEAL:

If the Price is Right

Kattints ide a videóhoz

Ha a dollár ikon felé mész Phil-el találkozol. Ha jármű nélkül mész egy Sabre GT mindig parkol majd ott. Menj a raktárba Port Tudor-ban. Phil elmondja, hogy a pénzért mennek, de mikor megérkeztek Dimitri átver. Hátul másztok fel a létrán. A tetőn egy ablakon át törtök be. Először balra lőj. Egy később még felszalad a lépcsőn, úgyhogy tartsd szemmel a helyet. Aztán fordulj jobbra, ahol feléd indul egy alak. Utána még kettő jön. Szaladj le a lépcsőn. Az alsó szinten ketten lesznek, és még egy a másik oldalon. A fordulónál lesz még egy fickó, de utána még szaladj vissza a fémdobozhoz, használd fedezékként. Dobj le gránátokat az oszlophoz, ahol a gépkarabély van, a teherautó alá, és a konténerhez. Ezt a kört ismételd meg, mert jönnek még. Aztán szaladj le. A gerendáknál épp elbújik egy, ezért óvatosan menj át a másik oldalra. itt lesznek az oszlopoknál, de elosonhatsz a rakás mögött, és hátbatámadhatod őket. A hajó másik oldalán lesznek, oda is csúsztass gránátot, de valószínűleg nem lesz elég, így lőfegyvert kell használnod. Innen még ne lődd az épület másik részén állókat, mert a játék generál továbbiakat. Lent a lépcsőnél áll majd egy fegyveres. Ott lesz egy elsősegélycsomag is. Szaladj fel a lépcsőn, és ne törődj a rádtámadókkal, csak rohanj fel és húzódj fedezékbe. Az emelet végén lesz majd egy, a hídon mindkét oldalt és veled szemben a fémdobozok mögött. Fokozatosan haladj előre. Ha a másodiknál tartasz lődd le az ablakon keresztül a teremben lévőket. Aztán rohanj az ajtóhoz. Mikor bementek elmenekül az egyik fickó a táskával. Szaladj utána. Lent két oszlopnál állnak. Ha tiszta az alsó szint fuss le és rohanj ki. Egy Rancher és egy Sanchez lesz ott. Ha ügyes vagy válaszd a motort, mert gyors és kezes, de a teherautóról hordók esnek le, amiknek ha nekimész elbukhatod a küldetést. A Rancher lassabb, de biztosabb. Eredj a pénz nyomába, és próbálj a teherautó mellé kerülni, aztán célozd meg a sofőrt. Ha megvan a pénz vidd el Phil-t a klubhoz. A jutalmad 250 000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

Mr. & Mrs. Bellic

Kattints ide a videóhoz

Roman felhív, hogy tíz órától lesz az esküvő. Válts öltönyre és elegáns cipőre, majd menj a templomba Suffolk-ban. Kate nam akar Niko közelében lenni, ezért nem megy Niko-val. A bejátszás alatt Roman és Mallorie összeházasodik, majd kiérve megjelenik Dimitri egyik embere, aki lelövi Roman-t. Niko megöli a fegyverest, ezért Jacob azt javasolja, hogy menjen el a helyszínről. Niko a Bohan-i rejtekhelyen felkel az ágyból. Kapsz egy kis időt, hogy beszerezz fegyvereket.

GTA

A Revenger´s Tragedy

Kattints ide a videóhoz

Jacob felhív, hogy van két fickó, akit követve eljuthatsz Pegorino-hoz. Menj a Koresh Square-re, és szállj be az autóba. Lőni fognak rád, de te ne törődj vele, mert követned kell. A gyorsúton megy majd. Később áttér a másik sávba. Lesz még pár hely, ahol átmehetsz, így ne menj át rögtön. Vannak stabil akadályok. Azon a részen, ahol homokos zsákok vannak és rossz a híd egy Primo áll meg, és nem sokkal előrébb egy Taxi lesz. A másik sávban nekimegy egy Patriot-nak. Ezután érdemes a másik sávba áthajtanod. Jönnek majd szembe járművek, ezért haladj középen. Végül letér és a Beaverhead Ave-re megy. Itt egy bejátszás jön. Jacob elmegy és szerez egy helikoptert. Használd fedezéknek az autót. Kapsz egy gépkarabélyt. Rakétavetővel vagy gránáttal robbantsd fel a járműveket. Lesznek a tetőn is, őket mesterlövészfegyverrel tedd ártalmatlanná. Óvatosan menj, mert a szemetes konténer mögött lesznek, és hátul a gödörben ketten. Ezután menj a bejárathoz, és fedezékbl lődd le a bal oldalsó fegyverest, aki fedezék mögött van, a jobbra lévő kettőt, majd menj be és azonnal bal oldalt a lépcsőn lévő fickót támadd meg. Lesz itt egy elsősegélycsomag. Lesz még egy fegyveres szemben a lépcsőn és a másik szoba bejáratánál. Ha bementél megjelenik Dimitri és lelövi Pegorino-t, majd elmenekül a tetőn. Óvatosan menj, és állj meg az ajtónál. Lőjj jobb oldalra. Ha kinyílik az ajtó látni fogod, hogy áll ott valaki, és bal oldalt is. Rohanj ki és mássz le a lépcsőn. Fuss a hajóhoz, és üldözd Dimitri-t. Nyomd a CTRL-t, hogy nagy sebességgel haladj. Vigyázz, mert rakétavető van nála. Megjelenik egy Annihilator, alatta egy sárga jel. Érd el, majd Niko felugrik rá. Ekkor nyomogasd a space-t, hogy feljkapaszkodjon. Átveszi a kormányt, így neked kell követned Dimitri-t Algonquin felett. Broker-nél visszakanyarodik és megsérültök mindketten a Happiness Island-hez érve. Leszálltok, majd Dimitri elszalad. Menj utána. Vigyázz a rendőrökkel. Ha utólérted lődd le.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

REVENGE:

A Dish Served Cold

Kattints ide a videóhoz

Menj a dokkokba, ahol az oroszok a heroint pakolják. El kell jutnod a hídra, hogy kinyisd a raktér fedelét. Két megoldás van. Ha van nálad mesterlövészfegyver Menj fel a darura, és onnan lődd le a fegyvereseket. A másik lehetőség, hogy felmész a hajóra, jobb oldalt felszerzed a gépkarabélyt és a mesterlövészfegyvert, majd fedezékbe húzódol. Gránátokat is bevethetsz. Ha eljutottál a híd bejáratához húzódj fedezékbe. Egy fickó lesz mindjárt az ajtónál, egy az asztalok között és egy a közti ajtónál. Ha már tiszta az út menj be. Itt lesz egy elsősegélycsomag. Menj előre a lépcsőhöz, ahol áll majd egy fegyveres. Menj fel, és a folyósónál húzódj fedezékbe. Két gránátot dobj be. Az egyiket a második szobába, egyet pedig egész hátra. Ezzel megtisztíthatod az utad. A jobb oldalsó második szobában egy golyóállómellény lesz.  Ha kiértél a teraszra óvatosan haladj felfelé, mert lesznek még fegyveresek. Ha felértél a hídra bent is lesz egy. Szerezd fel a golyóállómellényt, majd sétálj a jelzett helyre, és nyomd meg az E gombot. Kinyílik a fedél. Indulj lefelé. Lesznek még fegyveresek az alsó folyósónál, a lépcsőnél és lent az asztaloknál. Ha kiértél a bal oldalon menj, mert ott lesz egy alak. Mássz fel a fedelekre és juss le a csomagtérbe. A falnál lesz egy  elsősegélycsomag. Jobb oldalon menj, és ne fedezékben, mert ha kiérsz egy darabig előre kell menned, és csak aztán lesz egy fickó. Bal oldalt is lesz egy, úgyhogy vigyázz. Ha közelebb értél lesz egy bejátszás. Aztán bújj fedezékbe. Jobb oldalt lődd ki a palackokat, majd bal oldalt lődd le az ott álló testőröket. Aztán menj Dimitri-hez, és lődd le. Kinyílik az ajtó, menj le a hajóról.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

Mr. & Mrs. Bellic

Kattints ide a videóhoz

Roman felhív, hogy tíz órától lesz az eskvő. Válts öltönyre és elegáns cipőre. Kate elmegy veled az eskvőre, ezért előtte el kell menned érte. Dudálj, hogy beszálljon. Mikor Suffolk felé mentek Niko megígéri, hogy vigyázni fog rá. Megtörténik a szertartás, majd mikor kiérnek megjelenik Pegorino, és lelövi Kate-et. Jacob hazaküldi Niko-t. A Bohan-i rejtekhelyen kel fel Niko az ágyról. Kapsz egy kis időt, hogy beszerezz néhány fegyvert.

GTA GTA

Out of Commission

Kattints ide a videóhoz

Jacob felhív, hogy van két fickó, akit követve eljuthatsz Pegorino-hoz. Menj a Koresh Square-re, és szállj be az autóba. Lőni fognak rád, de te ne törődj vele, mert követned kell. A gyorsúton megy majd. Később áttér a másik sávba. Lesz még pár hely, ahol átmehetsz, így ne menj át rögtön. Vannak stabil akadályok. Azon a részen, ahol homokos zsákok vannak és rossz a híd egy Primo áll meg, és nem sokkal előrébb egy Taxi lesz. A másik sávban nekimegy egy Patriot-nak. Ezután érdemes a másik sávba áthajtanod. Jönnek majd szembe járművek, ezért haladj középen. Végül letér és a Beaverhead Ave-re megy. Itt egy bejátszás jön. Jacob elmegy és szerez egy helikoptert. Használd fedezéknek az autót. Rakétavetővel vagy gránáttal robbantsd fel a járműveket. Lesznek a tetőn is, őket mesterlövészfegyverrel tedd ártalmatlanná. Óvatosan menj, mert a szemetes konténer mögött lesznek, és hátul a gödörben ketten. Ezután menj a bejárathoz, és fedezékbl lődd le a bal oldalsó fegyverest, aki fedezék mögött van, a jobbra lévő kettőt, majd menj be és azonnal bal oldalt a lépcsőn lévő fickót támadd meg. Lesz itt egy elsősegélycsomag. Lesz még egy fegyveres szemben a lépcsőn és a másik szoba bejáratánál. Itt lesz egy bejátszás. Pegorino elmenekül a tetőre. Állj meg az ajtónál, és lőjj jobbra. Ha kinyílik az ajtó észreveszed az ott álló alakot. Bal oldalt is lesz egy. Szaladj le a lépcsőn. Mikor leérsz érkezik még néhány fegyveres. Fedezékbe vonulnak. Dobj feléjük egy gránátot, majd ha az felrobbant menj tovább. Mikor elérsz a mólóhoz ketten érkeznek kocsival. Lődd le őket, amíg ki nem szállnak, vagy vedd elő a rakétavetőt. Lent lesz egy Sanchez. Pattanj fel és indulj el a part mentén. Ne sajnáld a sebességet, mert gyakran dombra érsz, és át kell ugratnod egy sáncot. Vigyázz a hordók közelében. Megjelenik egy Annihilator. Ha elérsz az ugratóhoz megjeleink egy sárga jelzés, és Niko elkapja a helikopter oldalát. Nyomogasd a space-t, hogy Niko felkapaszkodjon a helikopterre. Átveszed a vezetést. Haladj a Happiness Island felé. Itt kigyullad a két jármű és leszállsz a szigeten. Eredj Pegorino nyomába. Vigyázz, mert a rendőrök a nyomodban lesznek. Ha utólérted Pegorino-t lődd le.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

Módosítva: 2019. 05. 31. 11:04 ▪ Szerző: Visali
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás